Jacob Elordi Elvisként is szívdöglesztő: megérkeztek az első képek

jacob elordi
Forrás: Jeff Kravitz/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Austin Butler magasra tette a lécet zseniális alakításával, amelyet az Elvis című filmben láthatott a nagyérdemű.

Most azonban egy újabb nagy színészreménység, Jacob Elordi fog megpróbálkozni a zenészlegenda megformálásával. Jacob Elordi – akit az Eufória és a Csókfülke című produkciókból ismert meg a közönség – a Sofia Coppola által rendezetett életrajzi filmben mutatja meg tehetségét, amely kivételesen nem Elvis, hanem volt felesége, Priscilla életét fogja nyomon követni.

A 25 éves színész a Rock and Roll királyát fogja életre kelteni, akárcsak volt szerelme jelenlegi párja, Austin Butler. Bár itt inkább a legenda és Priscilla kapcsolata lesz terítéken, mégis sokakat izgatott fel az a tény, hogy napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott Z-generációs színésze lesz látható az alkotásban, mint Elvis.

Tegnap pedig nyilvánosságra kerültek az első képek a forgatásról, amelyen jól látni, hogy Jacob szinte eggyé vált a néhai énekessel, akinek stílusa és személyisége is remekül illik a sármos sztárhoz.

Bár a valóságban Priscilla 14 éves volt, míg Elvis 24 mikor megismerkedtek, az egykori szépség szerepére a 25 éves Cailee Spaenyt választották, aki az eddig megjelent képek alapján tökéletes Priscilla lesz.

Elvis és Priscilla 1959-ben találkozott először Németországban, amikor az énekes a hadseregben szolgált. Miután hazatért az Egyesült Államokba, telefonon tartották a kapcsolatot, de végül meggyőzte a szüleit, hogy hadd költözzön a Tennessee állambeli Memphisbe. 1967-ben Las Vegas-ban esküdtek meg. Házasságuk pedig 8 évet bírt ki, amely alatt egy lányuk született.

A film a 77 éves Priscilla Elvis And Me című életrajzán alapul, amely eredetileg 1985-ben jelent meg. A könyv megjelenésekor a New York Times bestsellerévé vált, és nemzetközileg is elképesztően jók voltak az eladásai. Bár még nem tudni, mikor lesz a premierdátum, abban már sokan biztosak, hogy egy újabb Elvis kasszasikert kap a világ.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

6+1 dolog, amiben az Elvis című film hazudott ElvisPresley életéről

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.

Kép
Stílus

Nyáry Luca: 4 makacs tévhit a modellek életével kapcsolatban

Azt gondoltad, a modellek rengeteg pénzt keresnek, fényűző szállodákban laknak és közben csak szépen kell mosolyogniuk? Nyáry Luca jó ideje mozog ebben a világban és most eloszlat minden tévhitet.

Kép
Stílus

Klasszikus és kihagyhatatlan! A minta, ami uralni fogja az elkövetkezendő hónapokat

Ezért a könnyen kombinálható mintáért szinte biztos, hogy te is odaleszel majd!

Kép
Sztárok

Láttad már? Ő Lisa Marie Presley legidősebb lánya, akit már Hollywood is kiszemelt magának

Lisa Marie Presley lányának minden esélye megvan arra, hogy rövidesen Hollywood legnagyobb csillagjai közé kerüljön.