Ismerd meg a Versace Dylan Purple elragadó illatát!

Ismerd meg a Versace Dylan Purple elragadó illatát!
Forrás: PR

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A Versace Dylan Purple egy ragyogó és elegáns illat, melynek "viselése" révén egy igazi királynő bőrébe bújhatsz.

"Szeretem Irist. Megjárta a saját útját. Csodálatos lelke van. Gyönyörű, okos és egy kicsit vad.... Egy igazi Versace lány. Számomra ő a tökéletes arca az illatunknak.Nagyszerű egyedi stílussal, energiával és játékossággal kelti életre."

Donatella Versace

Kattints a képre és vásárold meg a Versace Dylan Purple illatot!
forrás: PR
Kattints a képre és vásárold meg a Versace Dylan Purple illatot!

AZ ILLAT

A Dylan Purple ragyogó és elegáns illat.

A szikrázó bergamott keveredik a frissen szüretelt naranccsal. A lédús körte modernitást kölcsönöz egy olyan akkordnak, amely éppoly addiktív, mint amilyen vibráló.

A frézia mámorító illata ragyogó lila robbanást eredményez, a szirmok finom aromáját a Mahonial® és a Pomarose® szublimálják, mindkettő diffúz és erőteljes.

Belambre® és Ambrofix™ gondoskodik az illat elegáns és vibráló elemeiről, melyeket kiemel a lágy Iso E Super és krémes cédrusfa. A Silkolide® gazdagítja az illatot a pézsmás, lágy gyümölcsös jegyekkel.

Kép
forrás: PR

"Ezt az illatot egy utazásra való meghívásként hoztam létre. Friss, gyümölcsös és addiktív nyitás, mint egy tisztelgés a jeges élvezetek és Olaszország ikonikus citrusai előtt. A virágok az illat szívében a vízen visszatükröződő hipnotikus naplementét ábrázolják. A lila tükröződést és a finom illatú szellőt. Végül a vibráló fák és a pézsma eleganciája felidézik a megnyugtató, aranyló homokot."

Christophe Raynaud, Parfümőr

Kép
forrás: PR

AZ ÜVEG

A Dylan Purple üveg az innovatív Versace dizájn megtestesülése.

Az elegáns ívek egy amforára emlékeztetnek, erősen megidézve a klasszikus kultúrát és mitológiát, amely mélyen átjárja a Versace szellemét.

Az üveg és a csomagolás lila színét rózsaarany részletekkel ötvözték. Az alumínium kupakot a Medusa fej dombornyomata dísziti az illat nevével gravírozva. Az üveg válla körül a márkanév jelenik meg barokk stílusú betűkkel.

Kép
forrás: PR

A REKLÁMKAMPÁNY

A Dylan Purple kampány a végtelen nyárba repíti a nézőket, a főhős, Iris Law pedig a márka második kampányában játszik az idei La Vacanza kampányt követően.

A rendező Gordon Von Steiner vizuális folytatást hoz létre a korábban rendezett Versace Dylan Turquoise illatkampányhoz, amelyben korábban Hailey Bieber volt a főszereplő. Innovatív, gördülékeny kameramozgásokkal, amely jelenetről jelenetre, napkeltétől napnyugtáig, a bikiniktől kezdve a gyönyörű partiruhákig. Létrehozva a magával ragadó "Versacesphere" életérzést.

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!