Megjelent az InStyle tavaszi lapszáma, főszerepben a Trendteremtők - alkotás mint önkifejezési forma

Megjelent az InStyle tavaszi lapszáma, főszerepben a Trendteremtők - alkotás mint önkifejezési forma

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka ajánlóját, és nézd meg, mit rejt a lapszám!

Főszerkesztőnk levele: Alkotás mint önkifejezési forma

Trendet teremtenek. A munkájuk, hogy önmagukat és gondolataikat, világnézetüket az alkotásaikon mint önkifejezési formán keresztül közöljék. Lapszámunk középpontjában az alkotás és a hazai alkotók állnak - olyan izgalmas, „cool” karakterek, akik trendet és értéket teremtenek. Az InStyle nem először, és nem utoljára állítja össze Cool listjét, melyen ezúttal olyanok szerepelnek, akiknek lételeme az alkotás, a kreatív energiákkal, újító és szokatlan formulákkal való kommunikáció, kapcsolatteremtés. Hazánk legizgalmasabb kreatív arcaiból egy csokorral – természetesen a teljesség igénye nélkül (!). Akad köztük képzőművész, rapper, fotós, ékszer- és ruhatervező, rendező, színész is, de van valami, ami közös bennük: munkásságuk inspiráló, nyomot hagy, elgondolkoztat, párbeszédet indít – színesebbé, inkluzívabbá és egyedivé teszik a magyar alkotói szcénát a képzőművészettől a divaton át a gasztronómiáig. Érdemes megismerni őket!

Ha rájuk nézek, óhatatlanul hatalmába kerít az érzés: az alkotás=szabadság. Bármi is legyen a szakmád, amiben te alkotsz és létezel, kívánom, hogy eljuss oda, ahová mind vágyódunk: a szabad alkotás és korlátoktól mentes önkifejezés mámorító és összetéveszthetetlen érzéséhez. Amikor nem kell kompromisszumot kötni, mások igényeinek vagy oda nem illő, számonkérő, értetlen kérdéseinek megfelelni. Elég a hit abban, hogy amit alkotsz, kerek és egész. A bizalom, hogy amit képviselsz, elég, és így jó, ahogy van. Vidd a hírét inspiráló alkotóknak és történeteknek, és írd a saját történeted is olyanra, ami a leginkább kifejezi azt, ki is vagy te!

Kép

Címlapunk sztárjai különböző művészeti ágak képviselői: Buda Flóra Anna filmrendező, animátornak a 76. cannes-i filmfesztiválon a legjobb rövidfilmért járó Arany Pálma-díjat ítélték oda 27 című munkájáért, Oláh Anna divattervező, képzőművész táskatervezéssel kezdte ANNA AMÉLIE márkájával, de már ruhákkal és egyéb kreatív projektekkel is foglalkozik, brandjének képzőművészeti vonalával, rajzaival éttermek falán, kerámiákon, de színházi előadásokon is találkozhatunk. Horváth Gideon képzőművész installációit többek között méhviaszból, illetve porcelánból készíti, a sérülékenység metaforájával játszva.

Kép

Tavaszi lapszámunk a szezon szépség- és divattrendjeit is felsorakoztatja, bemutatja a frissdiplomás, feltörekvő tervezőgenerációt és izgalmas diplomamunkáikat, valamint megnézzük, kik azok az erős női karakterek, akik a filmekben és a divattervezésben is nagy hatással voltak és vannak ránk.

Kép
Kép

Inspirálódj, alkoss, változtass – fejezd ki magad úgy, ahogy szeretnéd, ha emlékeznének rád!

Kép

Szerezd be az InStyle tavaszi lapszámát!


A magazin már kapható az újságosoknál! Ha pedig digitális formában vásárolnád meg, vagy előfizetnél, a magaziner.hu oldalán megteheted! Egy éves előfizetésünk például most akciósan elérhető, PRÉMIUM digitális előfizetéssel, teljes hozzáféréssel a digitális archívumhoz.

Kép

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!