Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a magyar filmesek, címlapon Dobó Kata, Esztergályos Cecília, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin

Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a magyar filmesek, címlapon Dobó Kata, Esztergályos Cecília, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Nyári lapszámunk a filmekről és a magyar filmekről szól, valamint a női történetekről, a női szerepekről a filmvásznon és amögött. Magyar filmek, magyar filmesek, megannyi elképesztő alakítás és alkotás, generációkon átívelő tehetség és tudásátadás. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és nézz bele a lap tartalmába!

Mit kapsz egy mozijegy áráért? Élményt. Emléket. Vigaszt. Történeteket. Történeteket, amelyek akár saját életed forgatókönyvével rezonálnak, akár elgondolkodtatnak és elkísérnek még hosszú időn át. Egy közös programot, közösen megélt pillanatot. A mai napig emlékszem gyerekkoromból az első filmélményemre, hogy mikor, kivel néztem, milyen érzéseket váltott ki belőlem. Ha megnézek egy filmet, napokig, sőt hetekig a hatása alá tudok kerülni, együtt élek és érzek a történettel és a karakterekkel, átérzem a bánatukat, örülök az örömüknek, sőt sokszor azon kapom magam, hogy napokig erről beszélek, szeretem kielemezni, megvitatni a látottakat, a benyomásokat. Egy pár óra a széles vászon vagy a tévé előtt, és mennyi mindent tud adni a mozgókép! Jó filmekért és filmesekért nem kell Hollywoodig mennünk – bár vannak, akik egészen a hírességek sétányáig jutottak honfitársaink közül, és saját csillaggal büszkélkedhetnek, őket is bemutatjuk. Nyári lapszámunk a filmekről és a magyar filmekről szól, valamint a női történetekről, a női szerepekről a filmvásznon és amögött. Magyar filmek, magyar filmesek, megannyi elképesztő alakítás és alkotás, generációkon átívelő tehetség és tudásátadás. Figyelni és tanulni. Tanítani és inspirálni. A játék öröméért játszani. Történeteket elmesélni. Meglátni az értéket. Maradandót hátrahagyni egy élet munkájával. Elsőre kitűnni, vagy új helyzetben, szerepben feszegetni a határokat. Megannyi csoda történik a filmvásznon és amögött! Tarts velünk, amíg alámerülünk a hazai filmek és filmesek világába, és elkalauzolunk kicsit a kulisszák mögé, a színészi játék és alkotófolyamatok legizgalmasabb pillanataiba. Ha pedig te is a filmek szerelmese vagy, figyeld az instyle.hu-t, ahol címlapsztárjaink és további hazai hírességek mesélnek arról, melyik filmek voltak meghatározóak az életükben. Popcornt előkészíteni!

Kép

Címlapsztárjaink mellett Trill Zsolttal, Ember Márkkal, Katona Péter Dániellel, Koltai-Nagy Balázzsl és Csoma Sándorral is olvashatsz interjút.

Mihalik Enikő szépségtitkaiba avat be, Trokán Nóra egy számára nagyon kedves tárgyról mesél. Reese Witherspoon pedig meginvitál könyvklubjába, és elmeséli, melyik az a 13 könyv, amit mindenkinek el kell olvasnia egyszer az életben, szerinte.

Női szerepek a filmvásznon és amögött

Cikkek a témában:

  • Mellékszerepben: a nők - Ugyan a filmipar legrangosabb eseményeinek vörös szőnyegén általában a színésznőkre irányul a reflektorfény, a látszat valójában ebben a kérdésben is csal, mivel a mozivásznon továbbra is háttérbe és mellékszerepekbe szorulnak a férfiakkal szemben. Sőt, nemcsak a fizetésük kevesebb, hanem a játékidő alatt elhangzó mondataik száma is.
  • 6 nő 60 felett, akit nem kötnek a konvenciók - Neked is feltűnt, hogy Hollywood legvagányabb és legmodernebb gondolkodói közt meglepően sok az 60 feletti nő? A szexszel, párkapcsolatokkal, szabadsággal és a testükhöz való viszonyukkal kapcsolatos tanácsaik sokszor olyan progresszívek és provokatívak, hogy abba egy huszonéves is belepirul.

Nyári trendek

Nemcsak az aktuális, 2023-as nyári kulcsdarabok és fürdőruhatrendek között kalauzolunk el, de áttekintjük a fürdőruhadivat alakulását is a 19. századtól napjainkig.

Kép

Extra napvédelem

Fényvédőkörképünkből az összes izgalmas alternatívát megismerheted, amit érdemes bevetni a káros sugarak ellen. Szépség rovatunkban továbbá a legnagyobb nyári hajtrendeket is bemutatjuk.

Kép

Könnyed ízek és élmények

Gasztró rovatunkban könnyed nyári grillezett salátarecepteket találsz, Utazás rovatunkban pedig olyan úti célokat ajánlunk, amelyek Oscar-díjas filmek forgatási helyszínei voltak, és nem csak a filmvásznon érdemes megcsodálni őket.

Kép

Olvashatsz még az adaptív divatról, mikor a divat alkalmazkodik hozzánk és egyre inkluzívabbá válik. Továbbá a "tökéletes anyaistennő" és az irreális elvárásdömping kérdéskörét is megvizsgáljuk.

Még többre lennél kíváncsi?


A magazin már kapható az újságosoknál, ha pedig belelapoznál még több tartalomért, a magaziner.hu oldalán megteheted, sőt, meg is veheted az egész lapszámot digitális formátumban!

Kép

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!

Kép
Sztárok

Sokkoló, hogy a gyógyíthatatlan beteg Christina Applegate milyen vírust kapott el egy éttermi saláta miatt

Christina Applegate nem rég tudatta a rajongóival, hogy szklerózis multiplexszel élő, most pedig arról vallott, hogy súlyos betegséget kapott egy fertőzött salátától.

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!