Influencer szeminárium - összegyűltek a legnépszerűbb tartalomgyártók

Influencer szeminárium - összegyűltek a legnépszerűbb tartalomgyártók
Forrás: Post For Rent

Promóciók

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását

Életmód

5 varázslatos esti program Budapesten a hosszú hétvégére, ami felejthetetlen élménnyel gazdagít

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2023 - Szavazz te is a kedvencedre!

Facebook
Twitter
Pinterest

Március elején harmadik alkalommal került megrendezésre a Post For Rent Maneki Neko nevet viselő rendezvénye, ami ismét különleges célt tűzött ki. A legutóbbi redezvényekkel ellentétben, ez alkalommal elsősorban nem egy exkluzív fórumot teremtettek a hazai véleményvezér- és tartalomgyártó közegnek arra, hogy új kapcsolatokat építsenek, hanem az edukáció volt a fő cél. Korábbi, hasonló kezdeményezésük a Post For Rent Academy nevet viselte.

A Maneki Neko Seminar programjában számos, a szakmájában elismert előadó szerepelt: Fischer Gábor, a TV2 Group programigazgatója az influencerek tévés szereplésének hatásairól osztott meg értékes információkat, Kovács Péter a Google-től az eredményes YouTube csatorna építés témájában, dr. Lukácsy Gergő (Winkler, Barna & Társai Ügyvédi Iroda) a GVH influencerekre vonatkozó szabályozásairól tartott előadást, de fontos tudást adott át Szűcs Gergely az “influencer retorikáról” és Boroznaki Gergely a TikTok-ban rejlő lehetőségekről.

“Szuper volt, hogy az eseményen olyan infókhoz is hozzájuthattunk, amikkel nem feltétlenül találkozunk a hétköznapokban. Ilyenek voltak például a versenyhivatali iránymutatások, a televíziós és egyéb médiamegjelenések hatása a követőinkre vagy a jövőbe tekintő social media trendek. Mind nagyon hasznosnak éreztük a Seminart, hiszen több százezres követőbázissal és milliós elérésekkel komoly felelősség is jár, ezért fontos az edukáció.” - nyilatkozta Nagy Benedek, akinek kumulált követőbázisa már meghaladja az 1 milliót.

A szemináriumot egy kötetlen állófogadás követte a Post For Rent mostanra 100 főre nőtt exkluzív talent portfóliójának szinte minden tagjának részvételével, a Zsiráf Budában. Együtt töltötte a napot többek között Kárpáti Rebeka, Henry Kettner és Kempf Zozó, a hazai top TikTok kreátorok közül például Lady Szomjas, WhisperTon, Kapi Levi, Verebélyi Vivi és Nagy Norbi. A televíziós szférából ismert szereplők, mint Kamarás Norbert, Kármán Odett, Schumacher Vanda mellett a PFR jelentősen megnőtt zenei portfóliójának tagjai: Bruno x Spacc, a ValMar, T. Danny és KKevin.

“Megtiszteltetés volt a Post For Rent meghívása és az, hogy Magyarország vezető influencereinek bemutathattuk a TV2 Csoportot. Megismerhették az elmúlt években elért sikertörténetünket, de fel tudtuk arra is hívni a figyelmet, hogy milyen ereje van még mindig a televíziónak és az együttműködési lehetőségeknek, amit az influencereknek kínálunk. Számos példát sorakoztattunk fel arra, amikor a televíziós jelenlét segítette a kreátor fejlődését.” - hangoztatta Fischer Gábor a TV2 Group programigazgatója.

Kép
forrás: Post For Rent

A résztvevők az eseményen kapták meg a számukra megálmodott Hooded Staff x PFR kapszulakollekció darabjait is. A cég ezentúl is hű marad a #DREAMBIGGER mottóhoz, és mindent megtesz azért, hogy az általa menedzselt tartalomgyártók és előadóművészek is átérezzék ezt.

"Talent manager státuszunkból kifolyólag munkánk része, hogy a portfóliónk számára a szponzorációs együttműködés maximalizálásán túl, egyéb együttműködési és személyes üzleti lehetőségekre is felhívjuk a figyelmüket. A családias és összetartó közösség megteremtése volt az első és legfontosabb célunk, aminek következtében a korábban előforduló ‘egymás kárára’ való versenyzés minimálisra csökkenjen és sokkal inkább az legyen a fókuszban, hogy közösen, együttes erővel hova lehet az iparágat fejleszteni. A nyár folyamán érkezünk a Seminar következő állomásával.” - zárta az eseményt a Post For Rent vezérigazgatója, Csiszár Gergő.

Videók

Promóciók

Nemzetközi díjjal ismerték el az UNION társadalmi szerepvállalását

Életmód

5 varázslatos esti program Budapesten a hosszú hétvégére, ami felejthetetlen élménnyel gazdagít

Életmód

Nyaralás 2023: 5 dolog, amit tudnod kell, ha Horvátországba utazol

Promóciók

A streetstyle az ikonikus Converse cipővel - rakd össze a megismételhetetlen lookot

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2023 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép
Stílus

4 ruhadarab, amitől szó szerint megőrülnek a férfiak

Bizonyos ruhadarabokban, megvan az a plusz, amitől egész egyszerűen szexibbnek érezzük magunkat - és ez bizony így is van!

Kép
Sztárok

Akkor és most: Egykor a világ legszexibb férfijának mondták őket, így néznek ki most

Minden idők legszexibb sztárpasijainak listája még mai szemmel nézve is igencsak erősre sikeredett minden évben.

Kép
Sztárok

A duplázás nagymestere! 11 alkalom, amikor Katalin hercegné ugyanabban a ruhában jelent meg a vörös szőnyegen

Úgy tűnik, Katalin hercegné sem szívesen mond le a neki kedves darabokról. És miért is tenné, ha ennyire jól állnak neki?!

Kép
Sztárok

A sok szex és drog tette tönkre az egykor imádott színésznő életét

A nézők rajongtak érte, a szakma pedig két Emmy-díjjal és egy Golden Globe-díjjal ismerte el tehetségét, miközben alkohol-és drogfüggőségével harcolt.

Kép
Életmód

Keress és találj új barátokat a csillagjegyed alapján: az asztrológia ebben is segít

Elmúltál 30-40 éves és szükséged lenne néhány új barátra, mert magányosnak érzed magad? Az asztrológia segít!

Kép
Életmód

Nem Daphne és Simon! Ők a legösszeillőbb páros a Bridgerton sorozatban a nézők szerint

Kompatibilitás, kisugárzás és kémia - ezen szempontok szerint készült el a következő lista A Bridgerton család, illetve a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet című sorozatok párjaiból! Egyetértesz az eredménnyel?