Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Influencer szeminárium - összegyűltek a legnépszerűbb tartalomgyártók

Influencer szeminárium - összegyűltek a legnépszerűbb tartalomgyártók
Forrás: Post For Rent

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Március elején harmadik alkalommal került megrendezésre a Post For Rent Maneki Neko nevet viselő rendezvénye, ami ismét különleges célt tűzött ki. A legutóbbi redezvényekkel ellentétben, ez alkalommal elsősorban nem egy exkluzív fórumot teremtettek a hazai véleményvezér- és tartalomgyártó közegnek arra, hogy új kapcsolatokat építsenek, hanem az edukáció volt a fő cél. Korábbi, hasonló kezdeményezésük a Post For Rent Academy nevet viselte.

A Maneki Neko Seminar programjában számos, a szakmájában elismert előadó szerepelt: Fischer Gábor, a TV2 Group programigazgatója az influencerek tévés szereplésének hatásairól osztott meg értékes információkat, Kovács Péter a Google-től az eredményes YouTube csatorna építés témájában, dr. Lukácsy Gergő (Winkler, Barna & Társai Ügyvédi Iroda) a GVH influencerekre vonatkozó szabályozásairól tartott előadást, de fontos tudást adott át Szűcs Gergely az “influencer retorikáról” és Boroznaki Gergely a TikTok-ban rejlő lehetőségekről.

“Szuper volt, hogy az eseményen olyan infókhoz is hozzájuthattunk, amikkel nem feltétlenül találkozunk a hétköznapokban. Ilyenek voltak például a versenyhivatali iránymutatások, a televíziós és egyéb médiamegjelenések hatása a követőinkre vagy a jövőbe tekintő social media trendek. Mind nagyon hasznosnak éreztük a Seminart, hiszen több százezres követőbázissal és milliós elérésekkel komoly felelősség is jár, ezért fontos az edukáció.” - nyilatkozta Nagy Benedek, akinek kumulált követőbázisa már meghaladja az 1 milliót.

A szemináriumot egy kötetlen állófogadás követte a Post For Rent mostanra 100 főre nőtt exkluzív talent portfóliójának szinte minden tagjának részvételével, a Zsiráf Budában. Együtt töltötte a napot többek között Kárpáti Rebeka, Henry Kettner és Kempf Zozó, a hazai top TikTok kreátorok közül például Lady Szomjas, WhisperTon, Kapi Levi, Verebélyi Vivi és Nagy Norbi. A televíziós szférából ismert szereplők, mint Kamarás Norbert, Kármán Odett, Schumacher Vanda mellett a PFR jelentősen megnőtt zenei portfóliójának tagjai: Bruno x Spacc, a ValMar, T. Danny és KKevin.

“Megtiszteltetés volt a Post For Rent meghívása és az, hogy Magyarország vezető influencereinek bemutathattuk a TV2 Csoportot. Megismerhették az elmúlt években elért sikertörténetünket, de fel tudtuk arra is hívni a figyelmet, hogy milyen ereje van még mindig a televíziónak és az együttműködési lehetőségeknek, amit az influencereknek kínálunk. Számos példát sorakoztattunk fel arra, amikor a televíziós jelenlét segítette a kreátor fejlődését.” - hangoztatta Fischer Gábor a TV2 Group programigazgatója.

Kép
forrás: Post For Rent

A résztvevők az eseményen kapták meg a számukra megálmodott Hooded Staff x PFR kapszulakollekció darabjait is. A cég ezentúl is hű marad a #DREAMBIGGER mottóhoz, és mindent megtesz azért, hogy az általa menedzselt tartalomgyártók és előadóművészek is átérezzék ezt.

"Talent manager státuszunkból kifolyólag munkánk része, hogy a portfóliónk számára a szponzorációs együttműködés maximalizálásán túl, egyéb együttműködési és személyes üzleti lehetőségekre is felhívjuk a figyelmüket. A családias és összetartó közösség megteremtése volt az első és legfontosabb célunk, aminek következtében a korábban előforduló ‘egymás kárára’ való versenyzés minimálisra csökkenjen és sokkal inkább az legyen a fókuszban, hogy közösen, együttes erővel hova lehet az iparágat fejleszteni. A nyár folyamán érkezünk a Seminar következő állomásával.” - zárta az eseményt a Post For Rent vezérigazgatója, Csiszár Gergő.

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.