Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Előtte-utána: Így nézett ki Pierce Brosnan, mikor még senki sem ismerte a nevét

Előtte-utána: Így nézett ki Pierce Brosnan, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A nemrég 71. ünneplő Pierce Brosnan még most is nők millióinak szívét dobogtatja meg, hát még fiatalon milyen jóképű volt!

Pierce Brosnan 1953. május 16-án látta meg a napvilágot az írországi Droghedában. Édesapja viszonylag korán elhagyta a családot, és a színész mindössze 4 éves volt, amikor édesanyja egy ápolónői állást miatt Londonba költözött, innentől fogva pedig nagyrészt anyja szülei és testvérei nevelték őt.

16 évesen otthagyta az iskolát és úgy döntött, hogy festő lesz. A londoni Saint Martin's School of Art-ban kezdett el illusztrátornak tanulni, és egy ideig a reklámszakmában dolgozott, miközben beiratkozott egy drámaiskolába is, hogy színész legyen. 1975-ben sikeresen levizsgázott és asszisztensként kezdett dolgozni a York Theatre Royal-ban, majd gyorsan megtalálta a színpad és a Wait Until Dark című darabbal debütált a világot jelentő deszkákon. 1980-ban kapta meg első aprócska szerepét a Murphy's Stroke című filmben, majd számos kisebb lehetőség után 1982-ben övé lett a Remington Steele című sorozat főszerepe, és Pierce Brosnan 5 éven át játszotta a csalóból lett magánnyomozó karakterét. Innentől fogva pedig nem is volt kérdés az, hogy helye van a szakmában, Hollywood is tárt karokkal várta őt. Az elmúlt közel 43 évben olyan filmekben láthattuk őt többek közt mint a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van, a Dante pokla, A Thomas Crown-ügy, a Válótársak és a Mamma Mia! filmek, vagy A sellő és a Napkirály. És persze nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy 1995 és 2004 között négy emlékezetes moziban bújt a brit titkosügynök, James Bond szerepébe.

És itt még nincs vége, kattints tovább és nézd meg, hogyan vált Pierce Brosnan az évek során a sztárvilág egyik legsármosabb színészévé!

Galéria / 15 kép

Akkor és most: Pierce Brosnan

Megnézem a galériát

Most pedig nézd meg azon sztárok listáját, akik 2024-ben lesznek 60 évesek!

Galéria / 9 kép

Sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez az apró sminktrükk áll Penelope Featherington elképesztő átalakulásának mögött�A Bridgerton család 3. évadában

Nem férhet kétség ahhoz, hogy a Bridgerton család szereplői hatalmas átalakuláson mennek keresztül minden évadban. Ezúttal Penelope Featheringtonon volt a sor, sminkese pedig elárulta a titkát!

Kép
Sztárok

Tudjuk, hogy csinálja! 8 időtálló stílustrükk, amire Blake Lively hosszú évek óta esküszik

Blake Lively hosszú évek óta bizonyítja, hogy a öltözködésnek messze nem kell szigorú szabályok közt zajlania. Íme az ő stílustrükkjei!

Kép
Sztárok

Az új reménységek! Ők most a legígéretesebb fiatal tehetségek hollywoodban

Őrségváltás jön az Álomgyárban, a jelek szerint ezek az ifjú színészek és színésznők alkotják majd az új A-listát.

Kép
Életmód

6 trükk, hogy az otthonodban mindig finom illat legyen: búcsúzz el a rossz szagoktól örökre!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép
Életmód

A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Kép
Sztárok

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!