Előtte-utána: Így nézett ki Pierce Brosnan, mikor még senki sem ismerte a nevét

Előtte-utána: Így nézett ki Pierce Brosnan, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A ma 70 éves Pierce Brosnan még most is nők millióinak szívét dobogtatja meg, hát még fiatalon milyen jóképű volt!

Pierce Brosnan 1953. május 16-án látta meg a napvilágot az írországi Droghedában. Édesapja viszonylag korán elhagyta a családot, és a színész mindössze 4 éves volt, amikor édesanyja egy ápolónői állást miatt Londonba költözött, innentől fogva pedig nagyrészt anyja szülei és testvérei nevelték őt.

16 évesen otthagyta az iskolát és úgy döntött, hogy festő lesz. A londoni Saint Martin's School of Art-ban kezdett el illusztrátornak tanulni, és egy ideig a reklámszakmában dolgozott, miközben beiratkozott egy drámaiskolába is, hogy színész legyen. 1975-ben sikeresen levizsgázott és asszisztensként kezdett dolgozni a York Theatre Royal-ban, majd gyorsan megtalálta a színpad és a Wait Until Dark című darabbal debütált a világot jelentő deszkákon. 1980-ban kapta meg első aprócska szerepét a Murphy's Stroke című filmben, majd számos kisebb lehetőség után 1982-ben övé lett a Remington Steele című sorozat főszerepe, és Pierce Brosnan 5 éven át játszotta a csalóból lett magánnyomozó karakterét. Innentől fogva pedig nem is volt kérdés az, hogy helye van a szakmában, Hollywood is tárt karokkal várta őt. Az elmúlt közel 43 évben olyan filmekben láthattuk őt többek közt mint a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van, a Dante pokla, A Thomas Crown-ügy, a Válótársak és a Mamma Mia! filmek, vagy A sellő és a Napkirály. És persze nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy 1995 és 2004 között négy emlékezetes moziban bújt a brit titkosügynök, James Bond szerepébe.

És itt még nincs vége, kattints tovább és nézd meg, hogyan vált Pierce Brosnan az évek során a sztárvilág egyik legsármosabb színészévé!

Galéria / 15 kép

Akkor és most: Pierce Brosnan

Megnézem a galériát

Most pedig következzen még 10 olyan sztárpasi, aki 50 felett is bőven kimeríti a szexi pasi fogalmát. Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmasak képek következnek!

Galéria / 10 kép

10 sztárpasi, aki az ötödik iksz felett sem vesztett szexi külsejéből

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.