Katalin hercegné januárban 40 éves lesz: mutatjuk, hogy ünnepelte eddig a szülinapját

Katalin hercegné januárban 40 éves lesz: mutatjuk, hogy ünnepelte eddig a szülinapját
Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo / Contributor

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Nagyot fordult vele a világ, ahogy hozzáment Vilmos herceghez és ez a születésnapja ünneplésén is látszik.

Katalin hercegné január 9-én ünnepli a 40. születésnapját és bár a lesifotósok minden lépését követik, ezt a napot mindig sikerül a nyilvánosság kizárásával, a szerettei körében töltenie. Egyelőre nem tudni, hogy Vilmos és Katalin hogyan ünneplik idén a hercegné szülinapját, de az tuti, hogy három gyerekükkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel töltik majd.

Hogyan ünnepelt eddig?

  • 2007: Katalin 25. szülinapja: ekkor már Vilmos barátnője volt, ezért rengeteg lesifotós állt lesben a londoni lakása előtt, hogy fotót készítsen a szülinaposról. A Clarence-ház kiadott egy hivatalos közleményt, amiben kérték a sajtót, hogy hagyják békén Vilmos szerelmét, aki akkor épp katonai szolgálatot teljesített, így nem tudott Katalinnal ünnepelni, helyette Pippával szórakozott aznap este.
  • 2008: Katalin 26. szülinapja: Katalin ebben az évben is Vilmos nélkül ünnepelt, helyette a családjával vacsorázott Londonban, majd testvérével mentek el bulizni egy klubba. Ráadásul a parti napokig tartott, amihez csatlakoztak a herceg legközelebbi barátai is.
  • 2009: Katalin 27. szülinapja: Vilmos nagyon romantikus estével lepte meg szerelmét ebben az évben, amikor végre kettesben ünnepelhették Katalin szülinapját, mielőtt a hercegnek katonai kiképzésre kellett mennie. A skóciai Balmoralban, dédnagyanyja kedvelt búvóhelyén, egy folyómenti házikóban várta Katalint Vilmos egy gyertyafényes vacsorával. Hát kell ennél romantikusabb?
  • 2010: Katalin 28. szülinapja: egy gyönyörű gyöngyfülbevalót kapott Vilmostól a 28. szülinapjára, amit a család kiskutyája elvileg lenyelt.
  • 2011: Katalin 29. szülinapja: ez volt az utolsó szülinapja royal titulus nélkül, így lazára vette a dolgot és az egész hétvégét Vilmossal és annak barátaival töltötte.
  • 2012: Katalin 30. szülinapja: Katalin már Vilmos feleségeként ünnepelte ezt a kerek évfordulót, így lehetetlen volt számára, hogy bulizni menjen anélkül, hogy feltűnést keltene. Épp ezért egy visszafogott összejövetelt rendezett, amire a családját és a barátait is meghívta.

Ezután a 31. a 33. és a 36. szülinapját várandósan töltötte, közötte pedig babázott, illetve visszafogott családi összejöveteleket tartott. 2021-ben karanténban töltötte a 39. szülinapját Norfolkban, ahol Vilmossal és három gyermekükkel teadélutánt tartottak. Reméljük, utólag az is kiderül, hogy hogyan ünneplik idén ezt a kerek évfordulót.

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

Katalin hercegné 4 kedvenc hajviselete, ami kiállja az idő próbáját

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Szépség

Egy gyakori hiba, amit el kell kerülni az arcmaszkok használata közben

Eláruljuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az arcmaszkok használatából, ahogy a leggyakoribb hibákról is lerántjuk a leplet!

Kép
Sztárok

11 eset, ami bizonyítja, Keanu Reeves a legszerényebb és legközvetlenebb sztár a világon

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.