Tudtad? Colin Firthnek három fia van és mindegyikük örökölte édesapja hamisítatlan sármját

Tudtad? Colin Firthnek három fia van és mindegyikük örökölte édesapja hamisítatlan sármját
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Az alma művészi szinten igencsak közel maradt ahhoz a bizonyos fához!

Filmjeiből már nagyon is ismerjük az úriembert, a mindig elegáns és még 61 évesen is hihetetlenül sármos Colin Firth-öt, a Büszkeség és balítélet, illetve a Bridget Jones trilógia Mr. Darcy-jának magánéletéről azonban kevesebb szó esik. Kezdjük is az elején! Tudtad, hogy a színésznek három fia is van?
Colin 1989-ben a Valmont című film forgatásán jött össze Meg Tilly színésznővel, akitől 1990-ben megszületett első fia, William. Az újdonsült kis család Kanadába költözött és bár az első években kimondottan élvezték a csendesebb, a világ zajától kissé távol eső életet, a nyugalom sajnos nem volt elég ahhoz, hogy együtt maradjanak és 1994-ben elváltak útjaik. A színész legidősebb fia, a most 32 éves Will később apja nyomdokaiba lépett és színésznek állt, és egy kisebb szerep erejéig többek közt feltűnt édesapja egyik ikonikus filmjében, a Bridget Jones babát vár című alkotásban is, ahol egy raszta hajú srácot alakított a fesztiválon. Kattints galériánkra a róla készült felvételekért, illetve ugyanitt Colin két másik fiát is megmutatjuk, akik már Livia Giuggiolival való házasságából születettek!

Galéria / 7 kép

Colin Firth fiai már kész férfiak!

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.