Előtte-utána: Így nézett ki Ryan Gosling, mikor még senki sem ismerte a nevét

Előtte-utána: Így nézett ki Ryan Gosling, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Íme 10 olyan érdekesség Ryan Goslingról, amit lehet eddig te sem tudtál róla, és közben végigkövetheted átalakulását is!

Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született a kanadai Londonban, hithű mormon szülők gyermekeként, és bár ebben a szellemiségben nevelték, a vallással a mai napig nem tud azonosulni. Édesapja a papírgyár egyik utazó ügynökeként dolgozott, így a család többször is lakhelyet változtatott az évek során. Ryan 13 éves volt, amikor a szülei elváltak és ő édesanyjával és nővérével, Mandivel maradt.

Gyermekként rajongott Dick Tracyért és már ekkor tudta, hogy színész szeretne lenni. Az iskolát egyenesen utálta, nem elég, hogy társai folyamatosan zaklatták őt, még barátai sem igen voltak. Minden bizonnyal az sem sokat dobott a népszerűségén, hogy volt olyan eset is, amikor a Rambo – Első vér című film után egy bűvészdobozba rejtve késeket vitt be az iskolába, amit aztán másokhoz vágott. A hihetetlen sztorit persze felmentés követte. Az olvasás nehezen ment neki és az orvosok pedig hiperaktívnak gondolták, így édesanyja kivette az iskolából és otthon tanította. Ryan pedig mindeközben balettozott és nagybátyja helyi Elvis Presley tribute bandájában énekelt, és minden vágya az volt, hogy színész legyen.

12 évesen beválogatták a The Mickey Mouse Club műsorába és Floridába költözött, ahol a show második évadja során hat hónapig élt együtt Justin Timberlake-kel és az anyukájával, aki nem mellesleg Ryan hivatalos gyámja is volt ekkoriban A műsor vége után 1995-ben visszaköltözött Kanadába és ekkor kapta meg élete első sorozatszerepét, amit aztán sok másik, többek közt a Váratlan utazás egyik epizódszerepe követett. 1998-tól 50 részen át játszott Herkulest Az ifjú Herkules kalandjai című sorozatban, ami után már kicsit komolyabb kihívásokra vágyott.

2000-ben szerepet kapott az Emlékezz a titánokra című filmben, amit 2001-ben A hitetlen című film követett. A fiatal zsidó származású neonáci szerepet pedig olyan jól hozta, hogy elismerő kritikák jelentek meg róla. 2002-ben kijött a Kísérleti gyilkosság, amit 2004-ben a Szerelmünk lapjai, majd 2005-ben a Maradj!, 2007-ben a Törés, 2010-ben pedig a Blue Valentine követett, a 2011-es Drive-ról, az Őrült, dilis, szerelem-ről, és a 2016-os Kaliforniai álomról nem is beszélve. Egy szó mint száz: jobbnál jobb filmjeinek listája azóta is folyamatosan bővül! Kétségtelen, hogy Ryan kiemelt helyet foglal el nemcsak Hollywood szívtiprói, de a szakma legjobbjai között is.

A Kísérleti gyilkosság forgatásán jött össze Sandra Bullockkal és majdnem egy évig, azaz 2003-ig együtt is voltak. Aztán a Szerelmünk lapjai forgatásán ismerkedett meg Rachel McAdamsszel és 2005-től 2007-ig egy párt alkottak, majd egy kisebb időre visszatértek ezután is egymáshoz, de 2008-ban végleg elváltak útjaik. 2011-ben a Túl a fenyvesen készültekor ismerte meg filmbeli partnerét, Eva Mendest, és azóta is együtt vannak. Szerelmükből két kislány született, 2014-ben Esmeralda Amada, 2016-ban pedig Amada Lee.

És itt még nincs vége, kattints tovább és mesélünk még pár érdekességet a színészről, közben pedig azt is megnézheted, hogyan változott Ryan álompasivá az évek múlásával!

Galéria / 10 kép

Akkor és most: Ryan Gosling

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.