Előtte-utána: Így nézett ki Ryan Gosling, mikor még senki sem ismerte a nevét

Előtte-utána: Így nézett ki Ryan Gosling, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme 10 olyan érdekesség Ryan Goslingról, amit lehet eddig te sem tudtál róla, és közben végigkövetheted átalakulását is!

Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született a kanadai Londonban, hithű mormon szülők gyermekeként, és bár ebben a szellemiségben nevelték, a vallással a mai napig nem tud azonosulni. Édesapja a papírgyár egyik utazó ügynökeként dolgozott, így a család többször is lakhelyet változtatott az évek során. Ryan 13 éves volt, amikor a szülei elváltak és ő édesanyjával és nővérével, Mandivel maradt.

Gyermekként rajongott Dick Tracyért és már ekkor tudta, hogy színész szeretne lenni. Az iskolát egyenesen utálta, nem elég, hogy társai folyamatosan zaklatták őt, még barátai sem igen voltak. Minden bizonnyal az sem sokat dobott a népszerűségén, hogy volt olyan eset is, amikor a Rambo – Első vér című film után egy bűvészdobozba rejtve késeket vitt be az iskolába, amit aztán másokhoz vágott. A hihetetlen sztorit persze felmentés követte. Az olvasás nehezen ment neki és az orvosok pedig hiperaktívnak gondolták, így édesanyja kivette az iskolából és otthon tanította. Ryan pedig mindeközben balettozott és nagybátyja helyi Elvis Presley tribute bandájában énekelt, és minden vágya az volt, hogy színész legyen.

12 évesen beválogatták a The Mickey Mouse Club műsorába és Floridába költözött, ahol a show második évadja során hat hónapig élt együtt Justin Timberlake-kel és az anyukájával, aki nem mellesleg Ryan hivatalos gyámja is volt ekkoriban A műsor vége után 1995-ben visszaköltözött Kanadába és ekkor kapta meg élete első sorozatszerepét, amit aztán sok másik, többek közt a Váratlan utazás egyik epizódszerepe követett. 1998-tól 50 részen át játszott Herkulest Az ifjú Herkules kalandjai című sorozatban, ami után már kicsit komolyabb kihívásokra vágyott.

2000-ben szerepet kapott az Emlékezz a titánokra című filmben, amit 2001-ben A hitetlen című film követett. A fiatal zsidó származású neonáci szerepet pedig olyan jól hozta, hogy elismerő kritikák jelentek meg róla. 2002-ben kijött a Kísérleti gyilkosság, amit 2004-ben a Szerelmünk lapjai, majd 2005-ben a Maradj!, 2007-ben a Törés, 2010-ben pedig a Blue Valentine követett, a 2011-es Drive-ról, az Őrült, dilis, szerelem-ről, és a 2016-os Kaliforniai álomról nem is beszélve. Egy szó mint száz: jobbnál jobb filmjeinek listája azóta is folyamatosan bővül! Kétségtelen, hogy Ryan kiemelt helyet foglal el nemcsak Hollywood szívtiprói, de a szakma legjobbjai között is.

A Kísérleti gyilkosság forgatásán jött össze Sandra Bullockkal és majdnem egy évig, azaz 2003-ig együtt is voltak. Aztán a Szerelmünk lapjai forgatásán ismerkedett meg Rachel McAdamsszel és 2005-től 2007-ig egy párt alkottak, majd egy kisebb időre visszatértek ezután is egymáshoz, de 2008-ban végleg elváltak útjaik. 2011-ben a Túl a fenyvesen készültekor ismerte meg filmbeli partnerét, Eva Mendest, és azóta is együtt vannak. Szerelmükből két kislány született, 2014-ben Esmeralda Amada, 2016-ban pedig Amada Lee.

És itt még nincs vége, kattints tovább és mesélünk még pár érdekességet a színészről, közben pedig azt is megnézheted, hogyan változott Ryan álompasivá az évek múlásával!

Galéria / 10 kép

Akkor és most: Ryan Gosling

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!