Előtte-utána: Így nézett ki Ryan Gosling, mikor még senki sem ismerte a nevét

Előtte-utána: Így nézett ki Ryan Gosling, mikor még senki sem ismerte a nevét
Forrás: gettyimages.com

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Íme 10 olyan érdekesség Ryan Goslingról, amit lehet eddig te sem tudtál róla, és közben végigkövetheted átalakulását is!

Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született a kanadai Londonban, hithű mormon szülők gyermekeként, és bár ebben a szellemiségben nevelték, a vallással a mai napig nem tud azonosulni. Édesapja a papírgyár egyik utazó ügynökeként dolgozott, így a család többször is lakhelyet változtatott az évek során. Ryan 13 éves volt, amikor a szülei elváltak és ő édesanyjával és nővérével, Mandivel maradt.

Gyermekként rajongott Dick Tracyért és már ekkor tudta, hogy színész szeretne lenni. Az iskolát egyenesen utálta, nem elég, hogy társai folyamatosan zaklatták őt, még barátai sem igen voltak. Minden bizonnyal az sem sokat dobott a népszerűségén, hogy volt olyan eset is, amikor a Rambo – Első vér című film után egy bűvészdobozba rejtve késeket vitt be az iskolába, amit aztán másokhoz vágott. A hihetetlen sztorit persze felmentés követte. Az olvasás nehezen ment neki és az orvosok pedig hiperaktívnak gondolták, így édesanyja kivette az iskolából és otthon tanította. Ryan pedig mindeközben balettozott és nagybátyja helyi Elvis Presley tribute bandájában énekelt, és minden vágya az volt, hogy színész legyen.

12 évesen beválogatták a The Mickey Mouse Club műsorába és Floridába költözött, ahol a show második évadja során hat hónapig élt együtt Justin Timberlake-kel és az anyukájával, aki nem mellesleg Ryan hivatalos gyámja is volt ekkoriban A műsor vége után 1995-ben visszaköltözött Kanadába és ekkor kapta meg élete első sorozatszerepét, amit aztán sok másik, többek közt a Váratlan utazás egyik epizódszerepe követett. 1998-tól 50 részen át játszott Herkulest Az ifjú Herkules kalandjai című sorozatban, ami után már kicsit komolyabb kihívásokra vágyott.

2000-ben szerepet kapott az Emlékezz a titánokra című filmben, amit 2001-ben A hitetlen című film követett. A fiatal zsidó származású neonáci szerepet pedig olyan jól hozta, hogy elismerő kritikák jelentek meg róla. 2002-ben kijött a Kísérleti gyilkosság, amit 2004-ben a Szerelmünk lapjai, majd 2005-ben a Maradj!, 2007-ben a Törés, 2010-ben pedig a Blue Valentine követett, a 2011-es Drive-ról, az Őrült, dilis, szerelem-ről, és a 2016-os Kaliforniai álomról nem is beszélve. Egy szó mint száz: jobbnál jobb filmjeinek listája azóta is folyamatosan bővül! Kétségtelen, hogy Ryan kiemelt helyet foglal el nemcsak Hollywood szívtiprói, de a szakma legjobbjai között is.

A Kísérleti gyilkosság forgatásán jött össze Sandra Bullockkal és majdnem egy évig, azaz 2003-ig együtt is voltak. Aztán a Szerelmünk lapjai forgatásán ismerkedett meg Rachel McAdamsszel és 2005-től 2007-ig egy párt alkottak, majd egy kisebb időre visszatértek ezután is egymáshoz, de 2008-ban végleg elváltak útjaik. 2011-ben a Túl a fenyvesen készültekor ismerte meg filmbeli partnerét, Eva Mendest, és azóta is együtt vannak. Szerelmükből két kislány született, 2014-ben Esmeralda Amada, 2016-ban pedig Amada Lee.

És itt még nincs vége, kattints tovább és mesélünk még pár érdekességet a színészről, közben pedig azt is megnézheted, hogyan változott Ryan álompasivá az évek múlásával!

Galéria / 10 kép

Akkor és most: Ryan Gosling

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!