Kiderült, ez lesz Meghan hercegné és Harry herceg gyermekének vezetékneve

meghan hercegné,meghan hercegné gyerekei,harry herceg
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha igazak a pletykák, Meghan hercegné és Harry herceg szeretnének minél hamarabb szülői örömök elé nézni, most pedig az is kiderült, mi lenne a vezetékneve közös csemetéiknek.

Épp hogy kimondták a boldogító igent, máris mindenki Meghan hercegné és Harry jövőjén csámcsog. A legizgalmasabb kérdés természetesen az, hogy mikor érkezik az első csemete, így a világ már ezerrel a pár családalapítási tervein gondolkozik. Ha még ők nem is...

meghan hercegné,harry herceg
Az egész világ várja, mikor jelentik be, hogy Meghan hercegné várandós.

Na jó, ez azért így nem igaz, hiszen Meghan hercegné korábban már elárulta, nagyon vágyik arra, hogy gyerekei legyenek, hiszen idén ünnepelte 37. születésnapját, szóval minden bizonnyal rajta vannak az ügyön. Voltak, akiknek annyira felkeltette a pár az érdeklődését, hogy a Photoshop segítségével meg is álmodták, hogyan fognak kinézni Meghan és Harry gyermekei:

Másokat inkább az érdekelt, hogyan fogják hívni a kicsiket. Nos, ha a párnak lenne is elképzelése a lehetséges nevekről, azt nyilván nem árulnák el, azt viszont már most tudni, mi lenne születendő gyermekeik vezetékneve. Kevesen tudják, de mióta iskolás lett, György herceg vezetéknevet kapott, hiszen mégsem hívhatják a tanárok úgy a suliban, hogy György herceg. Ezért Vilmos és Katalin úgy döntött vezetéknevet választanak Györgynek, hogy ne lógjon ki annyira a sorból, és mivel ők Cambridge hercege és hercegnéje György egyszerűen a Cambridge vezetéknevet kapta, a naplóban pedig az áll majd: György Cambridge.

Testvére nevelési módszereit valószínűleg Harry is követni fogja, így minden bizonnyal Meghan hercegnével közös gyermekeik is iskolába fognak járni, és ha Vilmosék mintáját követjük, akkor Harry és Meghan leendő csemetéi a Sussex vezetéknevet fogják viselni, hiszen Harry hivatalos megnevezése az esküvő óta Harry sussexi herceg, Meghan pedig Meghan sussexi hercegné.

Reméljük gyorsan összejön nekik a babaprojekt, mert mi már alig várjuk Meghan várandós szettjeit, hiszen öltözni azt nagyon tud!

Galéria / 5 kép

Meghan hercegné egy nap alatt 5 különböző outfitben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!