Ez aztán a különös névválasztás! Ilyen becenévvel illette III. Károly király Meghan Markle-t

Ez aztán a különös névválasztás! Ilyen becenévvel illette III. Károly király Meghan Markle-t
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Sokak szerint mindez annak a jele, hogy az uralkodó igazából mennyire tiszteli menyét, Meghan Markle-t.

III. Károly király Meghan Markle kapcsolata most épp nem mondható túl virágzónak, bár jobban belegondolva a brit királyi családból nem csak benne dúlnak vegyes érzelmek az egykori színésznő személyével kapcsolatban. Ám nagyon jól tudjuk, hogy nem volt mindig ilyen puskaporos a hangulat a Buckingham-palota körül, és voltak idők, amikor az uralkodó még becenevet is adott Harry herceg választottjának.

Katie Nicholl királyi újságíró a The New Royals című könyvében mesél arról, hogy III. Károly király egy fémes elemről nevezte el korábban Meghan Markle-t.

Károly állítólag Tungstennek (magyarul Volfrámnak) nevezte jövendő menyét, akit egyszerre tartott igen keménynek, mégis rugalmasnak.

- írja Nicholl a könyvében.

Úgy tartják, hogy a király ezt a becenevet akkor akasztotta jövendőbeli menyére, amikor ő annyira rugalmasan viselkedett, hogy 2018-ban képes volt a szerelme kedvéért kiszállni a Briliáns elmék című sorozatból, majd aztán tiszteletét tette a Royal Foundation eseményen, ahol először jelent meg a nyilvánosság előtt Harry herceg, Katalin hercegné és Vilmos herceg társaságában.

Az egyik szárnysegéd szerint ez volt az a pillanat, amikor Vilmos és az állapotos Katalin ráébredtek arra, hogy jobban kell csinálniuk. Meghan volt a négyesfogat sztárja. Kifinomult, szenvedélyes és vicces volt, minden képességét bevetette, amit a televíziós karrierje során tanult. Egy forrás szerint Vilmos és Katalin ekkor tudták, hogy változtatniuk kell a dolgokon, mert Meghan nemcsak lenyűgöző, de nagyon magabiztos is.

Az biztos, hogy 4 éve III. Károly még örömmel használta ezt a becenevet Meghanra, azt viszont nem tudni, hogy ezen vicces szokását még most is tartja-e. Jelenleg ugyanis úgy látszik, hogy sussexi hercegi pár és a brit királyi család közt dúló kibékíthetetlen ellentéteken II. Erzsébet királynő halála sem tudott enyhíteni. Mindenesetre reméljük, hogy idővel helyre kerülnek a dolgok, és a család életébe is visszaköltözik az a régmúlt jó hangulat, ami egykoron megvolt.

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Igazából így szólítják egymást a királyi család tagjai, mikor senki sem figyel

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.