Hugh Jackmant gyerekként elhagyta édesanyja, új képe viszont különleges dologról árulkodik

hugh jackman
Forrás: Christopher Polk/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Nem volt könnyű, de ma már nyíltan tud beszélni a történtekről is.

Hugh Jackman hosszú utat járt be, de ma már a világ egyik leghíresebb - és legszerethetőbb - sztárja! A színész fiatal kora óta dolgozik a szakmában, de mindeközben végig a családját tartotta szem előtt. Feleségével, Deborra-Lee Furness-szel 25 évvel ezelőtt vonultak oltár elé, és bár korkülönbségük ellenére sokan támadták őket, mégis nagyon boldogok és szerelmesek a mai napig.

Azonban a színésznek sem volt mindig könnyű élete. Hugh Jackman mindössze 8 éves volt, amikor édesanyja, Grace McNeil magára hagyta őt, testvéreit és édesapját Ausztráliában, hogy egyedül visszatérhessen az Egyesült Királyságba. Mindezt úgy, hogy még csak el sem búcsúzott gyermekeitől. A válás után lánytestvérei édesanyjuk után mentek, de ő és fiútestvérei apjukkal maradtak Sydneyben. Hugh nem sokat mesélt életének erről a szakaszáról, de néhány interjúban felfedte, hogy anyja távozása hatalmas trauma volt számára, amiből nehezen tudott talpra állni. Évente körülbelül egyszer találkoztak, és bár mindig remélte, hogy ez csak átmeneti, végül 12-13 éves korában eszmélt rá arra, hogy az anyja sosem fog visszatérni hozzá.

Emlékszem, hogy ott volt, törölközővel a haja körül, és elköszönt. Ez lehetett az, ahogy búcsút vett. Elmentem iskolába, és mire hazajöttem, nem volt senki a házban. A következő nap jött egy telegram tőle Angliából. Anya ott volt. És ennyi volt. Apa minden éjjel imádkozott, hogy hazajöjjön.

Most viszont úgy fest, az idő begyógyítja a sebeket, és Hugh Jackman képes volt maximálisan megbocsátani Grace-nek. Kitett ugyanis Instára egy fotót, amint édesanyját öleli át, miközben mosolyogva néznek egymásra.

Hugh Jackman az interjúban kitért arra is, hogy sosem érezte azt, hogy az édesanyja nem szereti őt. Viszont nagyon sokat beszélgettek a történtekről, és ma már tudja, hogy neki sem volt könnyű.

Kórházba került, miután megszülettem, mert szülés utáni depresszióval küzdött. Nem volt itt neki elegendő lelki támogatás.

2011 körül jutott el először arra a pontra, hogy tényleg megbékéljen a történtekkel, azóta pedig sikerült nagyon szorosra fonniuk a kapcsolatukat. Egy-két fotót posztolt már az elmúlt években édesanyjával, ám a fenti sokak legnagyobb kedvence lett.

Tudtad, hogy ezek a sztárok nagyon tragikus gyerekkort éltek meg?

Galéria / 7 kép

Hírességek, akiknek tragikus gyermekkoruk volt

Megnézem a galériát

A JOY Magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!