Hugh Jackmant gyerekként elhagyta édesanyja, új képe viszont különleges dologról árulkodik

hugh jackman
Forrás: Christopher Polk/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem volt könnyű, de ma már nyíltan tud beszélni a történtekről is.

Hugh Jackman hosszú utat járt be, de ma már a világ egyik leghíresebb - és legszerethetőbb - sztárja! A színész fiatal kora óta dolgozik a szakmában, de mindeközben végig a családját tartotta szem előtt. Feleségével, Deborra-Lee Furness-szel 25 évvel ezelőtt vonultak oltár elé, és bár korkülönbségük ellenére sokan támadták őket, mégis nagyon boldogok és szerelmesek a mai napig.

Azonban a színésznek sem volt mindig könnyű élete. Hugh Jackman mindössze 8 éves volt, amikor édesanyja, Grace McNeil magára hagyta őt, testvéreit és édesapját Ausztráliában, hogy egyedül visszatérhessen az Egyesült Királyságba. Mindezt úgy, hogy még csak el sem búcsúzott gyermekeitől. A válás után lánytestvérei édesanyjuk után mentek, de ő és fiútestvérei apjukkal maradtak Sydneyben. Hugh nem sokat mesélt életének erről a szakaszáról, de néhány interjúban felfedte, hogy anyja távozása hatalmas trauma volt számára, amiből nehezen tudott talpra állni. Évente körülbelül egyszer találkoztak, és bár mindig remélte, hogy ez csak átmeneti, végül 12-13 éves korában eszmélt rá arra, hogy az anyja sosem fog visszatérni hozzá.

Emlékszem, hogy ott volt, törölközővel a haja körül, és elköszönt. Ez lehetett az, ahogy búcsút vett. Elmentem iskolába, és mire hazajöttem, nem volt senki a házban. A következő nap jött egy telegram tőle Angliából. Anya ott volt. És ennyi volt. Apa minden éjjel imádkozott, hogy hazajöjjön.

Most viszont úgy fest, az idő begyógyítja a sebeket, és Hugh Jackman képes volt maximálisan megbocsátani Grace-nek. Kitett ugyanis Instára egy fotót, amint édesanyját öleli át, miközben mosolyogva néznek egymásra.

Hugh Jackman az interjúban kitért arra is, hogy sosem érezte azt, hogy az édesanyja nem szereti őt. Viszont nagyon sokat beszélgettek a történtekről, és ma már tudja, hogy neki sem volt könnyű.

Kórházba került, miután megszülettem, mert szülés utáni depresszióval küzdött. Nem volt itt neki elegendő lelki támogatás.

2011 körül jutott el először arra a pontra, hogy tényleg megbékéljen a történtekkel, azóta pedig sikerült nagyon szorosra fonniuk a kapcsolatukat. Egy-két fotót posztolt már az elmúlt években édesanyjával, ám a fenti sokak legnagyobb kedvence lett.

Tudtad, hogy ezek a sztárok nagyon tragikus gyerekkort éltek meg?

Galéria / 7 kép

Hírességek, akiknek tragikus gyermekkoruk volt

Megnézem a galériát

A JOY Magazin írása.

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.