A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.
Forrás: Hotel Divinus***** Superior

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Látogasson el a legvirágosabb magyar városba, habzsolja a város izgalmasabbnál izgalmasabb programjait, melyekhez egy felejthetetlen ötcsillagos kikapcsolódás dukál!

A 2023-ban teljes átalakuláson átesett és 5 csillag superior minősítést szerzett szálloda megannyi tapasztalatot, sikeres rendezvényt és elégedett vendéget tudhat magáénak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az elismerő díjak hosszú sora.

Kép
forrás: Hotel Divinus***** Superior

A szálloda vadonatúj wellness részlege közel 1000 m2-en várja vendégeit. Szaunapark és hozzátartozó pihenőpark, melegvizes relaxációs medence várja a kikapcsolódni vágyókat. Aki pedig az aktív pihenés híve, annak a két úszósávval felszerelt élménymedencét ajánljuk figyelmébe. Továbbá két pezsgőfürdős jacuzzi, infraszauna, finn szauna, szolárium, fény- és aromaterápiás gőzkabin, merülő medence és mindezek igénybevételét megkoronázó wellness bár áll a vendégek rendelkezésére, hozzájárulva ahhoz, hogy garantált legyen a feltöltődés és a regeneráció.

A wellness részleg egy 120 m2-es fitness teremmel egészül ki, amely kardio gépekkel, valamint minden testrészt átmozgató erőfejlesztő gépekkel hívogatja a sportolás szerelmeseit. Aki pedig a felhőtlen szórakozást preferálja, annak a vadonatúj játékterem nyújtotta felhőtlen kikapcsolódási lehetőségeket ajánljuk figyelmébe.

A kicsikre is gondoltak és egy vadonatúj, élményelemekben bővelkedő gyermekjátszót alakítottak ki részükre. Ha pedig inkább a szabadtéren mókáznának a csemeték, ajánljuk figyelmükbe a pár percnyi sétára lévő Állatkertet és Vidámparkot, a Sziget-kék tematikus játszóparkot vagy a Mediterrán Élményfürdőt.

Kép
forrás: Hotel Divinus***** Superior

Gasztronómia terén is sok újítással igyekszik a hotel emlékezetessé tenni a vendégek szállodában töltött idejét: a Dominus és Divinus Étterem teljes belső átalakulása, tágas, modern enteriőrje új eszközökkel, elegáns bútorzattal, a szerviz teljes újragondolásával és az étlap megújulásával, minden igényt kielégítő gasztro-oázissá nőtte ki magát. A Hotel Divinus*****Superiorban minden nap exkluzív svédasztalos büféreggelivel indul, amely minden igényt kielégítő széles ételkínálattal, mennyei kávéval, friss pékárukkal, prémium gyümölcslevekkel, fenséges ízekkel várja a vendégeket. Az ebédek és vacsorák esetében lehetőség van svédasztalos, illetve tányérszervizes étkezésre is.

A szálloda exkluzív hangulatú Firenze Bárja különleges miliővel, figyelmes kiszolgálással, frissítő italokkal, kávékülönlegességekkel teszi teljessé a gasztronómiai palettát. A szabadtéri sörkert pedig megannyi emlékezetes esti pillanatot okozott már a vendégeknek. Csodás zöld környezetben, kellemes kültéri hangulatot árasztó virágos kertjeivel a nyári napokon igazi nyugalom szigete.

Kép
forrás: Hotel Divinus***** Superior

A szobákban és lakosztályokban egyaránt élvezhetik a vendégek a nagyvárosi élményeket és a békés vidéki pihenés előnyeit. Az egyedi és utánozhatatlan belsőépítészeti megoldások elkápráztatnak, a szobába lépve az egyedileg tervezett mahagóni bútorok hatására filmbe illően érezhetik magukat a vendégek. A fényűző kényelem érzését nyújtó modern és klasszikus stílus jegyeit ötvöző elegáns szobák és lakosztályok kivételesen kényelmes ágyai prémium minőségű matracokkal felszereltek, igény szerint babaággyal bővíthetőek.

A Hotel Divinus***** Superior célja, hogy minden vendég számára meghatározó élmény és kellemes emlék legyen a szállodában eltöltött idő.

Galéria / 6 kép

Tökéletes helyszín a kikapcsolódásra - Hotel Divinus***** Superior

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.