Ők a legdrágább hollywoodi színésznők: Margot Robbie magasan vezeti a listát

Ők a legdrágább hollywoodi színésznők: Margot Robbie magasan vezeti a listát
Forrás: Photo by Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency via Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Greta Grewing Barbie című filmje az elmúlt időszakban sorban döntötte meg a nézettségi rekordokat, persze ez nem csoda, hiszen kevés olyan embert ismerek, aki ne látta volna a kultikus filmet, illetve ne lenne róla valamilyen formában radikális véleménye. Azt, hogy az adott film ennyire sikeres lett, egyértelműen a kiváló főszereplőjének, Margot Robbie-nak köszönheti. Ennek tekintetében pedig az sem meglepő, hogy a szereppel Margot Robbie vált 2022-ben Hollywood legjobban fizetett színésznőjévé. De vajon kik követik őt a sorban? Kik ma azok a csillagok, akik a legtöbbet érnek Hollywoodban? Az alábbiakban ennek járunk utána...

Ugyan arról eddig is volt sejtelmünk, hogy Hollywoodban bizony megéri színésznek lenni, hiszen igencsak busás összeg üti azok markát, akik befutnak ezen a pályán, azonban a konkrét számok láttán még néhol nekünk is megakad a lélegzetünk.

Ugyanis a Variety egy cikkének köszönhetően megtudtuk, hogy Margot Robbie nem kevesebb, mint 50 millió dolláros csekkel lett gazdagabb a Barbie-ban nyújtott alakításának köszönhetően. Ez persze korántsem meglepő, hiszen a Baribe az egyik legnagyobb bevételt hozó film volt az elmúlt években. Ez pedig olyannyira igaz, hogy egyelőre kizárólag a Harry Potter és a Halálos iramban második része előzi meg a ranglistán. Véleményük szerint pedig ez egyértelműen a fantasztikus főszereplőnek tudható be, hiszen zseniális alakítása nélkül valószínűleg közel nem ért volna el ekkora sikereket a Barbie film.

A Variety azt is elárulta, hogy ennek köszönhetően Margot Robbie lett a 2022-es év legjobban fizetett színésznője. Az elmúlt év legfizetettebb férfi színésze pedig Tom Cruise lett, aki nem kevesebb, mint 100 millió dollárt kapott a Top Gun: Maverick című filmjéért. Ez valami egészen elképesztő összeg.

Kép
forrás: Wiktor Szymanowicz/Anadolu Agency via Getty Images

Az alábbi cikkben azonban kifejezetten arra voltunk kíváncsiak, hogy kik azok a színésznők, akiket a legjobban megfizetnek Hollywoodban. A listáról volt némi elképzelésünk, azonban sokan igencsak nagy meglepetést okoztak számunkra. Na de akkor most lássuk végre, hogy kik azok a hölgyek, akik Margot Robbie-t követték a listán!

Az alábbi galériában összegyűjtöttük azokat a színésznőket, akik jelenleg a legdrágábbak Hollywoodban!

Galéria / 7 kép

Legjobban fizetett Hollywoodi színésznők listája

Megnézem a galériát

Az Éva magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!