Nem Sofia Vergara az első! Még 10 híres nő, aki őszintén beszélt arról, hogy nem akar gyereket

Nem Sofia Vergara az első! Még 10 híres nő, aki őszintén beszélt arról, hogy nem akar gyereket
Forrás: Taylor Hill/WireImage/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Sofia Vergara most először beszélt arról, hogy házassága azért ment tönkre, mert nem akart gyereket!

2023 júliusában rajongók millióit sokkolta azon tény, hogy hét év házasság után Sofia Vergara és Joe Manganiello útjai végleg elválnak. Az egykori szerelmesek akkoriban nem nagyon osztotta meg a nyilvánossággal szakításuk okát, ám most ennyi idő elteltével a színésznő úgy döntött, hogy ideje pontot tenni a találgatások végére.

Az 51 éves kolumbiai sztár egy interjúban kifejtette, hogy a 47 éves Manganiello és az ő családba vetett elképzelései egészen eltértek egymástól, ugyanis ő már nem akart gyereket: „A házasságom véget ért, mert a férjem fiatalabb volt nálam; ő gyereket akart, én pedig nem szerettem volna idős anyuka lenni” - mondta. Sofia Vergara azt is elárulta, hogy úgy érzi, az ő korában nem lenne „tisztességes a babával szemben”, ha gyereket vállalna. Elárulta, hogy inkább a jövőre koncentrál: „19 éves voltam, amikor megszületett a fiam, aki most 32 éves, és készen állok arra, hogy nagymama legyek, nem pedig anya”. Természetesen nyitott egy új kapcsolatra is, de mint mondja: „Ha jön a szerelem, akkor saját gyermekeivel kell jönnie. Lassan a változó korba lépek; ez a dolgok természetes menete. Amikor a fiam apa lesz, hozza csak hozzám egy időre a babát, aztán, amikor visszaadom neki, élem tovább a saját életemet”. A színésznő egyébként 18 évesen ment hozzá középiskolai szerelméhez, Joe Gonzalezhez és 1991. szeptember 16-án született meg egyetlen gyermekük, Manolo. Sajnos nászuk nem volt hosszú életű és 1993-ban hivatalos keretek között is búcsút intettek egymásnak. Sofia Vergarának bár megadatott az anyaság öröme, ő csupán csak nem szeretett volna az ötödik iksz utána másodszor is anyává válni, ám vannak olyanok, akik sose érezték úgy, hogy gyereket szeretnének, és nem féltek beszélni errő!

Következzen 10 híres nő, aki őszintén vállalták mindig is, hogy nem szeretnének gyereket!

Galéria / 10 kép

10 híres nő, aki őszintén vallott arról, hogy miért nem szeretne gyereket

Megnézem a galériát

Az éremnek persze két oldala van, és míg Sofia Vergara nem érezte magáénak azt, hogy az ötödik iksz felett ismét bevállaljon egy második gyereket, addig mások úgy gondolták, hogy közel az 50-hez sem lehet a kor akadály!

Galéria / 13 kép

Híres nők, akik 50 körül vágtak bele az anyaságba

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!