Hilary Duff szülését végignézte a 9 éves kisfia: ezért akarta a sztár, hogy nagyobb gyerekei is ott legyenek

Hilary Duff szülését végignézte a 9 éves kisfia: ezért akarta a sztár, hogy nagyobb gyerekei is ott legyenek
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Hilary Duff mindhárom gyermekét otthoni körülmények között hozta a világra.

A kétezres évek egyik imádott tinisztárja, a Los Angeles-i tündérmese, a Csáó, Lizzie!, a Tucatjával olcsóbb, a Sztár születik, A tökéletes pasi, illetve a Casper és Wendy színésznője, Hilary Duff szeptemberben ünnepli majd a 36. születésnapját. Nem titok, hogy karrierjét gyerekszínészként kezdte, emiatt 8 éves korától magántanuló volt.
2001-ben összejött egy másik tinibálvánnyal, a nemrég elhunyt Aaron Carterrel, aki aztán megcsalta őt Lindsay Lohannel. 2004-től a Good Charlotte frontemberével, Joel Madden-nel járt, ami elég cikis időszak volt, hiszen a pasi 25, ő pedig csak 16 éves volt akkoriban.

Hilary Duff kilencéves fia megnézte a szülését

Hilary Duff 2007-ben a híres hokijátékossal, Mike Comrie-val jött össze, aki 2010-ben eljegyezte, majd még ugyanebben az évben feleségül is vette. Kisfiuk, Luca Cruz 2011-ben jött a világra. A színésznő 2014-ben szakított első férjével, 2016-ra a válás is befejeződött.
A színésznő-énekesnő 2017-ben jött össze Matthew Koma-val, akitől 2018-ban megszületett Banks nevű kislánya. A baba születését követő évben a pár összeházasodott, majd pár évvel később jött az újabb bejelentés, jön a harmadik baba. A kis Mae 2021-ben jött a világra, születésekor pedig az egész család jelen volt.
Jól olvastad, Hilary Duff már az első szülése idején is azt vallotta, az otthonszülésnél nincs jobb, nem volt hajlandó kórházba menni. Szerencsére kisfiával minden simán ment, így másodjára is ezt az utat választotta. Amikor kiderült, hogy úton van harmadik gyermeke, elgondolkozott azon, vajon a nagyobbak ott legyenek-e a születésekor. „Egy kisbabát hozol világra, ez a legnehezebb munka, amit valaki elvégezhet. A kórházban pedig nincs víz, nincs nasi, pedig éppen életed egyik legnagyobb megmérettetésére készülsz” – nyilatkozta a sztár, majd folytatta. „Azt hiszem az egyik leghippisebb dolog velem kapcsolatban, hogy végül úgy döntöttem, a két idősebb gyerekem legyen ott körülöttem, amikor világra hozom a harmadikat” – mondta nevetve. Hilary Duff szerint a kislány születése az egész család számára felejthetetlen élmény volt, hatalmas csoda az anyának, az apának és a testvéreknek is.

Galéria / 6 kép

6 furcsa szabály, amelyet a híres emberek alkalmaznak a gyereknevelésben

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.