10+1 gyakori hiba, amit a sminkesek elkövetnek a menyasszonyokon

10+1 gyakori hiba, amit a sminkesek elkövetnek a menyasszonyokon
Forrás: HBO
Facebook
Twitter
Pinterest

Menyasszonyok figyelem, ezekre figyeljetek, ha sminkest fogadtok a nagy napra!

Egy nő életében legyen kicsi és meghitt, vagy épp hetedhét országra szóló, kétségtelen, hogy az egyik legfontososabb és legkülönlegesebb nap, az esküvőjének napja. Ez az a pillanat, amikor tényleg mindennek tökéletesnek kell lennie, amikor minden róla szól, és persze a sok-sok készülődés után összeáll a eszményi menyasszonyi look is. A hosszas próbák után kiválasztott ruha, a gondosan kiválasztott kiegészítők, a hibátlanul belőtt haj, és persze a gyönyörű smink sem hiányozhat az összképből, ám ha sminkest fogadsz, nem árt jó pár szempontot figyelembe venni.

Egy jó szakember csodákra képes, tényleg a legjobb oldaladat hozhatja ki belőled, nem mellesleg pedig olyan műremeket alkot, ami egész este bírja a strapát. Azonban nem mindegy kit választasz, hiszen ma már a sminkesekből is Dunát lehet rekeszteni, épp ezért akadnak közöttük nagyon jók, és természetesen nagyon rosszak is. Ha az esküvői fotóidat visszanézve elégedett szeretnél lenni, akkor íme a szakértők tanácsai menyasszonyoknak, amikkel elkerülheted a legnagyobb esküvői sminkbakikat és a nagy csalódást!

Galéria / 11 kép

10+1 gyakori hiba, amit a sminkesek elkövetnek a menyasszonyokon

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.