Heti turmix: szeder-körte-mángold

Heti turmix: szeder-körte-mángold

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Bogár Nikolett, a Nyersiker blog szerzője minden reggelt turmixszal indít. Az instyle.hu-n is ajánl nektek minden héten egy-egy isteni, egészséges és könnyen elkészíthető finomságot.


Már többször írtam, hogy imádom a szedret. Szilvával. Körtével. Mindennel. Magában. Ha kicsit savanykás a szeder, jó társítani édesebb gyümölccsel, erre kiváló most a jó érett körte, illetve egy kis plusz tápanyag érdekében valamilyen zöldet is érdemes a keverékbe rakni, így esett választásom a mángoldra. Egy nagy marék szeder, 2 darab körte és 3 nagy levelű mángold, kicsi vízzel a megfelelő állag eléréséhez, voilá.
Teljesen a csúcsszuper turmixgépemre bíztam magam és elindítottam a "smoothie programot": 42 másodperc gyors keverés, magától leáll, közben gyorsan be lehet dobni a legfontosabbakat a kis táskába (mintha az a 42 másodperc olyan rengeteg lenne, de hát a sietős reggeleken nincs elvesztegetett pillanat). Kész a gép, tető le, pohár elő, öntés. Hupsz... Nem volt elég ez a 42 mp: egy nagy darab mángold egészben maradt, és gyönyörűen csobbant a 8 dl kész italban... Így a megspórolt 42 szekundum egyből triplájára növekedett takarítás téren...:) Sebaj, bosszankodás helyett viccesen indul a nap, s ez is felfogható egy kis égi figyelmeztetésnek, hogy ne kapkodjunk, legyünk résen és figyeljünk mindenre, illetve ne bízzunk semmit se a véletlenre.

Kép


Még ha be is csúsznak ilyen malőrök, egész biztosan minden pont úgy jó ahogy van, ahogy mi is, pont úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk, ez nem is lehetne másképp, hiszen csillag alapanyagból vagyunk. Ha valami miatt megkérdőjeleznéd magad, a teljesítményed, a külsőd, a kapacitásod, gondolj arra, "minden rendben, csillagból vagyok". Persze, kicsit elvonatkoztatott hasonlat, de lényegében az univerzum alkotói ugyanazokból az elemekből épülnek fel, mint mi magunk: hidrogénből, szénből, nitrogénből, vasból, oxigénből, fluorból.... Nem szuper ebbe belegondolni? Ugyanolyan fényesen sziporkázó minden egyes ember, mint a sok sok csillag és az univerzum más elemei. Még ha vannak is fekete lyukak, azok biztos nem mi leszünk. ;)
Bármit is akarunk, bármit is tűzzünk ki célnak, biztosan elérhetjük, hiszen ugyanazok az energiák mozgatnak, mint a világegyetem többi alkotóját, legyen az akármilyen hatalmas vagy picike, a megjelenési forma lehet eltérő, de az alapanyag ugyanaz, természetesen kicsit különböző összetételben, kombinációban, arányban. Pont, mint egy smoothie-ban. Mindenki egyedi, mindenki különleges, mindenkibe jut egy kicsi ebből, kicsi abból, valamiből pedig egész sok. Viszont ha összpontosítjuk a rendelkezésre álló matériát, hatalmas dolgokat vihetünk véghez. Mert csillag anyagból vagyunk, s mindenkinek jár a tündöklés...
Kövessétek Niki blogját, a Nyersikert, kattintsatok!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!