Heti turmix: alma-cékla

Heti turmix: alma-cékla

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Bogár Nikolett, a Nyersiker blog szerzője minden reggelt turmixszal indít. Mostantól az instyle.hu-n is ajánl nektek minden héten egy-egy isteni, egészséges és könnyen elkészíthető finomságot.


Nem vagyok egy tipikusan rózsaszínmániás lány, sőt: egyetlen pink ruhadarabom, körömlakkom, dossziém vagy bármi más használati tárgyam sincs. De egy vibráló, fukszia színű smoothie azért bármikor jöhet! Természetesen mindenféle színezék, adalék és más csúnya dolog nélkül. A recept már-már nevetséges, de legalább mindenkinek lehet egy csodaszép színű itókája, amit Barbie is megirigyelne. A csodás "Barbie Smoothie" titka a céklában van. Nem kell félni ettől a gumó növénytől: ha jól kombináljuk a turmixunkban, ízé nem lesz átható, a színe annál inkább, és a tápanyagai is hasznosulnak a kellemetlen "földes" íz érzete nélkül.

Kép

Öt-hat almához, ki milyet szeretne (ehhez a reggeli frissítőhöz inkább édes fajtát javaslok) tegyünk egy pici fej friss céklát, vagy egy nagyobb felét. Aki bátor, az tehet többet is, én szeretem a céklát, és már hozzáedződtem az ízéhez, ezáltal a szín is intenzívebb lesz. Mossuk meg az almákat, vágjuk ki a magházát, a céklát is hámozzuk meg vékonyan, vágjuk nagyobb darabokra, tegyük mindezt a turmixgépünkbe és egy kis víz hozzáadása után be is indíthatjuk a szerkezetet. Ha egy kis pikáns ízre vágytok, gyömbérrel, fahéjjal, citromlével lehet fokozni.
Már csak annyi maradt hátra, hogy szürcsölés közben vigyázzunk, nehogy a kedvenc blúzunkra vagy a kanapéra cseppenjen az értékes nedű, valamint ez kifejezetten az a smoothie, amit nem ajánlatos elindulás előtt fél perccel legurítani és már rohanni is. Legalább a tükörbe vessünk egy pillantást a nagy rohanásban, mert könnyen vörös cicabajusszal tölthetjük a fél napot. :)
Ha már Barbie, akkor szimbolikus nők. Erős, célratörő, fantasztikus idolok. A modern korban egyre több nő vágyik önálló döntésekre, komoly felelősségekre, határozottságot igénylő helyzetekre, kitartásra, s szeretne minél jobban talpon maradni saját erejéből. Az erősebbik nem valószínűleg csak fizikális teljesítményében erősebbik, nők nélkül sehova sem jutna ez a világ. Imádom Beyoncé Run the world (girls) számát, juhúú! És van egy pólóm is amit imádok, Girls Rule felirattal.
Kép

Viszont ha már minden nő egyre inkább kezében tartja a sorsát, nem szabad egy dologról megfeledkeznünk: az igazi nők nem áttaposnak egymáson és nem törtetnek előre a másik szemét kikaparva, hanem segítik egymást. Aki lejjebb tart esetleg akár szakmailag, érzelmileg, bármilyen élethelyzetben, kell, hogy tudjon találni egy társat, aki inspirálja és az a személy pedig nem szabad, hogy visszaéljen a helyzetével.
Olyan fantasztikus egy-egy mosollyal biztatni nőtársainkat, megdicsérni, hogy jól néz ki, tetszik a ruhája, jól áll a frizurája, mi értelme a gyerekes kibeszélésnek a másik mögött és szándékosan aláásni nekik? Az erős nők segítik egymást, összefognak és még magasabbra jutnak, nem pedig versengenek egymással. Ott van ugye a Szex és New York örök négyese, sosem hagyták cserben egymást. Fogjunk össze nőtársainkkal, lehet, hogy nem tipeg még mindenki tökéletes biztonsággal tűsarkakon, de ha egyre többen érzik biztonságban magukat e veszélyes mutatvány alatt, mindent elsöprő energiák szabadulhatnak fel általunk, gyönyörű és tökéletes nők által.
Girl Power!! :)

Kövessétek Niki blogját, a Nyersikert, kattintsatok!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!

Kép
Életmód

7 varázslatosan hangulatos vár Magyarországon, amit egyszer látnod kell

Számtalan programlehetőség, gyönyörű kilátás, középkori hangulat. Többet nem is kívánhatunk!

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!