A csillagjegy, akinek alapjaiban felborul meg az élete a héten - Heti horoszkóp március 25-31.

A csillagjegy, akinek alapjaiban felborul meg az élete a héten - Heti horoszkóp március 25-31.
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy mi vár rád március 25-31. között? Heti horoszkópunkból most kiderül! Íme az InStyle asztrológusának előrejelzése!

HETI HOROSZKÓP MÁRCIUS 25-31.

Az hétfői telihold a Mérleg jegyében rávilágít az emberi kapcsolatainkra és önmagunk azon aspektusaira, amik a kapcsolatok során jelennek meg, működnek. Rengeteg olyan dolog van a múltadban, ami befolyásolja, hogy jelenleg hogyan alakulnak az emberi kapcsolataid, el sem hinnéd mekkora szerepük van abban, hogy kikhez vonzódsz és hogyan nyilvánulsz meg. Ideje lenne meghúzni a személyes határaidat, mert sok embernek túl sokat engedhetsz már meg magaddal szemben! Az első helyre kellene helyezd magad, ne mások igényei kerüljenek a sajátod elé. Sokak életében nagyon fontos témával kapcsolatos tárgyalás, megbeszélés várható a héten, vagy legalábbis az időpont kitűzésre kerül, most pedig lássuk mire számíthatnak a heti horoszkóp szerint pontosan az egyes csillagjegyek!

Kos (március 21-április 20)

Egy bizonyos helyzet vagy személy felkavarja benned a vizet érzelmileg a héten. Ne engedd, hogy az indulataid eluralkodjanak rajtad! Tudom, hogy nehéz, de érdemes lenne meggondolnod kétszer is, mielőtt reagálsz valakinek a bántó megjegyzéseire. Ha van valami elintézni való dolgod, csak te tudod megoldani a problémát, hiába várod a csodát tovább, kezdj el cselekedni, ott van benned az a tűz, ami most ide kell!

Bika (április 21-május 20)

Kicsit megcsúsztál mostanában, már ami az időbeosztásodat illeti a teendőiddel kapcsolatban. Próbálj meg egy kicsit kizárni most mindent és mindenkit és kényelmesen, lassú, de biztos tempóban kezd el megcsinálni a rád váró feladatokat. Lehet, hogy valaki valamivel kapcsolatban sürgetni akar téged, ezzel nagyon fel tud bosszantani, de szerencsére veled született "képesség" a türelem, most lesz alkalmad gyakorolni.

Ikrek (május 21-június 21)

Több vasat tartasz a tűzben? Ideje mérlegelni, hogy mekkora kockázattal jár ez rád nézve, mert az igazság kiderülhet a hét során nem is kicsi vitát szítva. Ez nem az a helyzet, amikor egy-két jól időzített mondattal rendbe tudod hozni a dolgokat, vagy ki tudod magad magyarázni. Nem engedsz közel magadhoz bárkit, így ha úgy érzed, hogy az igazi van melletted, akkor kezd el a tenyereden hordozni és megadni neki mindent, amit csak lehet hálád jeléül, hogy eddig kitartott melletted!

Rák (június 22-július 22)

Kisebb-nagyobb felfordulásokat tapasztalhatsz a családi viszonyokon belül. Lehet, hogy van egy közeli családtag, aki folyton rosszindulatú megjegyzéseket tesz rád, irigy a sikereidre, az elért eredményeidre, vagy csak arra, ahogy kezeled a nehézségeket. Ideje lenne megszakítani vele a kapcsolatot, mert mérgezően hat rád. Tessék, ez egy megerősítés, tudom, hogy már egy ideje ezen gondolkozol. Tedd meg, vágd el magad ettől a személytől és ne legyen miatta bűntudatod!

Oroszlán (július 23-augusztus 23)

Nagyon mély beszélgetésekre nyílik lehetőséged a hét során, ez sok régi és megoldatlan problémádra pontot tud tenni és magad mögött tudod hagyni vele a múltadnak elég nagy részét. Ne érezd magad rosszul azért, mert nem figyelsz oda mások rosszindulatára, ragyogj csak tovább! Nem kell bizonyíts senkinek semmit, már maga a létezésed és a jelenléted egy bizonyíték mindenki számára! Ne állj bele felesleges harcokba, úgyse tudnak legyőzni!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23)

Kezdj el más munkahelyek után nézni, ha nem érzed magad jól abban a környezetedben és azok között az emberek között, akikkel együtt dolgozol. Ideje lenne elgondolkoznod a pénzügyi helyzeteden. Van elég spórolt pénzed, ha véletlen úgy adódik a helyzet? Biztosítást kéne kötnöd, vagy gondoskodni a húzósabb napokról! Figyelj rá oda, hogy mit eszel és milyen sűrűn, a gyomrod most érzékenyebb lehet.

Mérleg (szeptember 24-október 23)

Az elmúlt időszakban történhetett pár dolog az emberi kapcsolataidon belül, ami miatt elgondolkozol azon, hogy neked milyen szereped van az életed alakulásában, hogyan látnak és érzékelnek téged és a jelenléted mások. Másokon keresztül hatalmas tükröt kapsz most, amin önmagadba láthatsz. Tökéletes időszak ez arra, hogy gyógyítsd a kapcsolati traumáidat, és elfelejtsd végre azt a sok rossz emléket! Nem kell mindent megtenned másoknak azért, hogy szeressenek, csak légy önmagad, és ragyogj, azok, akiket zavar a fényed, hagyd eltűnni magad mellől.

Skorpió (október 24-november 22)

Valami önismereti, öngyógyító módszeren gondolkozol? Jó alkalmakat kínál a hét számodra, hogy kapcsolódj magadhoz, hogy spirituális, pszichológiai szinten elemezd, vizsgáld magad és keresd a módját, hogy miként tudj változtatni bizonyos dolgokon. Azt érezheted, hogy sürget az idő, de nem. Szánj időt önmagadra, merülj el mélyen a tudatalattid birodalmában, csodálatos élmények várnak rád.

Nyilas (november 23-december 21)

Számos lehetőség adódik a hét során, hogy bővíteni tudd a kapcsolatrendszered. A most kialakított kapcsolatok a jövőd alakulása szempontjából kiemelt jelentőséggel bírnak. Tanulj valami újat, a későbbiek során nagy hasznát veheted a most megszerzett tudásnak. Kapcsolati problémák esetén kérj segítséget szakembertől, ha még menthető a helyzet, vagy ideje kilépni a kapcsolatból, mert csak egy helyben toporogtok már egy ideje.

Bak (december 22-január 20)

Munka, munka, munka és az eddig megtett utad eredményei. Nem tartom kizártnak, hogy a héten elismerést kapj az eddig elvégzett munkád eredményeként. Lehet, hogy egy nálad sokkal magasabb szinten lévő személy figyeli a munkád és mikor ez kiderül, sorsdöntő lehetőséget kínál neked a további fejlődéshez, sikerekhez. Élj a lehetőséggel, mert megérdemled, megdolgoztál érte.

Vízöntő (január 21-február 19)

Már megint az exek! Most kiderül, hogy tanultál-e az eddigi hibáidból, vagy megismétled a múltad! Szerezz minél több új információt, tudást! Kezdj el valami régóta halogatott tanfolyamot vagy járj könyvtárba, kezdj tanulmányozni egy számodra eddig ismeretlen témát! Az izgalom, újdonság vonz most, inkább menj bele abba az ismerkedésbe, aminek annyira ellenállsz, ne az ex felé fordulj vissza.

Halak (február 20-március 20)

Ideje önmagadon segíteni, a saját problémáidat megoldani és nem másokat az első helyre tenni! A héten sok régi és fájdalmas emlék felmerülhet, de gondold át, hogy mit tanultál belőle, és mit hogyan tudsz a jövőben másként csinálni, hogy ezek a fájdalmas és nehéz helyzetek ne ismétlődjenek meg! Fess, hallgass zenét, csinálj valami kreatív dolgot, ezen keresztül fel tudod szabadítani a magadban tartott érzelmeket, amiknek már nincs helye az életedben.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Szépség

A vásárlók azt mondják, úgy kisimítja a ráncokat ez a primer, mintha photoshoppolták volna őket - most akciósan szerezheted be!

A vásárlók szerint nemcsak tartósabbá teszi a sminket, de minden bőrhibát és a tág pórusokat is eltünteti ez a primer! Olyan, mintha photoshoppolták volna a bőrünket.

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.