Évek óta kínzó kérdésre kaphatsz választ: ez vár a csillagjegyekre február 19-25. között

Évek óta kínzó kérdésre kaphatsz választ: ez vár a csillagjegyekre február 19-25. között
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy mi vár rád február 19-25. között? Heti horoszkópunkból most kiderül!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 19-25.

Nap a Halak jegyében

A Nap a Halak jegyében jár, így megfogalmazódik benned sok kérdés az életed azon dolgaival, életterületeivel kapcsolatban, amiket még nem látsz teljesen tisztán. A Halak egyenlő megérzések, intuíció, a gondolataid által való teremtés fizikai síkon, szóval ennek az energiának köszönhetően könnyen lehet, hogy van egy megérzésed az életed irányával kapcsolatban, amire a válasz: igen! Bármilyen érzésed legyen visszatérően jelenleg már kicsit hosszabb ideje (személy szerint változik... van akinek hónapok óta, van kinek évek óta) azzal kapcsolatosan, hogy mi fog történni, hát készülj fel rá, hogy igen, az lesz az eredmény, ami a fejedben van.
Mivel a Halak képviseli magát a hitet is, így amiért oly régóta vágysz, most valóra váltható. Azért emeljük ki ezt a szót, mert tenned kell erőfeszítéseket, de bármit elérhetsz, ami a fejedben van.

A heti horoszkópra ezúttal a februári telihold is hatással lesz.
forrás: Pexels
A heti horoszkópra ezúttal a februári telihold is hatással lesz.

Február 24-én telihold lesz, ami a Szűz energiáit közvetíti

Kezd el a héten az első lépésekkel, a legkisebb feladatokkal, amik a legrövidebb és legkönnyebb folyamattal járnak, és még ha kicsi is, de azonnal látható eredményekkel jár, aztán így haladj nehézségi, időrendi sorrendben! 24-én telihold lesz, ami a Szűz energiáit közvetítve nekünk, ezt már most érezheted, például úgy, hogy szokatlanul jól tudsz fontossági sorrendet és rendszert vinni a napi rutinjaidba, ezzel megkönnyítve a saját dolgodat. Ám hosszútávon az életminőségeden csak úgy tudsz javítani, ha az egészségedre is máshogy kezdesz figyelni, mint eddig. A kettő hozza egyensúlyba egymást. Ez fontos, mert a Szűz energiáival a sok stresszt, ami benned van a munkamániával, tökéletesség mániával vezeted le, de túllépheted az egészséges szintet és annyira túlhajszolhatod magad, hogy az az egészséged rovására megy. A héten ha elkezded az egészséges életmód elérésének egy bizonyos formáját, akkor már elég gyors szemmel látható eredménye lehet, mire telihold lesz.

AzUránusz energiáit már a hétvégén is érezhetted

Az Uránusz energiái miatt már a hétvégén elkezdődött, hogy hirtelen és a legváratlanabb helyzetekben jönnek újabbnál újabb gondolataid az életeddel kapcsolatosan, vagyis elkezdted megérteni úgy a semmiből, hogy mi történik veled. Hallgass ezekre a gondolatokra, vagy mondjuk úgy, sugallatokra, mert ez az intuíciód. A Vízöntő energiák miatt pedig azt hiheted, hogy lehetetlen elérni azt a célt, amit eddig kitűztél magad elé, de ne add lejjebb az igényeid valaki kedvéért, ne mondj le magadról, ez most nagy lehetőség! Hidd el, bármit elérhetsz, ne gondold túl a dolgokat, inkább ezt a Szűz energiát használd fel arra, hogy a héten elkezded a tavaszi nagytakarítást, gondozd egy kicsit a növényeidet, mozdulj ki a természetbe. Igyál gyógynövényes teákat, egy kicsit figyelj oda jobban magadra, a higiéniádra, a megjelenésedre és a közvetlen környezetedre, így elkerülheted a sok stresszt is.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép
Életmód

Félresikerült póthaj, elrontott vágás! A Next Top Model történetének 10 legrosszabb átalakítása

Az America's Next Top Model, azaz a Topmodell leszek! évadjaiban voltak egészen elképesztő átváltozások!

Kép
Stílus

Zendaya ruhaválasztásával Carrie Bradshaw-t másolta: na de kinek állt jobban a szett?

Zendaya nem először merült el a nosztalgia tengerében, ezúttal Carrie Bradshaw adta neki az inspirációt!

Kép
Életmód

16 érdekesség, amit te sem tudtál a Szellemirtókról

Negyven évvel az első film sikere után most itt a Szellemirtók – A borzongás birodalma. De hogyan született az eredeti?

Kép
Sztárok

Tényleg válnak? Az Orlando Bloomról és Katy Perryről készült új fotók választ adnak a kérdésre!

Már több mint három éve annak, hogy Orlando Bloom és Katy Perry közösen mutatkoztak volna. Most végre választ adtak a pletykára, hogy tényleg válnak-e!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!