Évek óta kínzó kérdésre kaphatsz választ: ez vár a csillagjegyekre február 19-25. között

Évek óta kínzó kérdésre kaphatsz választ: ez vár a csillagjegyekre február 19-25. között
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy mi vár rád február 19-25. között? Heti horoszkópunkból most kiderül!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 19-25.

Nap a Halak jegyében

A Nap a Halak jegyében jár, így megfogalmazódik benned sok kérdés az életed azon dolgaival, életterületeivel kapcsolatban, amiket még nem látsz teljesen tisztán. A Halak egyenlő megérzések, intuíció, a gondolataid által való teremtés fizikai síkon, szóval ennek az energiának köszönhetően könnyen lehet, hogy van egy megérzésed az életed irányával kapcsolatban, amire a válasz: igen! Bármilyen érzésed legyen visszatérően jelenleg már kicsit hosszabb ideje (személy szerint változik... van akinek hónapok óta, van kinek évek óta) azzal kapcsolatosan, hogy mi fog történni, hát készülj fel rá, hogy igen, az lesz az eredmény, ami a fejedben van.
Mivel a Halak képviseli magát a hitet is, így amiért oly régóta vágysz, most valóra váltható. Azért emeljük ki ezt a szót, mert tenned kell erőfeszítéseket, de bármit elérhetsz, ami a fejedben van.

A heti horoszkópra ezúttal a februári telihold is hatással lesz.
forrás: Pexels
A heti horoszkópra ezúttal a februári telihold is hatással lesz.

Február 24-én telihold lesz, ami a Szűz energiáit közvetíti

Kezd el a héten az első lépésekkel, a legkisebb feladatokkal, amik a legrövidebb és legkönnyebb folyamattal járnak, és még ha kicsi is, de azonnal látható eredményekkel jár, aztán így haladj nehézségi, időrendi sorrendben! 24-én telihold lesz, ami a Szűz energiáit közvetítve nekünk, ezt már most érezheted, például úgy, hogy szokatlanul jól tudsz fontossági sorrendet és rendszert vinni a napi rutinjaidba, ezzel megkönnyítve a saját dolgodat. Ám hosszútávon az életminőségeden csak úgy tudsz javítani, ha az egészségedre is máshogy kezdesz figyelni, mint eddig. A kettő hozza egyensúlyba egymást. Ez fontos, mert a Szűz energiáival a sok stresszt, ami benned van a munkamániával, tökéletesség mániával vezeted le, de túllépheted az egészséges szintet és annyira túlhajszolhatod magad, hogy az az egészséged rovására megy. A héten ha elkezded az egészséges életmód elérésének egy bizonyos formáját, akkor már elég gyors szemmel látható eredménye lehet, mire telihold lesz.

AzUránusz energiáit már a hétvégén is érezhetted

Az Uránusz energiái miatt már a hétvégén elkezdődött, hogy hirtelen és a legváratlanabb helyzetekben jönnek újabbnál újabb gondolataid az életeddel kapcsolatosan, vagyis elkezdted megérteni úgy a semmiből, hogy mi történik veled. Hallgass ezekre a gondolatokra, vagy mondjuk úgy, sugallatokra, mert ez az intuíciód. A Vízöntő energiák miatt pedig azt hiheted, hogy lehetetlen elérni azt a célt, amit eddig kitűztél magad elé, de ne add lejjebb az igényeid valaki kedvéért, ne mondj le magadról, ez most nagy lehetőség! Hidd el, bármit elérhetsz, ne gondold túl a dolgokat, inkább ezt a Szűz energiát használd fel arra, hogy a héten elkezded a tavaszi nagytakarítást, gondozd egy kicsit a növényeidet, mozdulj ki a természetbe. Igyál gyógynövényes teákat, egy kicsit figyelj oda jobban magadra, a higiéniádra, a megjelenésedre és a közvetlen környezetedre, így elkerülheted a sok stresszt is.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!