A csillagjegy, akinek alapjaiban változik meg az élete a héten: Semmi semi lesz már többé olyan, mint azelőtt!

A csillagjegy, akinek alapjaiban változik meg az élete a héten: Semmi semi lesz már többé olyan, mint azelőtt!
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Hogy mi vár rád február 12-18. között? Heti horoszkópunkból most kiderül!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 12-18.

Kos (március 21-április 20)

A hét folyamán többször is észreveheted, hogy mekkora jelentősége van annak, ha hallgatsz mások véleményére. Igen, neked az önkontroll nem a legkönnyebben megélhető dolog, de most több olyan helyzet is adódik, amiben gyakorolhatod...Úgy érezheted, hogy az emberek közül, akiket szeretsz, lenéznek, megvetnek téged egy bizonyos döntésed miatt. Bocsáss meg azoknak, akik a döntéseid miatt bántanak, próbálj meg odafigyelni arra, hogy miért teszik. Ne másoktól várd az érvényesítést, az számít, hogy te hogyan érzed magad a döntésed után... Bízz magadban! Nincs annyi energiád, mint máskor, ezért inkább olyan dolgokkal foglalkozz, amik feltöltenek téged és újra magabiztosnak érezheted magad tőle.

Engedd el a kételyeket!

Bika (április 21-május 20)

Komoly pénzügyi problémákkal szembesülhetsz, ha nem vagy elég óvatos és mások tanácsának figyelmen kívül hagyásával mégis belemész abba a csábító ajánlatba... túlságosan erősen akarod azt a kényelmet, nyugalmat, békét... legyél türelmesebb és sokkal jobb dolgok várnak rád! Azok, akik az ingatlanban és a kereskedelemben vannak, sikeresek lesznek. Tartsd távol azokat az embereket, akik számtalanszor csalódást okoztak neked...

Figyeljetek oda a Bika szeretteitekre, mert ha elkezdenek távolodni tőletek, az annak a jele, hogy már hatalmas terheket cipelnek!

Ikrek (május 21-június 21)

Valamivel kapcsolatban bizonytalannak érezheted magad... túl sokat gondolsz a múltra. Türelmetlen lehetsz a héten, ami a munkád során nem kis problémákat generálhat! Semmi más dolgod nincs, csak elfogadni, hogy az életed egy bizonyos területén nagyot hibáztál a közelmúltban. Nincs értelme tovább agyalni ezen, inkább a jövődön gondolkodj. Ha valakivel szemben bűntudatot érzel, a héten őszintén el tudod neki mondani az érzéseidet, s talán tisztázni tudjátok a félreértést... a lelked is sokkal nyugodtabb lesz! Ügyesen válaszd meg , hogy milyen emberek kísérjenek tovább az utadon, engedd el a mérgező, rád rossz hatással lévő barátaidat, ismerősöket!

Rák (június 22-július 22)

Végre már meg tudod fogalmazni, hogy milyen változásokra van szükséged... a héten több olyan ember is jelen lehet körülötted, aki segít abban, hogy elérd a kívánt eredményeket! Nagyon átveszed az emberek energiáit, jól válogasd meg, hogy a napokban kit engedsz magadhoz közel, mert a negatív energiák sok jól működő élethelyzetedet tönkre tudják tenni... Felbukkanhat a múltadból sok régi ismerős, barát, esetleg egy régi szerelem. A megérzéseidre kellene hallgatnod, mert neked kell most meghozni egy nagyon fontos döntést: vagy a téged építő emberek társaságát választod, vagy egyre nagyobb káosz lesz körülötted! Ne mások problémáival foglalkozz, most a sajátodat old meg!

Oroszlán (július 23-augusztus 23)

Neked most a saját megérzéseidre kellene hallgatnod, nem mások tanácsára, mert a rossz irányba indíthatnak el. Jelenleg sok érzelem és gondolat kavarog benned egy bizonyos dolog miatt. Párkapcsolatban élsz? Befolyásolni fogja a munkavégzésed a kapcsolatodon belül zajló események! Légy türelmes magaddal szemben és inkább a munkát válaszd... fogj bele valami kreatív tevékenységbe, egyrészt fel tudod szabadítani a benned lévő érzelmeket, másrészt önmagad éled meg közben. Rendezd át a gyerekszobát, fesd ki, vagy horgolj, fess, táncolj! Légy önmagad... engedd el azt a sok negatív véleményt, ami kívülről érkezik, de belülről fal fel téged...

Szűz (augusztus 24-szeptember 23)

Tudni fogod, hogy kivel érdemes foglalkozni, s kivel nem, viszont, ha új embereket ismersz meg, becsaphatod magad a saját ítélkezéseddel. Érdemes időt szakítani rá és átgondolni, hogy merre tart az életed... lehet, hogy néhány helyzetet, kapcsolatot ideje lenne lezárnod, csak még nem tudod, hogy hogyan... ha figyelmes vagy a környezetedben történő dolgokkal kapcsolatban, akkor megkapod erre a választ. Felháborító viselkedést válthat ki belőled sok hirtelen adódó nehézség, de ezek mind a változásokat gyorsítják fel, a reakciód pedig rendbe teszi az ismeretségi körödet is... mintha gyorsan szelektálódna körülötted mindenki, aki nem oda való.

Mérleg (szeptember 24-október 23)

Rengeteg olyan helyzet adódik a hét során, aminek köszönhetően egyre jobban megismered önmagad. Ez alapjában véve olyan változásokat generál most az életed további szakaszában, hogy voltaképpen lassan, de biztosan... semmi nem lesz már olyan, mint ezelőtt... Légy felelősségteljes, amikor döntést kell hoznod, mert érzelmileg és fejben is nagyon instabil vagy mostanában... ne csak az eszedre, a megérzéseidre is hallgatnod kellene... van valami családi probléma, ami nagyban befolyásolhatja a döntésed, és ez téged érzelmileg megzavarhat, mert azt érzed, hogy nem téged érint a probléma, mégis hatással van az életedre! Párkapcsolatokban komoly viták adódhatnak, sőt szakítás is lehetséges. Azonban egy új szerelem szinte azonnal berobbanhat az életedbe, és boldogabbá tehet, mint valaha voltál.

Skorpió (október 24-november 22)

Jobb, ha kimaradsz abból, ami most a környezetedben zajlik... ne avatkozz bele mások dolgába még akkor se, ha közeli szeretted az illető. Nagyon nyersen mondhatod el a véleményed, ami félreértéseket és hatalmas vitákat generálhat. Hatalmas szerencséd van, hogy meg tudod különböztetni a tanácsadások szándékait, így azonnal tudni fogod, hogy valaki rossz irányba akar téged mozdítani... tegyél fel számára egy-két kérdést és a válaszából ki tudod szűrni a szándékait. A nemrég az életedbe került emberek közül valaki problémát okozhat neked. Legyél türelmes mert nagyon közel vagy már a céljaidhoz, de még egyszer felhívom a figyelmed: a kapott tanácsok rossz irányba vihetnek.

Ideje lenne megbékélni magaddal!

Nyilas (november 23-december 21)

Túl nyersen mondod ki a véleményed... tudom, hogy nehéz, de a héten inkább csendben kéne maradnod és inkább megfigyelni a dolgokat körülötted... Türelmesnek kell most lenned és a legrosszabb időpontban elhangzó mondataid gyorsan elronthatnak sok dolgot az életedben. Nagyon türelmetlen vagy, így könnyen megbántasz sok embert magad körül... Sok az irigy ember körülötted, nem is gondolnád, hogy hányan irigyelnek az életed, személyiséged, kisugárzásod miatt... nem csak a pénz miatt irigyelhetik az embert. Túlzottan szétforgácsolod az energiáidat, ha lehet, akkor egyszerre csak egy feladattal foglalkozz, de azzal az elejétől a végéig!

Bak (december 22-január 20)

Olyan feladatokat kellene befejezned, amiket korábban elkezdtél, aztán félbehagytad. Jó lenne, ha most ezekkel folytatnád, így minél gyorsabban eltudod érni az általad kitűzött célokat! Pénzügyi problémák okozhatnak számodra nagy stresszt, de nem tart sokáig. Ha valamivel kapcsolatban nem vagy nyitott a változásokra, a rugalmatlanságod miatt fájhatnak a térdeid. A féltékenység alááshatja az emberi kapcsolataidat, nagyon figyelj oda, hogyan fejezed ki magad ezzel kapcsolatban. Az utóbbi időben nehezen mehetnek az emberi kapcsolataid, ez megviselhet, de segíthet rajta egy spontán utazás. Ha lehet, ne beszélj másoknak most a problémáidról, mert visszaélhetnek vele.

Vízöntő (január 21-február 19)

Van valami, ami eddig az életed alapjait képezte, de már nem érzed tőle magad biztonságban. Nem könnyű megélni a mostani energiákat... sokszor vagy ideges és feszült , ráadásul azt érzed hogy bármit is teszel, abba belekötnek mások... A héten muszáj leszel kiállni magadért és határozottan megvédeni az álláspontodat. Legyél nagyon türelmes másokkal szemben, és önmagaddal is, mert sok apró bosszantó dolog ütheti fel a fejét. Minél türelmetlenebb és idegesebb vagy, annál több lehetősége van annak, hogy egymást követő hibákat vétesz.

Halak (február 20-március 20)

Csábításnak kell ellenállnod, főleg ha van párkapcsolatod. Egyedülállóként is vigyázni kell arra, aki el akar csábítani, mert lehetséges, hogy kétes szándékai vannak feléd. Sokszor lehetsz ideges a héten, mert mindenki türelmetlen vagy impulzív veled szemben. Próbáld megérteni őket, de ha lehet, akkor ne vedd át az energiájukat... Ne akarj mindent egyszerre megoldani úgy, hogy a problémák fele nem is a tiéd. Kiderülhet egy előled régóta eltitkolt dolog, ami érzelmileg nehezen érint, viszont az életed további irányát sikeresen megadja és elindít egy csomó változást, ami szebb jövő felé visz téged.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!