„19 évesen túl fiatal az ember a házassághoz?” - ez a szakértő meglepő véleménye Milly Bobby Brown eljegyzéséről

„19 évesen túl fiatal az ember a házassághoz?” - ez a szakértő meglepő véleménye Milly Bobby Brown eljegyzéséről
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A tudósok szerint 25 éves korunkig nem elég fejlett az agyunk ahhoz, hogy valóban alaposan átgondolhassuk, alkalmasak vagyunk-e a házasságra.

„Amikor 16 éves voltam, rákerestem a Google-ben arra, hogy hány évesen a legjobb megházasodni, mert úgy éreztem, az első szerelmemmel nem várhatunk 25 éves korunkig, az nagyon messzinek tűnt. Persze a kapcsolat már rég a múlté, de a kérdés adott: vajon mennyi idősen ideális házasodni? Ez most minden eddiginél jobban foglalkoztatja az embereket, hiszen a Stranger Things című sikersorozat mindössze 19 éves sztárja, Milly Bobby Brown bejelentette, a kedvese eljegyezte, össze fognak házasodni. Erről pedig valamiért MINDENKINEK van véleménye” – kezdte beszámolóját Meleanie Whyte újságíró.

19 évesen túl fiatal a házassághoz?

„Április 11-én Milly Bobby Brown megosztott egy fotót, amin a szerelmével, Jake Bongiovival volt látható, a színésznő bal kezének egyik ujján pedig ott ragyogott egy hatalmas gyémánt gyűrű. Az internetezők persze azóta is meg vannak győződve arról, hogy ez egy eljegyzési bejelentés volt, noha a sztár ezt még nem erősítette meg. Mindezt két dologra alapozzák, az egyik ugye a már említett gyűrű, ami a Holdról is látszik, a másik pedig a poszthoz bemásolt Taylor Swift szöveg, ami valahogy így hangzik: már három nyár óta szeretlek téged, de az összesen át akarlak.
Mindig fura érzés, amikor egy gyerek a szemünk láttára nő fel, nincs ez másképp akkor sem, amikor gyereksztárokról van szó. Emiatt Milly Bobby Brown aggódó rajongói képtelenek túljutni azon, mennyire fiatalon akar házasodni a színésznő. A Twitteren például pillanatok alatt az egyik legnépszerűbb hashtag lett a #she’s19 és a #tooyoung. Vajon igazuk van? Hogy ezt kiderítsem, megkérdeztem egy neurológust, mit gondol, elég fejlett, érett-e az agy ebben a korban ahhoz, hogy ilyen nagy élet-döntéseket hozzunk.
A BrainTap ügyvezetőjére, Dr. Patrick Porterre esett a választásom, aki elmondta, 25 éves kor alatt az ember agyában található prefrontális kéreg egyszerűen nem elég fejlett az ilyen döntések átgondolt meghozásához. Persze nem mindenki fejlődik azonos ütemben, a 25 inkább egy átlag, de van, aki pár évvel hamarabb beérik, míg más 27-28 évesen lesz igazán felnőtt.
Annyi azonban szerinte bizonyos, hogy ugyanaz az ember másképpen dönt élete fontos dolgairól 19-20 évesen, mint 29-30 évesen, mert eddigre már teljesen fejletté válik az agy, jobban fel tudja mérni a következményeket, kockázatokat. Ez alapján tehát elképzelhető, hogy Milly házassági tervei valóban kissé elhamarkodottak, de ezt majd az idő megmutatja” – írta cikkében.
Most pedig kattints tovább galériánkra és nézd meg, hogy mely sztárok mondták ki már egészen fiatalon a boldogító igent!

Galéria / 10 kép

10 híresség, aki meglepően fiatalon állt az oltár elé

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.