Mindent elmond Harry és a királyi család viszonyáról az, hogy mire készülnek jövő hónapban

Mindent elmond Harry és a királyi család viszonyáról az, hogy mire készülnek jövő hónapban
Forrás: Neil Mockford/GC Images/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem a legfényesebb a helyzet!

Harry és a királynő kapcsolata sokat változott az elmúlt években, mióta ő és Meghan úgy döntöttek, lemondanak jogaikról, és Amerikába költöznek. Az emlékezetes Oprah interjú elég sokat rontott a helyzeten, ahogy az is, hogy Lilibet már egy éves is elmúlt, mire láthatta Erzsébet királynő, de ő mindig igyekezett félretenni a negatív érzéseket, és örömmel fogadta unokáját és családját.

Még annak ellenére is, hogy hamarosan több könyv is megjelenik, amiben Harry a királyi családról fog írni:

Erzsébet királynő platina jubileumára hazalátogattak Meghanék is, most pedig úgy fest, hamarosan ismét találkozhatnak. Harryék ugyanis jövő hónapban újra az Egyesült Királyságba repülnek, de nem családi okok miatt. Elsősorban azért látogatnak vissza az országba, mert részt vesznek a One Young World Summit elnevezésű jótékonysági eseményen Manchesterben.

És már az is kiderült, hogy terveik között szerepel, hogy ha a királynő is ráér, meglátogatják őt. Persze ez egyelőre még csak "talán", mert az esemény épp arra a hétre esik, amikor II. Erzsébet találkozik az új miniszterelnökkel, így eléggé elfoglalt lesz. Mindenesetre Harryék eddig is igyekeztek találkozni vele, ha a közelben jártak, és sokak szerint most is erre fognak törekedni.

Kép
forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ám ami Vilmosékat illeti, nos, ott kevésbé rózsás a helyzet. Egyelőre úgy tudni, hogy Harryék nem feltétlenül terveznek közös programot Katalinékkal, helyette egy közeli forrás elmondása szerint inkább a feladataikra szeretnének koncentrálni. Eléggé elfoglaltak is lesznek, hiszen Manchester után Németországba repülnek, onnan pedig vissza Angliába.

Vilmosék ekkor már az Adelaide Cottage elnevezésű házban fognak élni, ami 10 perc sétára van a Windsor-kastélytól, és mindössze 5 percre attól a háztól, ahol korábban Meghanék éltek. Ha most is ott fognak megszállni (mint legutóbb), akkor nagyon közel lesznek egymáshoz; ám úgy fest, ez sem elegendő a személyes találkozáshoz. Egyes források szerint a két testvér Diana szoboravatása óta nem is beszélt személyesen.

Kép
forrás: Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

Sokat elmond tehát Harry és a királyi család viszonyáról az, hogy hiába tér vissza látogatóba, nem valószínű, hogy bármelyik rokonával is találkozna a királynőn kívül.

Harry és Meghan kapcsolatán is nyomot hagyott az elmúlt pár év. Testbeszéd-elemzők ezt vették észre:

Galéria / 10 kép

Testbeszéd-szakértők kielemezték Meghan és Harry fotóit az elmúlt évekből

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.