Titkok, amelyekre fény derült Meghan és Harry dokusorozatából

Titkok, amelyekre fény derült Meghan és Harry dokusorozatából
Forrás: Chris Jackson/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ma megérkezett a dokusorozat első három része, amiben Meghan és Harry számos titkot felfedett.

Amióta csak kiderült, hogy Meghan és Harry saját dokumentumfilmet forgat a Netflixnek, az egész világ kíváncsian várta, mit fognak felfedni életükről. Merthogy a stáb hosszú ideig követte a párost a hétköznapok során, és az már nem titok, hogy a királyi családról rengeteg titkot felfednek majd. Erzsébet királynő halála viszont felforgatta terveiket, többször is változtatni szerettek volna az eddig leforgatott anyagon, ám a streaming szolgáltató nem engedett, így már most sokan arra készülnek, hogy hatalmas port fog kavarni a széria.

Sőt, állítólag Vilmos és Katalin meg sem akarják nézni, míg Károly király készen áll arra, hogy reagáljon a nem valós vádakra és olyan állításokra, amelyeknek nincs alapja. A rész megjelenése előtt egyébként a rendező közzétett egy nyilatkozatot, amiben elmondta, hogy az összes interjú a királynő halála előtt, 2022 augusztusáig lezajlott, és a királyi családtagok nem kívántak szerepelni benne.

A napokban sorra tették közzé az előzeteseket a Harry & Meghan címet viselő szériához, amelyekben eddig sosem látott fotókat és felvételeket láthattunk a párról. Ma pedig megérkezett a végeredmény a Netflixre, legalábbis az első három rész, és ahogy azt sejtettük is, rengeteg meglepő dolgot fedtek fel benne. Mi most csokorba szedtünk mindent, amit Meghan és Harry dokusorozatából megtudtunk,

ezeket a galériában olvashatod el!

Galéria / 10 kép

Titkok, amelyekre fény derült Meghan Markle és Harry dokusorozatából

Megnézem a galériát

A JOY Magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!

Kép
Sztárok