Harry herceg megható szavait Erzsébetről nem lehet könnyek nélkül kibírni

Harry herceg megható szavait Erzsébetről nem lehet könnyek nélkül kibírni
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jobb, ha előkészítjük a zsebkendőket...

Mindenki megrendült néhány nappal ezelőtt, hiszen mindenki szeretett királynője, II. Erzsébet szeptember 9-én elhunyt. A királynőt azóta nem csupán családja, de szó szerint az egész világ gyászolja, úgy tűnik ráadásul, hogy az eddig haragoskodó testvérek, Vilmos és Harry is újra egymásra találtak.

Harry ugyanis mindent félredobva rohant Londonból Balmoralba néhány nappal ezelőtt, amint megtudta, hogy nagymamája, vagyis a királynő kritikus állapotban van, ám sajnos már csak akkor ért a kastélyhoz, amikor Erzsébet már eltávozott az élők sorából.

Azóta Harry elutazott Windsorba Meghannal, miután Vilmos békejobbot nyújtott neki (erről IDE kattintva olvashatsz bővebben). A négyest egyébként már nagyon régen nem láttuk így együtt, hiszen, ha hihetünk az elmúlt évek híreinek, a két testvér nagyon rossz viszonyt ápolt azóta, hogy Harry és Meghan lemondtak minden királyi kötelezettségükről és Angliából Amerikába költöztek.

Harry és Vilmos viszont úgy tűnik, hogy minden ellenszenvet és haragot félretettek, a windsori kastély előtt ugyanis együtt jelentek meg feleségeikkel, hogy megköszönjék azt a sok szeretetet az embereknek, akik II. Erzsébet tiszteletére vannak ott.

Kép
forrás: Getty Images

Harry a hatalmas tömegnek ráadásul őszintén megnyílt, és olyat mondott, ami nem lehet kibírni sírás nélkül:

„Ez (windsori kasély – szerk.) egy nagyon magányos hely most nélküle. Bármelyik szobában is volt, mindenhol érezni lehetett a jelenlétét.”

Kép
forrás: Getty Images

Az biztos, hogy Harry, és persze a család többi tagja most egy nagyon nehéz időszakon megy keresztül, de tudjuk, hogy az emberek szeretete rengeteget segít most nekik!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 3 kép

14 váratlanul vicces egysoros II. Erzsébet királynőtől

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.