Harry herceg megható szavait Erzsébetről nem lehet könnyek nélkül kibírni

Harry herceg megható szavait Erzsébetről nem lehet könnyek nélkül kibírni
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Jobb, ha előkészítjük a zsebkendőket...

Mindenki megrendült néhány nappal ezelőtt, hiszen mindenki szeretett királynője, II. Erzsébet szeptember 9-én elhunyt. A királynőt azóta nem csupán családja, de szó szerint az egész világ gyászolja, úgy tűnik ráadásul, hogy az eddig haragoskodó testvérek, Vilmos és Harry is újra egymásra találtak.

Harry ugyanis mindent félredobva rohant Londonból Balmoralba néhány nappal ezelőtt, amint megtudta, hogy nagymamája, vagyis a királynő kritikus állapotban van, ám sajnos már csak akkor ért a kastélyhoz, amikor Erzsébet már eltávozott az élők sorából.

Azóta Harry elutazott Windsorba Meghannal, miután Vilmos békejobbot nyújtott neki (erről IDE kattintva olvashatsz bővebben). A négyest egyébként már nagyon régen nem láttuk így együtt, hiszen, ha hihetünk az elmúlt évek híreinek, a két testvér nagyon rossz viszonyt ápolt azóta, hogy Harry és Meghan lemondtak minden királyi kötelezettségükről és Angliából Amerikába költöztek.

Harry és Vilmos viszont úgy tűnik, hogy minden ellenszenvet és haragot félretettek, a windsori kastély előtt ugyanis együtt jelentek meg feleségeikkel, hogy megköszönjék azt a sok szeretetet az embereknek, akik II. Erzsébet tiszteletére vannak ott.

Kép
forrás: Getty Images

Harry a hatalmas tömegnek ráadásul őszintén megnyílt, és olyat mondott, ami nem lehet kibírni sírás nélkül:

„Ez (windsori kasély – szerk.) egy nagyon magányos hely most nélküle. Bármelyik szobában is volt, mindenhol érezni lehetett a jelenlétét.”

Kép
forrás: Getty Images

Az biztos, hogy Harry, és persze a család többi tagja most egy nagyon nehéz időszakon megy keresztül, de tudjuk, hogy az emberek szeretete rengeteget segít most nekik!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 3 kép

14 váratlanul vicces egysoros II. Erzsébet királynőtől

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!