Harry és Meghan teljesen kétségbe estek: a források szerint gond van a Netflixes dokumentumsorozatukkal

Harry és Meghan teljesen kétségbe estek: a források szerint gond van a Netflixes dokumentumsorozatukkal
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Vajon mi folyik valójában a háttérben?

Harry és Meghan szinte folyamatosan a figyelem középpontjában vannak, mióta majdnem 3 évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy visszalépnek az összes királyi kötelezettségüktől, és Angliából inkább Amerikába költöznek, hogy ott alapítsanak családot.

A dologból persze hatalmas botrány lett, ami ahhoz is vezetett, hogy Harry kapcsolata elképesztően megromlott édesapjával, Károllyal és testvérével, Vilmossal, akivel előtte nagyon közel álltak egymáshoz.

A viszályon pedig az sem segített, amikor kiderült, hogy Harry és Meghan egy sokmillió dolláros szerződést kötött a Netflixszel, annak ellenére, hogy előtte Harry nem egyszer szidta a streaming szolgáltatót A korona című sorozat miatt. A szerződésük viszont nagyon úgy tűnik, hogy nem csupán egy pletyka volt, a Netflix ugyanis azt szeretné, ha még idén decemberben debütálna Meghan és Harry közös dokumentumsorozata, nem sokkal A korona novemberi premierje után.

Ezt viszont a sussexi herceg és hercegné úgy tűnik, hogy nagyon nem szeretné, és több forrás szerint is csak az időt húzzák:

„Meghan és Harry teljesen kétségbe vannak esve, a királynő halála ugyanis mindent megváltoztatott bennük. Szeretnének finomítani azon, ahogy a dokusorozatban bemutatják Károlyt, Kamillát és például Katalint, ehhez pedig időt kérnek a Netflixtől. A streaming szolgáltató vezetősége viszont nem ennyire türelmes, ők ugyanis ragaszkodnak az idei premierhez, főleg azért, mert Meghanék 2023 év végére tolnák az egész projektet... Egyelőre nem tudni, mi lesz, mert folynak a tárgyalások és a viták.”

– mondta egy nevét elhallgató forrás a Page Sixnek.

Ezek után talán még az eddiginél is jobban várjuk ezt a bizonyos sorozatot, amit már legalább egy éve készít Meghan és Harry!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!