Harry és Meghan teljesen kétségbe estek: a források szerint gond van a Netflixes dokumentumsorozatukkal

Harry és Meghan teljesen kétségbe estek: a források szerint gond van a Netflixes dokumentumsorozatukkal
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Vajon mi folyik valójában a háttérben?

Harry és Meghan szinte folyamatosan a figyelem középpontjában vannak, mióta majdnem 3 évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy visszalépnek az összes királyi kötelezettségüktől, és Angliából inkább Amerikába költöznek, hogy ott alapítsanak családot.

A dologból persze hatalmas botrány lett, ami ahhoz is vezetett, hogy Harry kapcsolata elképesztően megromlott édesapjával, Károllyal és testvérével, Vilmossal, akivel előtte nagyon közel álltak egymáshoz.

A viszályon pedig az sem segített, amikor kiderült, hogy Harry és Meghan egy sokmillió dolláros szerződést kötött a Netflixszel, annak ellenére, hogy előtte Harry nem egyszer szidta a streaming szolgáltatót A korona című sorozat miatt. A szerződésük viszont nagyon úgy tűnik, hogy nem csupán egy pletyka volt, a Netflix ugyanis azt szeretné, ha még idén decemberben debütálna Meghan és Harry közös dokumentumsorozata, nem sokkal A korona novemberi premierje után.

Ezt viszont a sussexi herceg és hercegné úgy tűnik, hogy nagyon nem szeretné, és több forrás szerint is csak az időt húzzák:

„Meghan és Harry teljesen kétségbe vannak esve, a királynő halála ugyanis mindent megváltoztatott bennük. Szeretnének finomítani azon, ahogy a dokusorozatban bemutatják Károlyt, Kamillát és például Katalint, ehhez pedig időt kérnek a Netflixtől. A streaming szolgáltató vezetősége viszont nem ennyire türelmes, ők ugyanis ragaszkodnak az idei premierhez, főleg azért, mert Meghanék 2023 év végére tolnák az egész projektet... Egyelőre nem tudni, mi lesz, mert folynak a tárgyalások és a viták.”

– mondta egy nevét elhallgató forrás a Page Sixnek.

Ezek után talán még az eddiginél is jobban várjuk ezt a bizonyos sorozatot, amit már legalább egy éve készít Meghan és Harry!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!