Ez az oka annak, hogy Harry és Meghan hamarosan visszatérnek Angliába

Ez az oka annak, hogy Harry és Meghan hamarosan visszatérnek Angliába
Forrás: Phil Phil Noble - Pool/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Erzsébet királynő minden bizonnyal alig várja, hogy végre találkozzon imádott dédunokáival.

Egykoron sokan kételkedtek abban, hogy Meghan és Harry tengerentúlon kezdett új élete tartós és virágzó lesz majd, ám az idő őket igazolta és a róluk készült fotókat elnézve nem is kérdés, hogy ennél boldogabbak nem is lehetnének. Ennek ellenére természetesen nem égettek fel minden, a királyi családhoz köthető hidat - még ha az Oprah interjú utáni hetekben így is tűnt - hiszen ahogy a mellékelt új hírek is mutatják, továbbra is vannak olyan hivatalos események, melyek kedvéért szívesen látogatnak vissza Harry szülőföldjére és Európába.

A királyi családhoz közelálló források szerint ugyanis a sussexi hercegi pár várhatóan idén tavasszal tiszteletét teszi az Invictus Games-en. A 2014-ben Harry herceg által életre keltett sportrendezvényt a sérült katonák és veteránok egyfajta olimpiájaként tartják számon, amit bár az elmúlt két évben sajnos a járvány miatt elhalasztottak, idén viszont a tervek szerint ismét megrendezésre kerül május 29. és június 5. között Hágában, Hollandiában.

A játék előkészületeiről egyébként egy dokumentumfilm-sorozat is készül. A Heart of Invictus címet viselő alkotásról jelenleg annyit tudni, hogy idén kerül majd fel a Netflix kínálatába és természetesen az executive produceri feladatokat is magára vállaló Harry herceg is feltűnik a részekben, melyek gyártásáért a hercegi pár cégének egyik részlege az Archewell Productions felel.

Az esemény egyébként egybeesik Erzsébet királynő trónra lépésének 70. évfordulóját ünneplő eseménysorozattal a platina jubileummal. A június 2-től 5-ig tartandó ünnepségen pedig minden bizonnyal Harry és családja is tiszteletét teszi majd.


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 dolog, ami nekünk természetes, de II. Erzsébet királynő sosem tapasztalta meg

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.