Ez az oka annak, hogy Harry és Meghan hamarosan visszatérnek Angliába

Ez az oka annak, hogy Harry és Meghan hamarosan visszatérnek Angliába
Forrás: Phil Phil Noble - Pool/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Erzsébet királynő minden bizonnyal alig várja, hogy végre találkozzon imádott dédunokáival.

Egykoron sokan kételkedtek abban, hogy Meghan és Harry tengerentúlon kezdett új élete tartós és virágzó lesz majd, ám az idő őket igazolta és a róluk készült fotókat elnézve nem is kérdés, hogy ennél boldogabbak nem is lehetnének. Ennek ellenére természetesen nem égettek fel minden, a királyi családhoz köthető hidat - még ha az Oprah interjú utáni hetekben így is tűnt - hiszen ahogy a mellékelt új hírek is mutatják, továbbra is vannak olyan hivatalos események, melyek kedvéért szívesen látogatnak vissza Harry szülőföldjére és Európába.

A királyi családhoz közelálló források szerint ugyanis a sussexi hercegi pár várhatóan idén tavasszal tiszteletét teszi az Invictus Games-en. A 2014-ben Harry herceg által életre keltett sportrendezvényt a sérült katonák és veteránok egyfajta olimpiájaként tartják számon, amit bár az elmúlt két évben sajnos a járvány miatt elhalasztottak, idén viszont a tervek szerint ismét megrendezésre kerül május 29. és június 5. között Hágában, Hollandiában.

A játék előkészületeiről egyébként egy dokumentumfilm-sorozat is készül. A Heart of Invictus címet viselő alkotásról jelenleg annyit tudni, hogy idén kerül majd fel a Netflix kínálatába és természetesen az executive produceri feladatokat is magára vállaló Harry herceg is feltűnik a részekben, melyek gyártásáért a hercegi pár cégének egyik részlege az Archewell Productions felel.

Az esemény egyébként egybeesik Erzsébet királynő trónra lépésének 70. évfordulóját ünneplő eseménysorozattal a platina jubileummal. A június 2-től 5-ig tartandó ünnepségen pedig minden bizonnyal Harry és családja is tiszteletét teszi majd.


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 dolog, ami nekünk természetes, de II. Erzsébet királynő sosem tapasztalta meg

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!