Kopizd le Hailey Bieber merész és vagány stílusát - 4 tipp, amit te is bevethetsz

Kopizd le Hailey Bieber merész és vagány stílusát - 4 tipp, amit te is bevethetsz
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A fiatal modell egy igazi stílusikonná nőtte ki magát.

A cikk támogatója a Versace

Hailey Bieber merész és vagány stílusával hamar belopta magát a rajongók szívébe, így nem csoda, hogy egytől egyig mind az ő megjelenését szeretnék utánozni. Ám nemcsak az öltözködésben, de a hajviseletben és a parfümválasztásban is abszolút otthon van.

Ideje ellesnünk tőle néhány tippet, amivel mi is igazán kitűnhetünk a tömegből!

#1 Hidratálással tartja arcbőrét formában

Mrs.Bieberről jól tudjuk, hogy odáig van a bőrápoló trükkökért. Az úgynevezett gélmaszkokra, azaz a hidrogél maszkokra esküszik. A zselé szerű anyagból készült maszk szinte pillanatok alatt hidratáló hatóanyagokkal képes ellátni a bőrt. Nem csoda, hogy ilyen mesésen fest, hiszen saját bevallása szerint sokat is tesz azért, hogy az arcbőre mindig makulátlan legyen.

#2 Nem fél merész szettekbe bújni

Justin Bieber feleségeként milliárdok kíváncsiak a hétköznapjaira, többek között arra, hogy mit visel. Hailey képeit nézegetve könnyen azt gondolhatnánk, hogy egyszerűen nincs olyan ruhadarab, ami neki nem állna jól. Bár látszólag ezzel ő is tisztában van, hiszen egyáltalán nem fél vagány darabokban megjelenni az utcán. A divatvilág egyig meghatározó személyiségeként rajongók lesik napról napra a különleges összeállításait, amik többnyire lezser, sportos és merész darabokból állnak. Imádja a farmereket, a kihívó színeket és a melegítőnadrágot is bevállalja, ha éppen kedve tartja! Általa megtanulhatjuk, hogy korántsem kell feszülős miniruha és tűsarkú ahhoz, hogy nőiesek lehessünk!

#3 Nem gondolja túl a mindennapi hajviseletet

A 24 éves modell nem igazán tartozik a dús frizurájúak közé, mégis mindig szinte kifogástalan a megjelenése. A laza, szélfújta lokniktól, a hátrafésült tincseken át, a középen elválasztott konyton keresztül egyszerűen minden jól áll neki. Hailey a legjobb példa arra, hogy mindent csak viselni kell tudni!

#4 Illatáról mindenki megjegyzi

Azt hinnénk, hogy a vagány megjelenését csak az öltözékének köszönheti. Holott kisugárzása mit sem érne, ha nem választana olyan parfümöt, ami ugyanezt tükrözi mások felé. Fiatalos megjelenését és csábító tekintetét mi sem erősíthetné jobban, mint kedvenc parfümje, a Versace Dylan Turquoise EDT.

Nem hiába őt választották az illat arcának, elvégre senki sem tudja nála jobban képviselni a szenvedélyes, mégis fiatalos illatot!

Kép

Repülj képzeletben a kristálytiszta tenger partjára és ragadjon el a Versace szenvedéllyel teli, új illata. A Versace Dylan Turquoise EDT, a Dylan Blue illatcsalád legújabb tagja, egy vibráló és ragyogó illat, amely megtestesíti a tradíciót és az innovációt.

A virágos-fás-pézsmás illatcsaládba tartozó Versace Dylan Turquoise EDT fejjegyében a lédús Primofiore citrom, a mandarin és a rózsabors frissességével indít, majd a szívjegyben teljesedik ki az olyan üde és egzotikus jegyekkel, mint a jázmin, a frézia, a fekete ribizli vagy a guava. Az alapjegy a fás jegyek és a pézsma érzékiségére épül, amelyet egy különleges összetevő, a biotechnológia segítségével, cukornádból kifejlesztett Clearwood® esszencia egészít ki, melyben a borostyán és a fás aromák lágysága egyesül. A Versace Dylan Turquoise EDT a legkiválóbb minőségű természetes és szintetikus összetevőkből készült, melyek kizárólag lekövethető és fenntartható forrásokból kerültek beszerzésre a világ minden tájáról.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!