Mindent elmondanak az alábbi fotók Hailey és Justin Bieber házasságáról

sztárok
Forrás: Alberto E. Rodriguez/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az elmúlt időszakban nagyon rájárt a rúd a fiatal házaspárra.

Nemrég Justin Bieber arca bénult le, ami komoly aggodalmakat okozott a házaspár életében, de Hailey új szépségápolási márkáját is megtámadták névlopás miatt. Talán ezért is érezte úgy a két híresség, hogy ideje egy kicsit visszavonulni a nyilvánosság elől, és csak egymásra akarnak koncentrálni. Justin Bieber és Hailey Bieber ezért egy rövidebb vakációra mentek, ahol szemmel láthatóan nemcsak az összhang, hanem a szerelem is megvolt köztük.

A 28 éves popsztár és a 25 éves szupermodell forró csókokkal halmozták el egymást a hajójuk fedélzetén, ahol végre valóban ki tudtak kapcsolódni. Bár sokan hitték azt, hogy a sok rossz dolog a kapcsolatukat is ki fogja kezdeni, mégis kitartottak egymás mellett és ez még erősebbé kovácsolta a házasságukat.

Justin Bieber – aki nemrég épült fel a Ramsay Hunt-szindrómából, amely átmenetileg megbénította a fél arcát – hétfőn az Instagramon osztott meg három képet a derűs és festői utazásról.

Justin és Hailey 2018-ban kötötték össze az életüket. A legtöbben elég szkeptikusak voltak a házasságukat illetően, de a jelek szerint működik és már a közös gyerek gondolata is egyre többször fordul meg bennük.

Lapozz a képekért:

Hailey Bieber egyébként elárulta már, hogy voltak mélypontjaik, amikor sírva hívta anyukáját, hogy mi lesz most, ők ezt nem bírják ki, de kitartottak, és most boldogabbak, mint valaha.

Ezt se hagyd ki!

Galéria / 7 kép

Híres párok, akiknek emlékezetes volt az első randevújuk

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!