Ez a gyönyörű nő Brendan Fraser szerelme! Le sem tagadhatnák, mennyire odáig vannak egymásért

Ez a gyönyörű nő Brendan Fraser szerelme! Le sem tagadhatnák, mennyire odáig vannak egymásért
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Már hivatalos: Brendan Fraser és barátnője, Jeanne Moore a vörös szőnyeg új kedvenc párosa!

A múmia filmek után eltűnt, majd A bálnával Hollywood egére visszakatapultált Brendan Fraser jelenleg a legünnepeltebb csillag a sztárvilágban, erősen Oscar-esélyes filmje mellett pedig párkapcsolata is legalább annyira lázban tartja a világot, különös tekintettel a szerelmi életére.

Brendan Fraser és sminkesként dolgozó Jeanne Moore egyébként meglehetősen sokáig a reflektorfénytől távolt tudta tartani a kapcsolatukat, ám nincs semmi meglepő abban, hogy mindenkit érdekel, ki az a nő, aki mellett a 2000-es évek egyik legkapósabb férfisztárja boldogságra lelt. A pár először a 2022-es Velencei Filmfesztiválon debütált a vörös szőnyegen, Jeanne pedig a most vasárnap este tartott SAG Awardra is elkísérte kedvesét, ahol le sem tagadhatták volna, hogy mennyire boldogok, hiszen végig teljesen összefonódva, kéz a kézben töltötték az estét. A színész egyébként korábban Afton Smith színésznővel alkotott egy párt, ám 2007-ben szakítottak. Három közös gyerekük van: Griffin (20), Holden (18) és Leland (16). Bár nem világos, hogy Brendan és Jeanne mióta vannak együtt, az biztos, hogy Jeanne az első nő, akivel felvállalta kapcsolatát a sztár Aftonnal való válása óta.

Nézd meg galériánkban, hogy mennyire édesek együtt!

Galéria / 6 kép

Brendan Fraser és Jeanne Moore a vörös szőnyeg új álompárja

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Akkor és most: Legendás sztárpárok a múltból

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.