Tudtad? Gisele Bündchen először ezért nem akart szerepelni Az ördög Pradát visel című filmben

Tudtad? Gisele Bündchen először ezért nem akart szerepelni Az ördög Pradát visel című filmben
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Gisele Bündchennek komoly indoka volt arra, hogy miért is nem érzi magáénak a felkínált szerepet.

Az elmúlt évtizedek során nem egy modell gondolta úgy, hogy a világ legfelkapottabb kifutói után kipróbálja magát a filmek világában, és pont így volt ezzel Gisele Bündchen is.

A gyönyörű modell első szerepét a 2004-es Amerikai taxi című filmben kapta, ahol dögös bankrablóként próbált túljárni a zsaruszerepben tetszelgő Jimmy Fallon eszén. A film bár a maga nemében nagy bukás volt, ez egy kicsit sem érdekelte Az ördög Pradát visel íróját, Aline Brosh McKennát, amikor megkereste Gisele Bündchent egy esetleges cameo lehetőségével. A brazil szépséget azonban nem hozta lázba a dolog.

Los Angelesből repültem épp mikor ez a hölgy, aki a filmet írta, odajött hozzám és azt mondta: „Éppen Az ördög Pradát visel című filmen dolgozom és az egészet a divat témája lengi majd körbe. Úgy gondoltam, hogy felkérek pár modellt, hogy szerepeljenek benne”. Én pedig úgy voltam vele, hogy nem érdekel. Nem fogok egy modellt játszani, hiszen ezt csinálom minden nap.

- mesélte Gisele.

A készítők azonban nem adták fel a dolgot és csak miatta egy kicsit kiegészítették a sztorit, így született meg Seren karaktere, aki Miranda Priestly asszisztensének, Emilynek a barátnője és a kollégája a Runway-nél. Az átdolgozott forgatókönyv lehetősége már Gisele-nek is jobban tetszett, és mint ahogy azt már jól tudjuk, rábólintott a dologra, annak ellenére, hogy nagyon lámpalázas volt a forgatás előtt.

Nem vagyok színésznő. Soha nem jártam színészórára. Ott volt Meryl Streep, aki szerintem minden idők legjobb színésznője, illetve Emily Blunt és Anne Hathaway, mindannyian hihetetlenek. Szóval azt mondtam, hogy oké: „Remélem, hogy nem rontom el”.

- folytatta a visszaemlékezést.

A film végül óriási siker lett és a rajongók imádták, hogy kedvenc modelljüket a filmvásznon is csodálhatják. Még Gisele kislánya, Vivian is látta a filmet, akinek kétszer is meg kellett néznie ahhoz, hogy elhiggye, hogy édesanyja van a tévében.

Vicces, mert a lányom egy barátomnál volt és mesélte nekem, hogy „Anya, láttalak egy filmben. Szemüveget viseltél. Te voltál az?”. Édes volt, hogy a lányom felismert engem abban a két másodpercben, amit a képernyőn töltöttem.

- zárta a történetet a modell.
Kép
forrás: InterCom

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Híres modellek, akik színésznőként is kipróbálták magukat

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.