Láttad már? Hihetetlenül sármos pasi lett Gina Lollobrigida unokája, Dimitri Skofic

Láttad már? Hihetetlenül sármos pasi lett Gina Lollobrigida unokája, Dimitri Skofic
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Gina Lollobrigida egyetlen unokája nagyon úgy tűnik, hogy világhírű nagymamája nyomdokaiba lép.

A 21 éves Gina Lollobrigida 1949-ben ismerkedett meg Milko Škofič szlovén orvossal, akihez még ugyanebben az évben, 8 hónapnyi randevúzás után hozzá is ment.

Az ezt követő években egyre több olasz filmben kapott szerepet, majd 1952-ben a Királylány a feleségem című film elhozta számára a régóta vágyott nemzetközi hírnevet is. Ezt követte első angol nyelvű filmje, a Ördögi kör melyben Humphrey Bogart oldalán mutatta meg tehetségét. Majd olyan ma már klasszikusnak számító alkotások következtek, mint a Crossed Swords, A világ legszebb asszonya, a Trapéz vagy a A párizsi Notre-Dame. Karrierje tehát szárnyalt, és sikerei csúcsán nem is alakulhatott volna szebben a magánélete, ugyanis 1957. július 28-án megszületett egyetlen gyermeke, Andrea Milko Škofič. Gina Lollobrigida férje idővel felhagyott az orvosi pályával, hogy a színésznő menedzsere legyen. Házasságuk pedig hosszú ideig nagyon jól működött annak ellenére is, hogy részben egyfajta munkakapcsolat is összekötötte őket.

A boldog család 1960-ban egy Rómából Los Angelesbe tartó gépen.
forrás: Getty Images
A boldog család 1960-ban egy Rómából Los Angelesbe tartó gépen.

Gina egy idő után azonban félrelépett, és George Kaufman New York-i ingatlanügynökkel és Christiaan Barnard dél-afrikai orvossal is viszonyt kezdett, csalfasága pedig az utolsó csepp volt abban a bizonyos pohárban, így 1971-ben férjével hivatalosan is elváltak egymástól.

Fiuk, Andrea Milko bár pár filmben szerepelt édesanyja mellett, végül nem a színészetet választotta hivatásául, teljesen visszavonult a rivaldafénytől, és jelenleg műszaki területen dolgozik. 1990-ben vette feleségül Maria Grazia Fantasiát, közös gyermekük, Dimitri Skofic pedig 1994-ben született.

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy néz ki Gina Lollobrigida egyetlen unokája!

Galéria / 6 kép

Így néz ki Gina Lollobrigida fiúunokája, Dimitri Skofic

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 felejthetetlen idézet Gina Lollobrigidától

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.