Frizuratippek a kifutóról

Frizuratippek a kifutóról

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Újra felvonultatta a legnevesebb hazai tervezők 2013/14-es őszi-téli kollekcióit a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Nemzetközi sikerei után a tavalyi négy márka - Nanushka, Anh Tuan, Je Suis Belle, USE unused - mellett, idén Anda Emília is csatlakozott, aki hosszú idő után először jelent meg mesterien kimunkált darabjaival hazai kifutón.
Most a bemutatók frizuráit vesszük nagyító alá: megmutatjuk, mily en koncepció alapján dolgoztak a fodrászok Friedman Péter, a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe magyarországi szakértőjének irányítása alatt.

Je Suis Belle


Kép


A Je Suis Belle AW13-as hajkoncepciója ebben a szezonban az ellentétekre épült. Péter ezt a hatást a merev konty és a laza textúrák ötvözésével érte el. TONI&GUY Texturáló Spray-t szárított a hajba, amely tengeri sós jellegének köszönhetően sprőd textúrát kölcsönzött a tincseknek. A trendeknek megfelelően éles oldalválasztékkal dolgoztak, a hajtövekre TONI&GUY Hajtőemelő Port szórva dús hatású frizurát kaptak, amelyhez egy lehelletnyi tupír is hozzáadódott. A kontyokat a játékosság kedvéért asszimetrikusan tűzték meg. TONI&GUY Száraz Samponnal fixálták a hajakat.




Anh Tuan


Kép


Tuan, inspirációját a mesés keleti világ ihlette. A koncepció szerint turbánokat és kendőket tekertek a modellek fejére, mely a kifutón magára vonzotta a tekinteteket. A turbánok alól kilógó pár egyenes tincset Péterék a TONI&GUY Hajsimító krém segítségével tettek tükörsimává.




ANDA


Kép

Anda Emília gótikus hatást szeretett volna viszontlátni a kifutón. Ennek megfelelően kezdték el Péterék kidolgozni a koncepciót. Miután a fodrászok egyenesre szárították a hajakat, a fejtetőn hátrafelé ívelő rombuszválasztékkal különítették el a tincseket, ráerősítve a tervezőnő építészetből inspirálódó stílusára. A hátsó tincseket sodort technikával fogták össze, hajgumival rögzítették. A fényes, merev arcba hulló szálakat TONI&GUY Ragyogó fény szérummal tették izgalmasabbá, a végén pedig TONI&GUY Erős tartású hajlakkal fixálták őket.



Nanushka


Kép

A Nanushka hajakat idén is a Casual jegyek jellemezték. Egy laza, “out of bed” stílusú frizurát álmodott meg Sándor Szandra számára a fodrászcsapat. A modellek frizuráját TONI&GUY Száraz samponnal frissítették fel, és a TONI&GUY Hajtőemelő por segítségével adtak a nap végére elcsigázott tincseknek volument. A tökéletes hullámokat sütővassal törték a hajba, melyre a művelet előtt TONI&GUY Tengeri sós texturáló spray került, a vagány, beach blonde hatás elérés kedvéért.



USE unused


Kép

A USE feszesen összefogott, geometriai jellegű firzuráját a TONI&GUY Hajsimító Krém segítségével egyenesre szárították. A SLEEK stílusú hajnál fontos a tükörsima, egységes felület. Nincsenek kócos tincsek. A fodrászcsapat a fényes hatás elérése érdekében a TONI&GUY Glamour Styling termékei közül a Hajszérum cseppeket, a Hidratáló fény spray-t és az Erős tartású hajlakkot alkalmazták.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

8 zöldség, ami egészségesebb főzve, mint nyersen

Míg egyes zöldségek tápanyagszintje főzéskor emelkedik, másoké csökken. Most olyan zöldségeket mutatunk be, amiket érdemesebb főtt formában fogyasztani, ha ki akarjuk belőlük hozni a maximumot!

Kép
Sztárok

6 meglepő titok Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjéről!

Ma ünnepli Katalin hercegné és Vilmos herceg 13. házassági évfordulójukat. Íme 6 meglepő titok, amit nem tudtál a királyi pár esküvőjéről!

Kép
Sztárok

Kiderült, ez Katalin hercegné kedvenc esküvői fotója: meglepő módon Vilmos herceg nem szerepel rajta

13 évvel ezelőtt tartotta esküvőjét Katalin hercegné és Vilmos herceg. Ez a hercegné kedvenc képe a nagy napról!

Kép
Sztárok

Emlékszel még rá? Így néz ki ma az a kislány, aki széttrollkodta Katalin és Vilmos esküvőjét

Grace van Cutsem ellopta a show-t Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén 13 évvel ezelőtt!

Kép
Sztárok

Eláll a lélegzet! Nicole Kidman lányai életükben először léptek a vörös szőnyegre, Sunday és Faith gyönyörű tinik már - FOTÓ

Nicole Kidman lányai, Sunday Rose Kidman-Urban és Faith Margaret Kidman-Urban most szombaton debütáltak először a vörös szőnyegen. Gyönyörű tini lett belőlük!

Kép
Shopping

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.