Fashion Week Budapest

Kép
Stílus

Büszkeség: Először Magyarországon a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe

Fantasztikus hír: idén ősszel a Design Terminál és a Mercedes-Benz Hungária Kft. összefogásából megszületik a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe. Közel 50 tervező mutatja be a legújabb kollekcióját október 10. és 11. között a Várkert Bazárban.

Kép
Stílus

Ők a Gombold újra! Közép-Európa nyertesei

Szombat este kihirdették a Gombold újra! Közép-Európa öltözék- és kiegészítő-tervezői pályázat eredményeit: a régió legjobb tervezője öltözék kategóriában Domi Grzybek lengyel designer, kiegészítő kategóriában pedig Balázs Viola és Szécsi Tamás lett. A Design Terminál díját a legjobb magyar tervező, Hársfalvi Réka, Schütz Nikolett és Szenteczki Boldizsár nyerte el a November formációban.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő a Gombold újra! kifutóján

A Gombold újra! Közép-Európa döntőjének divatbemutatóját a világ egyik legkeresettebb topmodellje, Mihalik Enikő nyitja meg szombat este, aki 5 év után lép először magyar kifutóra.

Kép
Stílus

CEFD: Közép-Európa legnagyobb divateseménye Budapesten

A Design Terminál minden eddiginél szélesebb körű összefogás mellett rendezi meg a régió legrangosabb divateseményét, a Central European Fashion Days-t (CEFD) október 3-5. között, a Városligeti Műjégpályán. Az esemény fő médiapartnere az InStyle.

Kép
Stílus

Fashion Week Budapest - A legjobb instagramos fotók

A legnevesebb hazai tervezők 2014-15-ös őszi-téli kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén is hat magyar márka – a KataSzegedi, a NUBU, a Je Suis Belle, az ANDA, a Nanushka valamint a USE unused– kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Stílus

Szombaton ismét TONI&GUY Fashion Week Budapest!

Április 12-én a Palazzo Dorottya falai között, megújult kifutón mutatja be A/W 14-es kollekcióját Szegedi Kata, a NUBU, a Je Suis Belle, Anda Emília, Nanushka valamint a USE unused tervezőtriója! Felkészültetek?

Kép
InStyle TV

Ilyen volt a magyar fashion week

Idén októberben ismét megrendezték a TONI&GUY Fashion Week Budapestet, amely ez alkalommal a legismertebb hazai tervezők 2014-es tavaszi-nyári kollekcióit mutatta be a nagyközönség számára.

Kép
Stílus

Ilyen volt a Fashion Week Budapest

A legnevesebb hazai tervezők 2014-es tavasz-nyári kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén hat magyar márka – a Nanushka, a Je Suis Belle, a USE unused, az Anda, a Nubu és a KataSzegedi – kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Stílus

Újra Fashion Week Budapest - élő közvetítéssel

Október 19-én a Palazzo Dorottyában, a TONI&GUY Fashion Week Budapesten mutatják be a magyar tervezők legújabb, 2014-es tavasz-nyári kollekcióit és divatprezentációit. Ti sem maradtok le róla: nézzétek online a show-kat!

Kép
Szépség

Frizuratippek a kifutóról

Kép
Szépség

Álomsminkek a kifutóról

Kép
Stílus

Bravó, Fashion Week Budapest!

A szakma számára meghirdetett zártkörű rendezvény ebben a szezonban még inkább felkeltette a divatvilág érdeklődését, hiszen a neves magyar újságírók és bloggerek mellett már a francia, a német és a cseh sajtó egyes képviselőit is hellyel kínálhatták a szervezők a bemutatók különböző soraiban.