Anh Tuan

Kép
Stílus

Fashion Week Budapest - A legjobb instagramos fotók

A legnevesebb hazai tervezők 2014-15-ös őszi-téli kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén is hat magyar márka – a KataSzegedi, a NUBU, a Je Suis Belle, az ANDA, a Nanushka valamint a USE unused– kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Életmód

Last minute karácsonyi vásárok Budapesten

Már csak pár nap karácsonyig, és ötleted sincs, mit vásárolj a szeretteidnek? Nem szeretnél a minden évben jól-rosszul bevált ajándékokkal előrukkolni? Akkor nézz körül a legjobb budapesti last minute tervezői vásárokban!

Kép
Stílus

Anh Tuan táskái Amszterdamban

Vietnami származású magyar divattervezőnk, Anh Tuan meghívást kapott Európa egyetlen táskamúzeumába, az amszterdami Tassenmuseum Hendrikje épületébe be egy 2 hónapos saját kiállítás céljából.

Kép
InStyle TV

Ilyen volt a magyar fashion week

Idén októberben ismét megrendezték a TONI&GUY Fashion Week Budapestet, amely ez alkalommal a legismertebb hazai tervezők 2014-es tavaszi-nyári kollekcióit mutatta be a nagyközönség számára.

Kép
Stílus

Ilyen volt a Fashion Week Budapest

A legnevesebb hazai tervezők 2014-es tavasz-nyári kollekcióit vonultatta fel az elmúlt hétvégén a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Idén hat magyar márka – a Nanushka, a Je Suis Belle, a USE unused, az Anda, a Nubu és a KataSzegedi – kreációit csodálhatta meg a szakma a kifutón.

Kép
Életmód

Design Hét: Kiállításra hív az InStyle

Az InStyle magazin fotókiállításra és tervezői beszélgetésre invitál! Kerülj közelebb a magyar tervezőkhöz, tedd fel a kérdéseid, ismerd meg őket a Design Hét keretein belül megrendezett kiállításon!

Kép
Életmód

Anh Tuan még főzni is tud - új indokínai étterem az Andrássyn

Kép
Stílus

Öt stílustipp az Anh Tuan tervezőjétől

Anh Tuan a július-augusztusi InStyle-ban: a tervező öt stílustippet is ad az InStyle olvasóinak.

Kép
Stílus

Gombold újra! Közép-Európa: Íme a győztesek

Kihirdették a Gombold újra! Közép-Európa kortárs öltözéktervezői pályázat győzteseit, melynek négy fődíjasa: Newcomer öltözék kategóriában Csík Orsolya; Newcomer kiegészítő kategóriában Kovács Ágnes; Oldhands öltözék kategóriában a Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett alkotta NUBU; Oldhands kiegészítő kategóriában pedig a MASAMOD, vagyis Erdei Ildikó Virág lett. A nyertesekkel exkluzív interjúkat is olvashattok az instyle.hu-n.

Kép
Szépség

Frizuratippek a kifutóról

Kép
Stílus

Stílusos bringások a vörös szőnyegen

Kép
Szépség

Álomsminkek a kifutóról

Kép
Stílus

Bravó, Fashion Week Budapest!

A szakma számára meghirdetett zártkörű rendezvény ebben a szezonban még inkább felkeltette a divatvilág érdeklődését, hiszen a neves magyar újságírók és bloggerek mellett már a francia, a német és a cseh sajtó egyes képviselőit is hellyel kínálhatták a szervezők a bemutatók különböző soraiban.