Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

1 perc stílus: A francia nők szerint ez az egyetlen farmer, amelyet valaha is birtokolnod kell

1 perc stílus: A francia nők szerint ez az egyetlen farmer, amelyet valaha is birtokolnod kell
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A francia nők stílustippjeit megéri megfogadni!

A francia nők stílusérzéke hosszú évtizedek óta világhírű, és bár ők is bátran ruháznak be egy-egy új és népszerű trendbe, azért gardróbjuknak klasszikus kulcsdarabjairól nem szívesen mondanak le.
És miközben a francia stílus valóban piedesztálra került, ám az igazság az, hogy valójában sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Ami a divatot illeti, sokkal könnyebb újraalkotni, mint gondolnánk, és sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, mint amit mögé vélünk látni. Alapgyűjteményük egyik megunhatatlan ékköve például nem más, mint a farmer. Marissa Cox a Practising Parisienne: Lifestyle Secrets from the City of Lights című könyv írójának hála pedig többé már az sem titok, hogy ezen belül pontosan melyik márkára és fazonra esküszik a francia nők többsége. A mű szerzője elárulta, hogy a francia nőkkel folytatott stílussal kapcsolatos beszélgetéseiben rendre ugyanaz hangzik el, ez pedig nem más, mint a Levi's 501-es.

Vallja, hogy nem kell más, csak egy egyszerű póló., egy blézer, egy 501-es, és már kész is a hamisítatlan francia életérzés, amiért annyira rajongunk!

A Levi's 501-es annyira alap még a farmermárka történetében is, hogy tényleg megéri beszerezni egy ilyen kincset, már csak a tudatosság végett is, ez a kiadás ugyanis annyira időtálló, hogy még hosszú évek múltán sem veszít majd nemcsak a minőségéből, de az aktuális ruhatárunkhoz annyira könnyedén igazodó rutinosságából sem.

Neked is tetszik a francia nők nagy kedvence? Kattints tovább és mutatjuk is, hogy milyen fazonokban és hol szerezheted be saját darabodat!

Galéria / 6 kép

A francia nők ezért a farmerért rajonganak: Levi's 501

Megnézem a galériát

Most pedig nézd meg, ha trendekről van szó, 2024-ben mely darabokra teszik le a voksukat!

Galéria / 10 kép

5 sportcipő, aminek fényes jövőt jósolnak 2024-re

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.