Bennfentes: Egy tesztfotózás kulisszatitkai

Bennfentes: Egy tesztfotózás kulisszatitkai

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Frák Peti stylist, az Attractive modellügynökség bookere igazi bennfentesként avat be titeket a hazai divatvilág kulisszatitkaiba.


Sziasztok Bennfentesek! Az utóbbi hetek sem teltek kimondottan unalmasan. Míg sokan az érettségire készültetek, kis csapatommal bőszen gyártottuk a saját divatanyagokat, melyek bearanyozták a hétvégéinket az alkotói folyamatok mozgalmas energiáival.
Az ügynökségen sincs megállás, sorra bővül szebbnél szebb és tehetségesebbnél tehetségesebb lányokkal a kis családunk. Ez természetesen nagyon sok munkával és odafigyeléssel jár, miközben a már tapasztaltabb lányok karrierjét is egyengetnünk kell. Lassan minden nyári utazás szerződésének a végére pont kerül és felszállnak a modellek a repülőkre. Utazások előtt a már tapasztalt lányok tanítják az újakat, mi ismerkedünk velük és tanulunk minden nap tőlük valamit, vica versa. Véget nem érő csodás fejlődési folyamat ez, mikor az ember kreatív szakmában dolgozik, és lelkekig hatolóan foglalkozik emberekkel és emberi sorsokkal.

Kép


Tombor Nellink táplálkozási tanácsokkal látta el a modelleket, illetve arról tartott előadást, hogyan osszák be a zsebpénzüket adott piacokon és miket tudnak abból főzni ott. Barabás Henriett is becsatlakozott az előadók közé, öltözködésre és megjelenésre vonatkozóan tett javaslatokat és praktikus ruhadarabok beszerzéséhez adott ötleteket a lányoknak, akár Szingapúrban, akár Milánóban, vagy bárhol is járnak a világon. Molnár Julink pedig kifutós járástechnikákat oktatott az újdonsült szépségeknek. Természetesen az új arcok első tesztfotózásán már a jól megszokott módon én is részt vettem, mint stylist, hiszen így azonnal rálátást nyerek az adott lány kvalitásaira és hiányosságaira.

Kép

Saját anyagaink gyártása is kamatozó, és szívmelengető elismerések hada ér minket valamint igen neves megjelenések várhatóak a következő hetekben, amivel a nemzetközi porondon is feltűnik a nevünk végre. Kövessétek az oldalamat – peterfrakstyling – és láthatjátok, miket alkottunk az Attractive gyönyörűségeivel mostanában.
Lassan vége az iskolának, az érettségizőink is hamarosan fellélegezhetnek és az ügynökség nagy része útra kel megmérettetni magát és világot látni. A kicsik addig nyáron itthon szereznek tapasztalatokat fotózások és workshopok alkalmával.
Kép

Négy újdonsült szépségünket sikerült lefotóznom kedvenc fotósommal Mihály Zolival: Mabella, a vörös démon egy közösségi oldalon akadt a horgunkra, a gazella testű Marilyn az oldalunkon keresztül jelentkezett hozzánk, Nikolett szépségére és különleges adottságaira barátunk Ajkai Dávid figyelt fel Szegeden sétálva, csodálatos átalakuló művésznőnk Sirah képeire szintén egy közösségi oldalon figyeltünk fel.
Nyáron folytatjuk a véget nem érő tanulást, alkotást, ötletelést és fejlődést, leöblítve egy-egy fröccsel koncerteken és fesztiválokon természetesen. Remélem találkozunk!

Kép
Kép


Tesztfotók: Mihály Zoltán, Smink: Galambos Eszter L’école, Haj: Telenkó Ábel és Kiss Pál Close Salon, Styling: Frák Péter, Modellek: Mabella, Marilyn, Nikolett, Sirah Attractive models, Ruhák: F&F, H&M, Konsanszky

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!