Fotók, melyek nyersen mutatják be, milyen igazából a szülés

Fotók, melyek nyersen mutatják be, milyen igazából a szülés
Forrás: GettyImages

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Készülj fel, ezek a fotók nem szépítik a valóságot!

A születés csodája kétségtelenül életet megváltoztató esemény. De amellett, hogy a szülés megváltoztatja az életet, a nyers érzelmeket, a történések szürreális szépségét és a nőkből sugárzó erőt is magába foglalja.

Vannak olyan fotósok, akik éppen ezeket a mély pillanatok igyekeznek megörökíteni a családok számára. Ellentétben azzal a túlidealizált képpel, amit a filmek festenek a szülésről, a The International Association of Professional Birth Photographers (IAPBP) fotópályázatának győztes képei a szülés valódi varázsát örökítik meg.

Ezek a fotók a megérkezés pillanatát kapják lencsevégre, némelyik közülük pedig az azt követő eufórikus kimerültséget, valamint a női erőt és hatalmat. Más képek csendes, gyengéd pillanatokat mutatnak be a gyermek és szülő, testvér és újszülött, anya és apa között. Kétség kívül különleges látásmóddal rendelkező fotósra van szükség ahhoz, hogy az ilyen érzelmekkel teli pillanatokat felismerje és megörökítse.

Galéria / 12 kép

A születés pillanatai a valóságban

Megnézem a galériát

Olvastad már?

Galéria / 7 kép

7 sztáranyuka, akik őszintén beszéltek szülés utáni alakjukról

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.