Fiat 500 és 500C: A boldogsághoz vezető út egy kulcsfordítással kezdődik!

Fiat 500 és 500C: A boldogsághoz vezető út egy kulcsfordítással kezdődik!
Forrás: FIAT

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Ha a stílus a mindened, imádod a kütyüket, és igazi urbánus életet élsz, akkor az alacsony fogyasztású, 70LE-s hybrid benzinmotoros Fiat 500 és 500C modelleket neked találták ki. Az ikonikus széria most kabrió és ferdehátú kivitelben is elérhető, és a gyártó mindent belepakolt, hogy stílusosan és a lehető legkomfortosabban cirkálhass a városban.

Az élet egy utazás: élvezd!

Soha nem volt még ilyen jó élmény vezetni - képzeld el, hogy egy 7 hüvelykes érintőképernyőn keresztül tárul eléd a Uconnect™ infotainment rendszer. A digitális rádió, a kormánykerékbe integrált vezérlők és a Bluetooth-alapú kihangosítás csak hab a tortán. A Fiat 500 Hybrid modellek olyan extra felszereltséget kínálnak, mint az elektromosan állítható tükrök, központi zár távirányítóval, manuális klímaberendezés, 15”-os alumínium felnik és tempomat.

Kép
forrás: FIAT

Az ikonikus Fiat 500 dizájn részeként az első fényszórók formája, a karosszéria színével harmonizáló műszerfal betét és a stílusos fekete szövet ülések gondoskodnak a megjelenésed egyediségéről és az exkluzív vezetési élményről. Természetesen a biztonság mindig elsődleges szempont. Vezető- és utasoldali légzsákok mellet, oldal, függöny és vezető oldali térdlégzsákok heten együtt vigyáznak rád és az utasaidra a Fiat 500 és 500C Hybrid fedélzetén.

Kép
forrás: FIAT

A visszagurulás-gátló, az ABS és az ESC pedig gondoskodik arról, hogy az autó mindig az irányításod alatt legyen, még akkor is, ha nedves az útfelület.

A legjobb hír, hogy minden új Fiat 500 Hybrid verzióra a 3 éves gyári jótállás mellett plusz 2 év Maximum Care kiterjesztett garancia vonatkozik, egészen 100 000 km futásteljesítményig. Mindez pedig rendkívül kedvezményes áron érhető el: válaszd ki a neked legjobban tetsző Fiat 500 Hybrid modellt már 5 500 500 forinttól, és élvezd az autózás minden pillanatát.

Kép
forrás: FIAT

További részletek és csomagok a következő linken találhatók: https://www.fiat.hu/fiat-500/500 vagy https://www.fiat.hu/ajanlatok/500-hibrid-ajanlat

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Kép
Életmód

Nem fogyasztod eleget, pedig jót tesz egészségednek: a spárga jótékony hatásai!

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép
Életmód

A banánnál is hatásosabbak! Káliumban gazdag ételek, amikkel szíved egészségét támogatod

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép
Sztárok

Néhányan sokkal sikeresebbek lettek: 10 eredményes sportoló, aki színészi pályafutásba kezdett

Van, aki jól döntött, hogy váltott: íme azok a sportolók, akik színészi pályafutásba kezdtek.

Kép
Életmód

Hollywoodon túl! 10 nem amerikai film, amit egyszer látnod kell

Íme azon európai filmek listája, melyben mindenki megtalálja a szívéhez és ízléséhez legközelebb álló darabokat!

Kép
Életmód

8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!

Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.

Kép
Szépség

Cindy Crawford 33 éve csak erre a testápolóra esküszik - ez a száraz bőrűek megmentője!

Cindy Crowford már 25 éves kora óta használja ezt a testolajat, amit kifejezetten a száraz bőrűeknek ajánlunk!