Készülj fel időben a napsugarakra! 4+1 fényvédő, ami nem hiányozhat a készletedből

Készülj fel időben a napsugarakra! 4+1 fényvédő, ami nem hiányozhat a készletedből
Forrás: Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Jobb, ha tudod, hogy nincs tudatos bőrápolás napi fényvédelem nélkül.

Ha nyár, akkor napsütés, elvégre erre vágytunk egész évben. Ám a nagy öröm hevében nem szabad megfeledkeznünk a fényvédelemről sem, amivel igazán jól és biztonságban élvezhetjük a nap első sugarait. Elvégre a hétköznapok bármely pontján, munkába menet, ablakon keresztül, mindenhol elérnek minket ezek a káros sugarak, így jobb, ha még időben felkészülünk és elejét vesszük az esetleges problémáknak. Bár már a csapból is a fényvédelem fontossága folyik, sokan mégsincsenek tisztában azzal, hogy miért is olyan fontos ez. Ebben a cikkben nemcsak segítünk eligazodni a nagy választékban, de eláruljuk, hogy milyen terméket keress, ha érzékeny vagy problémás a bőröd. Emellett persze jó hírrel is szolgálunk, hiszen a bemutatott kozmetikumokat egytől egyig kedvezményesen szerezheted be a JOY-napokon május 13-16. között, így érdemes még időben lecsapnod a kedvenceidre!

Teljesen érthető, ha egy kicsit össze vagy zavarodva a fényvédőket illetően, elvégre több száz darab hever a boltok polcain, amik közül meg kellene találnod a legjobban. Igencsak megéri a próbálkozás és a sok-sok keresgélés, hiszen a tudatos bőrápolás a mindennapi fényvédelemnél kezdődik. Nemcsak azért kihagyhatatlan, mert egy jó fényvédő az egyik elsőszámú öregedésgátló, de azért is, mert ezzel védekezel a káros, komoly bőrelváltozásokkal szemben is.

Íme a legjobb fényvédők, amelyek a hétköznapokon és nyaraláson is jól teljesítenek

Világos bőrtípusod van? Ezt a terméket neked találták ki, ha számodra is fontos a tudatos bőrápolás. Használata közben hidratálja és hasznos antioxidánsokkal tölti fel az arcbőrt. Szerezd be 25% kedvezménnyel az az Unipatika üzleteiben és a weboldalán!

Még nem találtad meg a legjobb fényvédő terméket? Íme egy 100%-ban ásványi összetevőkből álló, UVA és UVB sugarak ellen egyaránt védelmet nyújtó, a bőrt nem irritáló kozmetikum. Külön szerencse, hogy gyorsan felszívódik és könnyen eldolgozható. Legyen tiéd most 20% kedvezménnyel a Clinique üzleteiben és a weboldalán!

A 8 órán át tartó száraz, matt megjelenést biztosító fényvédő kifejezetten zsírosodó, pattanásos bőrre alkalmas. Géles állagnak köszönhetően nem hagy fehér réteget a bőrön, gyorsan beszívódik. A magas fokú napvédelmet biztosító kozmetikum tökéletes kiegészítése a reggeli rutinnak. Szerezd be 25% kedvezménnyel az az Unipatika üzleteiben és a weboldalán!

Íme egy hétköznapokban is jól használható arcpermet, ami képes megvédeni a bőrt a sugarak káros hatásaitól és a szennyezett városi levegő ellen. Teljesen áttetsző formulájának köszönhetően bátran fújhatod a sminked fölé is. Legyen a tiéd most 20% kedvezménnyel a The Body Shop üzleteiben és a weboldalán!

Nemcsak az arcbőrünknek, de az ajkainknak szüksége van a védelemre a napsugárzás ellen. Hidratáló formulájának és láthatatlan textúrájának köszönhetően könnyen beleilleszthető a hétköznapokba. Ne maradj le róla és szerezd be 25% kedvezménnyel az Unipatika üzleteiben és a weboldalán!

Ha mindez nem elég, válogass a rekordmennyiségű kupon között a JOY-napokon és szerezd be a kedvenc termékeidet akár 10-50-70% kedvezménnyel!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

Tényleg fogyaszt a citromos víz? Utánajártunk!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép
Életmód

Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót: a nézők szerint ezek a legrosszabbak!

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép
Életmód

A legmeglepőbb titkok Sisi és Ferenc József történelmi nászról

Sisi a történelem egyik legnagyobb hatású nőalakja volt, most pedig megismerheted Ferenc Józseffel kötött házasságának részleteit!

Kép
Életmód

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: "Engedjük már el, hogy a férfiak nem sírnak!" - #Képesvagyok podcast S2E4

A #Képesvagyok podcast legújabb adásában Szabó Kimmel Tamás volt a vendégünk. Beszélgettünk a gyermekkoráról, nevelési stílusáról, maximalizmusról, határhúzásokról, a közelgő negyedik X-ről és persze legújabb filmjéről.

Kép
Sztárok

Ritka pillanat: Matthew McConaughey-t gyönyörű lánya kísérte el a vörös szőnyegre - FOTÓ

Matthew McConaughey ritkán jelenik meg teljes családjával a vörös szőnyegen, most ennek a pillanatnak lehetünk szemtanúi!