Gondoltad volna? Ez Vilmos herceg kedvenc karácsonyi filmje

Gondoltad volna? Ez Vilmos herceg kedvenc karácsonyi filmje
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Vilmos herceg egyszerűen odavan ezért az alkotásért.

Vilmos herceg mindig örömmel tesz eleget a különféle kötelezettségeknek, és ha úgy hozza a lehetőség, akkor nem áll tőle távol az sem, hogy egy kicsit kötetlenebb témákba is belemenjen, pontosan így tett akkor is, amikor egy rádióinterjú során a karácsonyi szokásaikról mesélt.

A brit királyi család életét bár komoly szabályrendszerek övezik, ettől függetlenül természetesen nekik is vannak olyan személyes kedvenc ünnepi pillanataik, amiket örömmel várnak minden évben. Vilmos herceg például rajong a karácsonyi fogásokért!

Az ételek nagyon fontos szerepet töltenek be nálam karácsonykor. Sokat is szoktam enni ilyenkor. Valahogy mindig marad egy pici hely a gyomromban, ahova fér még egy kis pulyka, egy kis kolbász vagy akár egy kis bor.

- mesélte.

A walesi herceg beszélt arról is, hogy ebben az időszakban nagyon sokat játszanak Györggyel, Saroltával és Lajossal, és ami azt illeti, a Monopoly a család egy nagy kedvence, illetve elárulta azt is, hogy melyik karácsonyi film az, amit Katalinnal és a gyerekekkel minden decemberben együtt néznek.

Az abszolút kedvencünk a Mi a manó? (angolul Elf). Nagyon vicces film, minden karácsonykor megnézem és még mindig képes megnevettetni.

- mondta.

A Will Ferrell főszereplésével készült 2003-ban bemutatott alkotás egyébként egy manóról, Buddyról szól, aki bár az Északi-sarkon nevelkedett, mégis mindig azt érezte, hogy valahol más mint a többiek. Amikor a főmanóként tevékenykedő nevelőapja elárulja neki, hogy ő valójában ember, akkor felkerekedik és New Yorkba indul, hogy rátaláljon az igazi családjára.

Kép
forrás: Warner Home Video Magyarország

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

10 érdekesség Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.