Ez a trükk feszesíti a bőrt és botox hatást nyújt

Ez a trükk feszesíti a bőrt és botox hatást nyújt
Forrás: PR

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Te is sima és feszes bőrre vágysz? Az arcodon megjelentek a ráncok és finom vonalak, amelyeket el szeretnél rejteni? A botox használata a ráncok kisimítására nagyon fájdalmas, drága és kellemetlen lehet. Hosszútávon pedig káros is lehet. Ismerd meg a trükköt, amellyel botox hatást és feszes, egészséges valamint sima bőrt érhetsz el.

Botox használata káros lehet

Botox használatakor számos mellékhatás is megjelenhet, amelyek kellemetlenek lehetnek. Fejfájás, nyaki fájdalom, hangváltozás, száj- vagy szemszárazság, sőt légzési és nyelési nehézség. Ha túl korán kezdjük el alkalmazni, a botox felgyorsíthatja az öregedési folyamatot, mivel az izomtömeg csökkenése még több ránc megjelenéséhez vezet. Érdekli, melyik trükkel tud otthonról megszabadulni a ráncoktól? Fájdalom vagy mellékhatások nélkül, nagy megtakarítással. A ráncoktól és finom vonalaktól ránctalanító krémmel szabadulhat meg. A szabadalmazott anti-wrinkle formula professzionális, klinikailag tesztelt terápia a ráncok és bőröregedés ellen. A bőrnek rugalmasságot nyújt és javítja annak tónusát.

Kép
forrás: PR

Ismerd meg a kulcsfontosságú összetevőd a ráncok ellen

A hialuronsav az emberi test természetes építőeleme, a szemgolyó körüli folyadékban, a kötő- és idegszövetben, a bőrben és az ízületekben található. Befolyásolja a bőr rugalmasságát, részt vesz a kollagén és elasztin képződési folyamataiban, valamint gondoskodik a bőr hidratálásáról és feszességéről. Rendkívül jó vízmegtartó képességgel rendelkezik a szövetekben, ugyanis a saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megtartani vízből. A hialuronsav hiánya leggyorsabban a bőr szárazságában, rugalmatlanságában és ráncok megjelenésében észlelhető. A bőr öregedésekor a sejtjeink kevesebb hialuronsavat termelnek, a meglévő pedig kezd szétesni. Ez a bőr kiszáradását okozza és a bőröregedés látható jeleiért is felelős, mint például a finom vonalak és ráncok, teltség- és rugalmasságvesztés. A hialuronsav intenzíven hidratálja az arcbőrt. A vízmolekulák lassú felszabadulásával a bőr folyamatosan nedves és belülről táplált. Serkenti a bőrsejtek növekedését és lehetővé teszi a kollagénrostok képződését. Hatásával sikeresen elrejti a ráncokat és finom vonalakat, megőrzi a sima bőrt és a fiatalos megjelenést. A hialuronsav tartalmú kozmetikum minden bőrtípusra alkalmas, de a hialuronsav kiválasztásánál körültekintően kell eljárni, mivel a kínai hialuronsav nem mindig klinikailag tesztelt, így allergiás reakciókat válthat ki. Válassza a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet, amely 100%-ban természetes, európai eredetű hialuront tartalmaz, amely bőrgyógyászatilag megerősített.

Kép
forrás: PR

Egy trükk, amely csak egy percet vesz el az idődből

Próbáld ki ezt a trükköt, amely 2-4 héten belül fiatalosabb megjelenést és simább, valamint feszes bőrt biztosít, és csak egy percet vesz igénybe.

1. HASZNÁLAT ELŐTT GYENGÉDEN TISZTÍTD MEG ARCOD, NYAKAD ÉS DEKOLTÁZSOD

Arctisztításra ne használj agresszív termékeket. Ne feledkezzünk meg a smink eltávolításáról, főleg alvás előtt, mivel ezek eltömítik a pórusokat és bőrfoltokat okozhatnak.

2. VIGYÉL FEL EGY VÉKONY RÉTEG KRÉMET AZ EGÉSZ ARCRODRA

Gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozd be a krémet a bőrbe. A 4D HYALURON krémet a nyakon és a dekoltázson is használd. A szem körüli terület ápolására is alkalmas.

3. HAGYJD, HOGY A KRÉM BESZÍVÓDJON

Várj néhány másodpercet, hogy a krém beszívódjon a bőrbe, majd folytathatod a sminkelést. A 4D HYALURON krém sminkalapnak is tökéletes, mivel könnyű a textúrája és nem hagy zsíros foltokat. A Lux-Factor 4D Hyaluron rendszeres használatakor a bőre védett, feszes és ránctalan lesz. Fájdalmas botox használata nélkül 10 évvel fiatalabbnak nézhetsz ki.

Kép
forrás: PR

Mikor jó elkezdeni a fiatalító krémek használatát?

Téged is érdekel, hogy mikor érdemes elkezdeni a fiatalító termékek használatát? Megmondhatjuk, hogy soha nem késő és soha nem túl korai elkezdeni. A legtöbb embernél 25 éves kornál kezdenek megjelenni a bőröregedés első látható jelei, melyek időben történő cselekvéssel elrejthetők. 20 éves kor után a bőr hatékony hidratálása segíti lelassítani annak öregedését, a hidratáló krémek rendszeres használata pedig minden elétkorban fontos.

Te is szeretnéd kipróbálni a leghatékonyabb trükköt a ráncok ellen?

Most akciós áron, több mint 35% kedvezménnyel rendelheted meg a Lux-Factor 4D Hyaluron krémjét, csak a www.luxfactor.com oldalon vagy a 0619995353-as telefonszámon.

Nagyobb megrendelés esetén A SZÁLLITÁS INGYENES és AJÁNDÉKOT is kapsz.

Kép
forrás: PR

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT OLVASÓK SZÁMÁRA

15% kedvezménnyel kedveskedünk a teljes vásárlásra. Használd a kódot: IN15 és szerezd be a krémet a lehető legalacsonyabb áron!
De vigyázz, az akció időben korlátozott és csak 2022. október 15-ig érvényes!
A rendelést leadhatod a 0619995353-as telefonszámon vagy a www.luxfactor.com oldalon.

Kép
forrás: PR

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Életmód

3 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép
Szépség

7 könnyen lemásolható frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép
Életmód

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép
Életmód
Kép
Életmód

Toplista: A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!

Kép
Sztárok

Jennifer Lopez bemutatja: íme a tökéletes tavaszi outfit, ami elegáns, mégis kényelmes

Jennifer Lopez megint csak egy szuper outfitötletet hozott tavaszra!