Trendjelentés: Ez a klasszikus kabát most a divatrajongók legnagyobb kedvence

Trendjelentés: Ez a klasszikus kabát most a divatrajongók legnagyobb kedvence
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Még mindig keresed a tökéletes télikabátot? Ez a klasszikus darab könnyen lehet, hogy a te szívedet is elrabolja.

A pufidzseki sikere az utóbbi évek street wear trendjeinek hála ismét régi fényében ragyog és a műszőrme számos szín- és fazonvariációja is bekerült a megunhatatlan trendek csarnokába, és hát valljuk be, imádott szövetkabátjainknak sem intünk búcsút, amik egyébként az elmúlt években számos árnyalatban taroltak a téli hónapokban.

Ám sokáig azt hittük ez a szezon mégsem a basic daraboké, az idei szezonban ugyanis egyre nagyobb számba és egyre bátrabban tűnnek fel vibrálóbb árnyalatok, a többségében kék, a sárga és a zöld szemrevaló jelenléte mellett pedig nem lehet szó nélkül elmenni, ám ha valami klasszikusabbra vágynál, akkor most figyelj. Most mutatunk egy olyan örökérvényű darabot, amit akár még évek múlva is bármikor felkaphatsz, ha úgy hozza a szetted és a kedved.

Ez pedig nem más, mint a fehér és fekete szálak keverékéből létrejött, texturált felületű, enyhén halszálkás - angol nyelvterületen, magyarra fordítva egyébként egészen pontosan heringszálkaként nevezik ezt a megoldást - kabát. Egyébként a halszálkás minta a Római Birodalom idejére nyúlik vissza, ahol ezt a technikát az utak építésekor hasznosították, emellett az ókori egyiptomi elit ékszereken is visszaköszön, ám a legkorábbi halszálkás szöveteket az ókori Olaszországban találták meg.

Neked is beindította a street style szettjeid köré lelkesen épülő fantáziádat? Akkor kattints tovább és mutatjuk a legjobb elérhető darabokat!

Galéria / 7 kép

A 2021-es téli szezon legjobb heringszálkás kabátjai

Megnézem a galériát

Vagy neked még így is jobban tetszenek a klasszikus fekete kabátok? Akkor nézz szét galériánkba és találj rá új kedvencedre!

Galéria / 10 kép

Shoppingszemle: Fekete szövetkabát a legjobb áron

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!