Megérkezett Budapestre Európa egyik legnagyobb robotkiállítása

Megérkezett Budapestre Európa egyik legnagyobb robotkiállítása
Facebook
Twitter
Pinterest

Az Etele Pláza egy teljesen elkülönített szegletében nyitott meg először a kiállítás, amit március 3.-ától három hónapig látogathatnak az érdeklődők.

Az Etele Pláza, most otthont ad egy igen sokszínű és hasznos rendezvénynek, a World of Robots kiállításnak, amit minden lelkes érdeklődő március 3.-ától, limitált három hónapig tekinthet meg. A kiállításon belül megismerheted a robotika kronológiai fejlődését, a filmeken és a valóságon keresztül, illetve betekinthetsz a jövőbe, hiszen néhány robot már nagyon közel jár ahhoz, hogy forgalomba kerüljön. Van néhány eszköz, amik már a mindennapok részévé váltak, mint például a takarító robotok, ám a kiállításon olyan észveszejtő ötletekkel is előálltak, amire eddig álmodban sem gondoltál.

Kép
forrás: PR

Megismerhetsz a hétköznapi segítők mellett olyan gépeket is, amiket már nagy gyárakban tömegesen alkalmaznak, illetve olyan technológiát, amik a jövőben hatalmas segítséget nyújthatnak kórházakban, vagy más egészségügyi intézményekben. A kiállítás még ennél is több izgalmat rejt, ugyanis mindenkinek lehetőség nyílik kipróbálni a VR szemüvegek virtuális valóságát is.

A kiállítás helyszín választása, a tökéletes párhuzamon alapul, hiszen az Etele Pláza, mint Magyarország első okos plázája, tele van robotikával és nagyon fejlett technológiai megoldásokkal. A plázának az egyik leghasznosabb technológiai újítása, az az applikáció, ami elnavigál téged a boltok között, illetve parkolóhelyet is keres. A látogatók kedvence mégis Pepper, a humanoid, beszélő robot, aki szintén a tájékozódásban segíti a vásárlókat.

Kép
forrás: PR

A pláza, 2021-es nyitása után mindenkit lenyűgözött és nem is véletlenül. A már korábban említett technológiai megoldások mellett a vezetőség mindenre ügyelt, ami a vásárlást és az ETELE-ben töltött szabadidőt élvezetessé, kényelmessé teszi. A széles folyosóknak köszönhetően teljesen megszűnt a zsúfoltság érzete és még csúcsforgalomban is kényelmesen elférnek a látogatók, így a vásárlás biztosan kellemes élmény lesz. Az üzletek és a szintek beosztása is az egyszerűség és a stresszmentes időtöltést szolgálja. A földszinten megtalálsz mindent, ami a hétköznapokra kell, azaz az élelmiszereket, tisztálkodószereket és egyebeket. Az 1. és a 2. szintek a fashion szintek, ahol számtalan márka közül választhatsz kedvedre. A 3. és a 4.szint felel a szórakoztatásért. A 3.szinten a gasztro placc, Budapest legtöbb férőhelyes étkezde részlege, a negyedik szinten pedig a mozi felel a vendégek jókedvéért, ami szintén a fejlett technológiával szárnyalja túl az eddig megszokott moziélményt.

Kép
forrás: PR

A robotkiállítás bárkinek izgalmas lehet, mert amíg a gyerekek az egymás ellen küzdő mini robotokat csodálják, a felnőttek megtudhatják miben is segít majd a robotika a jövőben. Jegyekért kattints!

Nézd meg mi is vár téged a kiállításon!

Galéria / 10 kép

Worlds of Robots kiállítás

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!