Estée Lauder Companies Mellrák Elleni Kampány

Estée Lauder Companies Mellrák Elleni Kampány
Forrás: Estée Lauder

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Estée Lauder Companies 30 éve vezető szerepet játszik a mellrák elleni mozgalomban.

Evelyn H. Lauder közreműködésével 1992-ben létrejött a híres rózsaszín szalag, amely azóta a mellrák elleni küzdelem és ezzel együtt a rózsaszín október szimbólumává vált, emellett a vállalat elindította mellrák elleni kampányát. Ezzel a jelentőségteljes cselekedettel egy, a mai napig elkötelezett globális mozgalmat keltett életre, amellyel missziónk egy mellrák nélküli világ mindenki számára.

Az Estée Lauder Companies globális mellrák elleni összefogásán és az Estée Lauder Companies Charitable Foundation alapítványon keresztül eddig több, mint 108 millió dollárt gyűjtöttünk életmentő kutatás, edukáció, és orvosi szolgáltatások támogatására. Adományainkkal globális szinten a Breast Cancer Research Foundation munkáját támogatjuk. A Breast Cancer Research Foundation egy non-profit szervezet, amely a mellrákkal kapcsolatos kutatás támogatására jött létre.

Kép
forrás: Estée Lauder

Magyarországon az oktatásra a korai felismerés fontosságára helyezzük a hangsúlyt. Idén is, mint minden évben, az online és szaküzleteinkben kapható rózsaszín szalaggal ellátott, limitált kiadású termékek értékesítéséből befolyt összeg 50%-ával az Estée Lauder Companies a Primavera Alapítvány tevékenységét támogatja. A Primavera Alapítvány célja a korai felismerésre való figyelemfelhívás, valamint mozgó szűrőközpontokat telepít ki az ország több pontjára, ezzel olyan nőket is elérve, akik más módon nem, vagy csak nehezen, férnek hozzá ilyenfajta egészségügyi szolgáltatásokhoz.

Itt találod az alapítvány adatait, ha te is szeretnéd támogatni a mellrákmegelőzést: MKB Bank 10300002-20164131-00003285

Budapesten, október 11-én az Estée Lauder Companies Mellrák Elleni Összefogás keretében lehetőségünk nyílt néhány órára plusz energiafelhasználás nélkül LED izzók segítségével rózsaszínre festeni a Művészetek Palotáját. Ezáltal felhívjuk a figyelmet az edukáció és a korai felismerés fontosságára, valamint kimutatjuk tiszteletünket az érintettek és családtagjaik előtt. Az eseményen felszólalt Egyedi Anikó az Estée Lauder Kft. ügyvezető igazgatója, Sydney Van Den Bosch modell és Tánczos Lilla modell, személyi edző és túlélő, Vadászy András a Primavera Alapítvány képviselője. A beszélgetést Pordán Petra, TV és rádiós műsorvezető koordinálta. Az est során Bizják Dóra zongoraművész lépett fel.

Jobbról: Pordán Petra (TV és rádiós műsorvezető), Egyedi Anikó (Estée Lauder Kft. ügyvezető igazgatója), Tánczos Lilla (modell, személyi edző és túlélő),Sydney Van Den Bosch (modell), Vadászy András (Primavera Alapítvány képviselője)
forrás: Estée Lauder
Jobbról: Pordán Petra (TV és rádiós műsorvezető), Egyedi Anikó (Estée Lauder Kft. ügyvezető igazgatója), Tánczos Lilla (modell, személyi edző és túlélő),
Sydney Van Den Bosch (modell), Vadászy András (Primavera Alapítvány képviselője)

A lokális kampányhoz többek között csatlakozott Sydney Van Den Bosch, aki számára kiemelten fontos a korai felismerésre való figyelemfelhívás.

A mellrák elleni kampány szívügyem, mivel a család által és egyénileg is érintett vagyok a témában. Nem volt kérdés számomra, hogy felvállalom-e a saját harcom. A célom pedig csupán annyi volt, hogy másoknak segíteni tudjak és ha általam csak egy nő is ment el szűrésre, már megérte.

- Sydney Van Den Bosch
Kép
forrás: Estée Lauder

További információt a weboldalon találsz:

https://www.esteelauder.hu/Rozsaszin_szalag_kezdemenyezes
https://www.elcompanies.com/en/our-commitments/the-breast-cancer-campaign
https://www.bcrf.org/partners/corporate/estee-lauder-companies/

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Életmód

A csillagjegyed elárulja: Erre kellene sokkal jobban odafigyelned az egészséged (és persze az alakod) miatt

Az életmód-horoszkóp elárulja, mire kellene sokkal jobban figyelned az egészséged és az alakod miatt!

Kép
Stílus

Klasszikus és egyszerű! Leonardo DiCaprio exe erre a filléres alapdarabra esküszik

Camila Morrone stílustippjét ráadásul pár pillanat alatt lemásolhatod!

Kép
Stílus

Ez lesz a 2023-as nyár egyik legmegosztóbb trendje: visszatér nagyanyáink kedvenc cipője!

A 2023-as cipőválasztékot nézegetve szinte biztos, hogy neked is szemet szúrt már ez a darab!

Kép
Stílus

5 ruhafazon, ami már nem lesz divatos 2023 nyarán - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A ruhatrendek háza táján pont annyi változás áll be, amihez mi is szinte észrevétlenül tudunk alkalmazkodni a következő hónapokban.

Kép
Sztárok

„A 60-as éveimben járok, és minden tőlem telhető módon küzdök az öregedés ellen” - Kim Cattrall először beszél őszintén a szépészeti beavatkozásairól

Még mindig alig bírunk magunkhoz térni a hírtől, hogy Kim Cattrall is szerepel az And Just Like That 2. évadában…

Kép
Sztárok

Nem édeklik a beszólások! David Beckham elmagyarázza, hogy miért tartja normálisan, hogy szájon csókolja 11 éves lányát

Az egykori sztárfocista, David Beckham sok kritikát kapott, amiért Harpert csókolgatja.