Estée Lauder Companies Mellrák Elleni Kampány

Estée Lauder Companies Mellrák Elleni Kampány
Forrás: Estée Lauder

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Facebook
Twitter
Pinterest

Az Estée Lauder Companies 30 éve vezető szerepet játszik a mellrák elleni mozgalomban.

Evelyn H. Lauder közreműködésével 1992-ben létrejött a híres rózsaszín szalag, amely azóta a mellrák elleni küzdelem és ezzel együtt a rózsaszín október szimbólumává vált, emellett a vállalat elindította mellrák elleni kampányát. Ezzel a jelentőségteljes cselekedettel egy, a mai napig elkötelezett globális mozgalmat keltett életre, amellyel missziónk egy mellrák nélküli világ mindenki számára.

Az Estée Lauder Companies globális mellrák elleni összefogásán és az Estée Lauder Companies Charitable Foundation alapítványon keresztül eddig több, mint 108 millió dollárt gyűjtöttünk életmentő kutatás, edukáció, és orvosi szolgáltatások támogatására. Adományainkkal globális szinten a Breast Cancer Research Foundation munkáját támogatjuk. A Breast Cancer Research Foundation egy non-profit szervezet, amely a mellrákkal kapcsolatos kutatás támogatására jött létre.

Kép
forrás: Estée Lauder

Magyarországon az oktatásra a korai felismerés fontosságára helyezzük a hangsúlyt. Idén is, mint minden évben, az online és szaküzleteinkben kapható rózsaszín szalaggal ellátott, limitált kiadású termékek értékesítéséből befolyt összeg 50%-ával az Estée Lauder Companies a Primavera Alapítvány tevékenységét támogatja. A Primavera Alapítvány célja a korai felismerésre való figyelemfelhívás, valamint mozgó szűrőközpontokat telepít ki az ország több pontjára, ezzel olyan nőket is elérve, akik más módon nem, vagy csak nehezen, férnek hozzá ilyenfajta egészségügyi szolgáltatásokhoz.

Itt találod az alapítvány adatait, ha te is szeretnéd támogatni a mellrákmegelőzést: MKB Bank 10300002-20164131-00003285

Budapesten, október 11-én az Estée Lauder Companies Mellrák Elleni Összefogás keretében lehetőségünk nyílt néhány órára plusz energiafelhasználás nélkül LED izzók segítségével rózsaszínre festeni a Művészetek Palotáját. Ezáltal felhívjuk a figyelmet az edukáció és a korai felismerés fontosságára, valamint kimutatjuk tiszteletünket az érintettek és családtagjaik előtt. Az eseményen felszólalt Egyedi Anikó az Estée Lauder Kft. ügyvezető igazgatója, Sydney Van Den Bosch modell és Tánczos Lilla modell, személyi edző és túlélő, Vadászy András a Primavera Alapítvány képviselője. A beszélgetést Pordán Petra, TV és rádiós műsorvezető koordinálta. Az est során Bizják Dóra zongoraművész lépett fel.

Jobbról: Pordán Petra (TV és rádiós műsorvezető), Egyedi Anikó (Estée Lauder Kft. ügyvezető igazgatója), Tánczos Lilla (modell, személyi edző és túlélő),Sydney Van Den Bosch (modell), Vadászy András (Primavera Alapítvány képviselője)
forrás: Estée Lauder
Jobbról: Pordán Petra (TV és rádiós műsorvezető), Egyedi Anikó (Estée Lauder Kft. ügyvezető igazgatója), Tánczos Lilla (modell, személyi edző és túlélő),
Sydney Van Den Bosch (modell), Vadászy András (Primavera Alapítvány képviselője)

A lokális kampányhoz többek között csatlakozott Sydney Van Den Bosch, aki számára kiemelten fontos a korai felismerésre való figyelemfelhívás.

A mellrák elleni kampány szívügyem, mivel a család által és egyénileg is érintett vagyok a témában. Nem volt kérdés számomra, hogy felvállalom-e a saját harcom. A célom pedig csupán annyi volt, hogy másoknak segíteni tudjak és ha általam csak egy nő is ment el szűrésre, már megérte.

- Sydney Van Den Bosch
Kép
forrás: Estée Lauder

További információt a weboldalon találsz:

https://www.esteelauder.hu/Rozsaszin_szalag_kezdemenyezes
https://www.elcompanies.com/en/our-commitments/the-breast-cancer-campaign
https://www.bcrf.org/partners/corporate/estee-lauder-companies/

Videók

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Kép
Stílus

Varázslatos női ruhák a múltból: Fotók a 20. századi magyar divat évtizedeiből

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy, szólt a Neurotic egyik száma. Valóban a divat diktálja a világ, a felnőtté válás, az életszakaszváltások egyre gyorsuló tempóját?

Kép
Szépség

Letisztult, egyenes frizura villámgyorsan! Teszteltük az új The Dyson Airstrait™ hajvasalót

Egy igazán modern és sok lehetőséget rejtő készüléket próbálhattunk ki, de vajon mennyire hatékony? Megosztjuk a tapasztalatainkat!

Kép
Sztárok

Selena Gomez manikűrje már a tavaszt idézi: imádni fogod ezt az árnyalatot te is!

Selena Gomez körmeit elnézve szinte biztos, hogy nem lehet túlontúl korán kezdeni a tavaszi manikűröket!

Kép
Sztárok

Híres leszbikus nők, akik egykoron férfihoz mentek feleségül

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!

Kép
Életmód

Így élnek a világ leggazdagabb kisállatai: vacsora ezüst tálcán, hatalmas medence, nemes textilekből készült ágynemű

Ezüst tányéron felszolgált steak vacsorára, óriási medence, nemes textilekből készült ágynemű, sok millió Instagram-követő. A világ leggazdagabb kutyái és macskái olyan elképesztő luxusban élnek, amiről a legtöbb ember csak álmodozik.

Kép
Sztárok

Sztárpárok, ahol a nő sokkal többet keres a férfinál

Sok párkapcsolat tönkremegy amiatt, mert a férfi egója nem tudja elviselni, hogy párja többet ad hozzá a családi kasszához. De szerencsére az ellenkezőjére is bőven akad példa, még a sztárok között is.