"Eső, hozz enyhülést": Nézd meg nálunk Pátkai Rozina új klipjét!

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hétvégén debütált egyik kedvenc énekesnőnk, Pátkai Rozina új klippel jelentkezett, amelyet az elsők köztt nézhettek most meg az InStyle.hu-n. A lenyűgöző vizuális élményhez a klipet stylingoló Csalár Bence bennfentes gondolatai társulnak.


Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy mi volt az elmúlt évek egyik legkellemesebb szakmai alapú döntése, nagy valószínűséggel a Pátkai Rozina jazzénekesnővel való közös munkát az elsők között említeném. Rozi elképesztő optimizmusa, lehengerlő kisugárzása és kitartása magával ragadja az Őt körülvevőket, s egyszerre inspirálja őket egy alapvető, ugyanakkor sokszor elfeledett (ám cseppet sem elhanyagolható) dologra, a boldogságra.
A New York-i díjat (Independent Music Awards, New York Jazz Competition) méltán megérdemelt bossa nova énekesnő tegnap jelentette meg új videó klipjét, amely legújabb kislemezének címadó dala is egyben. A "Samba Chuva" (jelentése: eső szamba) egy olyan életfolyamatot vizualizál libabőrt idéző hangján keresztül, amely a végtelen optimizmust és erőt hivatott megszólítani mindenkiben. A dal egyébként arról a mindent megtisztító esőről szól, amely jön és elmos minden negatívumot amit életünk során tapasztaltunk. A rossz "levegőt", a csalódásokat, szomorúságot, vagy éppen a félreértéseket.

Kép

Nagy örömmel töltött el, hogy korábbi együttműködéseinken felbuzdulva engem kért fel a videó stylingolására. Mint ahogy azt korábban is tettük, magyar tervezőket állítottunk a középpontba, hogy valami egyedit és megismételhetetlent alkothassunk. Választásunk egy gyönyörű NAPSVGAR ruhára esett, amely egyszerre varázsolja el az énekesnő mellett zenélő Tóth Mátyást - aki nem mellesleg egy NUBU öltönyt visel, valamint a klipet szemlélőket.
Külön érdekesség, hogy a videó a tehetséges Szurdi Juci rendezése, amely egyúttal diplomamunkája is a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. A dalt Tóth Mátyás szerezte, melynek csodálatos portugál szövegét Bán Zsófia keze munkáját dícséri. Arról nem is beszélve, hogy a felvétel producere a Grammy-díjas Helik Hadar volt.
Nincs más hátra, mint dőljünk hátra ezekben az esős tavaszi napokon és élvezzük Rozina szívmelengető hangját, ahogy portugálul a következő sorokat énekli: "Eső, hozz enyhülést, segíts lélegezni..."

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Robert Pattinson is bevallotta! 8 film, amikben az intim jelenetek valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép
Sztárok

Döbbenetes képek! A Baywatch sztárjának exfelesége hajléktalan lett: ruhák és élelmiszerek után kotorászott a kukában

Szörnyű sors az, ami a Baywatch sztárjának exfelesége kapott az élettől: a bántalmazó kapcsolat után hajléktalan lett Loni Willisonból.

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

Nem csak az alkohol káros! A 10 leghizlalóbb ital, amit messziről kerülj!

Amikor fogyókúrázunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy bizony nem csupán az étel által bevitt kalóriák számítanak, hanem azok is, melyeket megiszunk. Ugyanis bár sokan nem gondolnák, rengeteg kalóriát lehet bevinni az italokkal is, és nem, nem csak az alkoholosak rendelkeznek magas kalóriatartalommal. De nézzük is, mely italok fogyasztása nem ajánlott.

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: A legjobb arcmaszkok 800 Ft alatt - bőrtípus és bőrprobléma szerint

Nagyon szuper akciós arcmaszkokat találtunk a Notino heti ajánlatában!