Magyar büszkeség

Kép
Stílus

Óriási büszkeség: Újabb világsztár bújt magyar divattervező ruhájába

Abodi Dóra egyszerűen elképesztő és mi nagyon-nagyon büszkék vagyunk rá!

Kép
Stílus

"Fantasztikus csapatunk van" - Nanushka-nagyinterjú

Sándor Szandra tíz év alatt megcsinálta azt, ami sokáig lehetetlennek tűnt Magyarországon. A legsikeresebb magyar márka, a Nanushka alapítójával beszélgettünk.

Kép
InStyle TV

Exkluzív: Freddie elárulta, miről szól valójában a Pioneer - VIDEÓ

Szép volt, Freddie! Az InStyle Style Award Fiatal tehetség kategóriájának győztese nyerte A Dal döntőjét, ezzel egyenes az út az Eurovíziós Dalfesztiválra a Pioneer című slágerrel.

Kép
InStyle TV

InStyle backstage: Így készült a márciusi címlapunk

Megjelent az új InStyle! Három rendkívüli magyar tehetség – Farkas Franciska, Weisz Fanni és Polgár Odett – címlapfotójával foglalunk állást a sokféleség ünneplésének diskurzusában, akik stílusukkal, nagylelkűségükkel és tehetségükkel érdemelték ki azt, hogy a magazin történetében először egyszerre hárman mosolyognak a címlapon.

Kép
Életmód

Megjelent a márciusi InStyle, a címlapon Farkas Franciska, Weisz Fanni és Polgár Odett

Megjelent az új InStyle! Három rendkívüli magyar tehetség - Farkas Franciska, Weisz Fanni és Polgár Odett - címlapfotójával foglalunk állást a sokféleség ünneplésének diskurzusában, akik stílusukkal, nagylelkűségükkel és tehetségükkel érdemelték ki azt, hogy a magazin történetében először egyszerre hárman mosolyognak a címlapon.

Kép
Életmód

A társadalmi sokszínűséget ünnepli az InStyle márciusi címlapja

Idén a magyar InStyle három rendkívüli magyar tehetség - Farkas Franciska, Weisz Fanni és Polgár Odett - címlapfotójával foglal állást a sokféleség ünneplésének diskurzusában, akik stílusukkal, nagylelkűségükkel és tehetségükkel érdemelték ki azt, hogy a magazin történetében először egyszerre hárman mosolyognak a címlapon.

Kép
Életmód

Highlights of Hungary 2016: A Perceptual Thinkers kapta az InStyle különdíját

Teltházas díjátadó gálával zárult szerda este a Toldi Klubban a kreatív szektor értékmenedzsmentjével foglalkozó Super Channel által immár harmadik alkalommal megrendezett Highlights of Hungary. A kurátorok által kiválasztott ötvenhárom jelöltből került ki az a tíz közönségdíjas, akikre a szavazási időszak alatt több mint tízezren voksoltak. A Forbes, az InStyle, valamint a Budapest Főváros Önkormányzata és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. jóvoltából három különdíjat is átadtak.

Kép
Stílus

Magyar tervező a nemzetközi siker útján - KONSANSZKY interjú

Hogyan találhatja meg a helyét egy magyar tervező egy olyan piacon, ahol havonta 5000 új márka tűnik fel? Kétségtelen, hogy a KONSANSZKY divatmárka a nemzetközi siker kapujában áll. A márka tervezőjével, Konsanszky Dórával beszélgettünk a terveiről, a kilátásokról és az előtte álló útról, amihez nagyon drukkolunk neki!

Kép
Életmód

Indul a Highlights of Hungary, 2015 legkreatívabb magyar projektjeinek versenye

Újra itt a Highlights of Hungary, ezúttal 2015 legkreatívabb magyar projektjeit keressük! Ahogy tavaly, idén is médiapartnerként támogatja az InStyle a kezdeményezést.

Kép
Stílus

Programajánló: Tehetséges ékszertervezők mutatkoznak be Budapesten

Első alkalommal mutatkozik be az Ékszerek Éjszakája 2015. november 13-án, amit a Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület (FISE) hét ékszertervezője álmodott meg. A rendezvény keretén belül Budapest-szerte mintegy 30 helyszínen merülhetünk majd el a csodás dizájner darabokban!

Kép
InStyle TV

Átverés a magyar Twilight film Trokán Nórával - VIDEÓ

Jön a magyar Twilight film Trokán Nórával! Vagy mégsem? A Verseny című fantasy igazán izgalmas kísérletnek tűnik. Főleg azért, mert mint kiderült, valójában nem is egy film, hanem egy országos véradó verseny promóciójáról van szó.

Kép
Stílus

Az InStyle 10 kedvenc összeállítása a budapesti divathétről

Idén először csatlakozhatott hazánk a divathetekhez, és a Mercedes Benz Fashion Week Central Europe kifutóján végre bemutatkozhattak Magyarország, és egész Közép-Európa legtehetségesebb dizájnerei. Több mint 50 tervező 2016-os tavasz/nyári kollekcióját csodálhattuk meg a hétvégén - íme, a mi kedvenceink a budapesti divathétről!

Kép
Stílus

Büszkeség: Magyar napszemüvegért rajong Russell Brand

Russell Brand magyar napszemüveget választott. Az angol komikus, színész, tévés és rádiós személyiség, akit a magyar sajtó leginkább Katy Perry exférjeként szokott emlegetni, Londonban látta meg Napsvgar kreációit és azonnal vásárolt magának egy napszemüveget a márka Shades kollekciójából.

Kép
InStyle TV

"Eső, hozz enyhülést": Nézd meg nálunk Pátkai Rozina új klipjét!

A hétvégén debütált egyik kedvenc énekesnőnk, Pátkai Rozina új klippel jelentkezett, amelyet az elsők köztt nézhettek most meg az InStyle.hu-n. A lenyűgöző vizuális élményhez a klipet stylingoló Csalár Bence bennfentes gondolatai társulnak.

Kép
Sztárok

Magyar büszkeségek a rigai balettgálán

Újabb okunk van a büszkeségre: két magyar balettművész, Pazár Krisztina és Bajári Levente képviselte hazánkat Rigában, az ötödik alkalommal megrendezett Etoile Balettgálán.

Kép
Stílus

Fantasztikus hír: Nanushka az amerikai InStyle-ban

Magyar tervező ruháját ajánlják a világ egyik legmenőbb stílusmagazinjában, az amerikai InStyle-ban. Nanushka ezzel újabb trófeát gyűjtött be már eddig is szépen csillogó gyűjteményébe.