Kiderült a titkuk! Ez a királyi család női tagjainak kedvenc körömlakkja, évtizedek óta ezt használják

Kiderült a titkuk! Ez a királyi család női tagjainak kedvenc körömlakkja, évtizedek óta ezt használják
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A hír igaz: évtizedek óta ezt használják a királyi családban!

Köztudott, hogy a királyi család megjelenése tetőtől-talpig kifogástalan. Bár sokszor nem lehet egyszerű számukra az öltözködés és a szépségápolás, hiszen számtalan szabálynak meg kell feleljenek. A család női tagjai például nem viselhetnek piros vagy élénk színű körömlakkot, kezeiken csak visszafogott árnyalatokat hordhatnak. Szerencse, hogy az angol királynő már 1989 óta megtalálta azt a körömlakkot, ami tökéletesen megfelel az előírásoknak és még elegáns is.

A halvány rózsaszín árnyalat Erzsébet királynő kedvence. Olyannyira, hogy immáron már 33 éve kizárólag az essie Ballet Slippers árnyalatú körömlakkját hajlandó viselni. Bár azóta már termékek százai sorakoznak a boltok polcain, az uralkodó nem akar változtatni a jól bevett szokásokon. Az árnylat azóta Katalin hercegné kedvence is lett, és a Megxit előtt Meghan is rendszeresen erre szavazott, sőt, még az esküvőjén is ezt viselte.

essie körömlakk, dm, 2399 Ft - itt!
essie körömlakk, dm, 2399 Ft - itt!

Egyébként nem csak a királyi család női tagjai az egyetlenek, akik ennek az árnyalatnak a megszállotjaivá váltak. Többek között ez a kedvence Karlie Kloss szupermodellnek, illetve Az ördög Prádát visel című film Mirandája is ezt a színt viselte.

Ha te is olyan körmökre vágysz, mint a királyi család női tagjai, a feladatod egyszerű lesz. Szerencsére itthon is könnyen beszerezhető a legtöbb drogériában. Utánozd le a királynőt és vidd fel egészen vékonyan a lakkot, így egy alig hangsúlyos végeredményt érhetsz el, ám mégis több és mutatósabb, mintha egyszerű, színtelen körömlakkal lennének kifestve a körmeid.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Katalin hercegné 5+1 legfontosabb szépségszabálya, amit sosem szeg meg

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.