Micsoda? Emma Stone az esküvőjén viselt ruhában jelent meg a MET-gálán

Micsoda? Emma Stone az esküvőjén viselt ruhában jelent meg a MET-gálán
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy biztos: sztároktól ritkán látni ilyet!

A hollywoodi sztároknak az esetek többségében rengeteg drága ruhadarabjuk van, amelyeket híresebbnél híresebb tervezők készítettek nekik, az viszont biztos, hogy ha egy eseményen felvettek egy ilyen ruhát, akkor azt nagy valószínűséggel többet soha nem fogjuk azon a bizonyos sztáron látni.

Ha belegondolunk, ez hihetetlenül nagy pazarlás, már csak a környezetvédelem szempontjából is, hiszen nem elég, hogy ezeknek a ruháknak az előállítása is nagy költségekkel jár, de azok a személyek, akiknek készítik, mindössze egy alkalommal fogják felvenni, aztán pedig a szekrényük legmélyén végzik...

Úgy tűnik, hogy Emma Stone ezt máshogy gondolja, ugyanis mindenki hatalmas meglepetésére a minap megrendezett MET-gálán (ami a sztárok egész évben legjobban várt eseménye!) ugyanabban a Louis Vuitton ruhában lépett a vörös szőnyegre, amit az esküvőjén is viselt:

Kép
forrás: Getty Images

Bár le kell szögeznünk, teljesen megértjük, hiszen ki akarná ezt a gyönyörű, tollas ruhát hordani többször, mint egyszer?! A ruhaválasztás ráadásul egyáltalán nem volt véletlen, a megmozdulás a Louis Vuitton kezdeményezése volt: a MET-gálán ugyanis több meghívott vendég is olyan LV ruhában jelent meg, amit minimum egyszer viselt már korábban, hogy felhívják a figyelmet a körkörös kreativitás fontosságára, ami egyrészről gazdaságilag is fontos, másrészről a tervezőnek is sokat jelent, ha az általa tervezett darabokat nem csupán egyszer látja a nagyközönség.

A kezdeményezés szerintünk nagyon menő, és reméljük ezt még sok márka ÉS sztár követni fogja!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 24 kép

Így néznek ki A Bridgerton család színésznői a való életben

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok